FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maddutz

naida vezi ca luni 8 iunie, din cate stiu eu, este zi nelucratoare. unde a zis dr. ca te opereaza? la clinica gine I? sau la clinica particulara? daca la particulara, nu cred ca are importanta ca este zi nelucratoare.

Din acte am inteles, ma opereaza in spital, ca mi-a zis de adeverinta si de trimitere.Mi-a zis ca ar cam trebui sa stau internata in jur de o saptamana, ca nu stie exact in ce zi ma ia...dar ca in principiu, a doua zi as pute pleca...Eu deja mi-am scos adeverinte, trimiteri, avizari....Dar sincera sa fiu, nu am intrebat clar UNDE imi va face...bine, nici nu m-am gandit ca la privat ar putea.....am sa sun sa intreb, dar maine, ca probabil maine am sa am si rezultatele analizelor, si sa nu sun de 20 de ori...

Tu ti-ai mai revenit din starea depresiva?Ce mai fac bebicii? totul bine?is cam mancaciosi, nu?lasa-i sa fie, sa creasca mari!

Mergi la inceput

maddutz,tu cred ca iar vrei sa vin cu batul la tine! termina cu termometrele alea.....pana nu faci analiza care sa iti zica SIGUR, nu ai de ce sa te consumi degeaba.poate arata gresit valoarea, poate nu vezi tu bine, poate nu il tii unde trebuie, poate si poate!

Gata cu ideile pesimiste!Stai in patut, linisteste-te, ca bebeii sa creasca mari.

mara,ai PM.

enni,pai cum sa nu fiu optimista? de fiecare data cand ma ia o stare nasoala si imi vine sa renunt, ma uit la pozicile bebeilor tai si imi revin.

Aaaa...si in plus, mi-a dat cineva in carti--nu aruncati cu rosii, ca eu nu stiam...- si mi-a zis ca la anul sigur voi avea bebe.Asa ca....sunt optimista!

kry, lilicica,ma depasesc total discutiile voastre despre dozaje...

bruni,cum esti tu asa de cumintica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

naida ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

naida pai, din cate povestesti sigur e vorba de spital, nu de clinica privata. deci, nu mai intreba. intreaba numai daca, sigur, in 8. caci 8 e liber. cel putin, eu asa stiu, ca e liber, nu fetelor?!
si da, a doua zi, in principiu, te cam poate externa. tu, oricum, fi pregatita pentru o saptamana de stat. ca, deseori, se intampla asa. marti te interneaza. pana iti face internarea e trecut de 10 dimineta. ajungi in salon si-ti spune asistenta ca e prea tarziu sa-ti faca analizele (cele ce se impun inaintea unei interventii chirurgicale, nu cele hormonale), asa ca, iti va lua sange a doua zi, rezultatul va fi a treia zi si iata asa trec zilele...

Mergi la inceput

maddutz tie ti s-a urat cu binele, crezi ca daca uratica nu e aici ca sa te disciplineze scapi? Pun starea asta in care te afli pe seama faptului ca esti gravida si gravidele mai au cind si cind stari din astea. Si ti-am zis, nu-ti mai face planuri ca in austria o sa te duci tu in concediu cindva cind se vor face aia mici mai marisori
naida daca ti-a cerut adeverinta si bilet de trimitere te opereaza in spital ca la privat nu ai nevoie de asa ceva. la clinica privata nu-ti trebuie decit banii si eventual analizele necesare anesteziei ca sa nu le mai faci la ei

Mergi la inceput

maddutz, mara,of...sper sa nu ma tina chiar o saptamana.Eu sper ca joi sa imi dea drumul...ca atunci vine intrusu' in tara si sa ma ia acasa.....Nici n-am plecat bine, ca deja ma gandesc la venit acasa.

Cum o fi, o fi! am sa sun la cabinet.doamna aia de acolo trebuie sa stie daca luni se lucreaza sau nu.

Mergi la inceput

hormonii bata-i vina!
da'...cu hormoni au ba....sunt si io curioasa!!!
....apropos! uraticaaaaaaaaaa vin si-ti pun io net-ul! cum se numeste firma? ma duc si le dau....mama lor...ne lasa aici fara "batausa" sefa!
hmmmm....ce limbaj...tot hormonii sunt de vina

Mergi la inceput

maddutz cu hormoni sau nu esti tare simpatica. Da sa nu te apuce depresia ca mie imi vine sa bat toti depresivii
Eu am avut o zi nasoala.Foarte nasoala. Zici ca toti au luat-o razna, cred ca din pricina de criza economica. Sa mor io ca daca as avea virsta si mi-ar da astia o pensie decenta m-as duce in pensie Si dupa aia m-as apuca d efacut copii .Da n-am virsta potrivita si nici pensie nu/mi da nimeni asa ca mai stau. Asa ca mi-am varsat amaru aci cu voi ca n-am cui sa ma pling. La intrus daca-i spui incepe si el sa se plinga si e o vaicareala generala in casa. Si vremea asta nu se mai indreapta, e o vreme numai buna de facut copii ca afara nu-i chip sa iesi, la noi ploua de 2 zile fara incetare.Aviz amatoarelor !!!
naida poate ai noroc si nu te tine o saptamina in spital. Nu depinde neaparat de dr. micu, e o treaba si cu repartizarea in salile de operatie din cite am inteles, deci treburi administrative. Da poate ai noroc si te lasa repede acasa. Daca te plicti da un semn, iti aduc ceva de citit Eu cind am fost la Et si am stat o juma de zi m-am simtit ca in tabara, eram mai multe in salon si ne-am pus pe povesti de a fost chiar dragut in spital.Maddutz poate sa confirme ca la fiv 2 ne-am distrat impreuna in spital .
uratica are probleme cu netu????uratiooooooo hai ca iti dau un fir de la mine

Mergi la inceput

multumesc, mara esti o draguta.Chiar am sa apelez la tine daca incep sa ma urc pe pereti.dar imi tineti voi de uart pe forum, ca v-am zis ca nu scapati de mine si de laptopul meu.

ma duc sa vad ce ii dau intrusului de mancare, ca acusica vine de la incarcat si banuiesc ca vine flamand.....

Mergi la inceput

mara insfarstiiiiiiiiiit!
....de mult zic io ca taaaaaaaaaaaare as iesi la pensie! da' nime' nu ma crede si, in plus, se uita si tare ciudat la mine!
da' pe bune ca io tare as iesi la pensie! sa ma trezesc cand "vrea" muschii mei, sa nu ma "frece" nime' la "tartacuta" cu probleme "urgente" de servici care nu sufera amanare....ce sa mai zic ca, si amu in concediu medical, m-au sunat de la servici ca, inca caz ca, ies din casa sa trec pe la nu stiu cine sa fac nu stiu ce cand si-o vedea mutu...ce si-o vedea el
asaaaaaaaa...sa citesc toata ziulica, sa ma plimb pe unde imi trazneste....ce mai...vreau sa ma fac "boema"
cine mai vrea? hai sa facem un club cine mai doreste? cine mai pofteste....?
hmmmm...ori hormonii sunt de vina, ori lipsa de activitate....ori ambele amandoua
....cred ca e cazul sa ma apuc iar de lucrarea mea care tipa din dulap ca e cazul sa o termin
cine spunea ca "somnul ratiunii naste monstrii", om destept o fost

Mergi la inceput