Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 20
mamidestefan spune:
Nerantula
...

FELICITARI MAMICO

...cineva acolo sus te iubeste...asa ca visele tale cele mai indraznetze vor deveni realitate...
eu dau un pronostic ..cred ca va fi o FETITZA
..![]()
si mai cred ca la semnatura ar trebui 3+ ...
cel putin eu asa stiu ca se calculeaza ..in functie de data ultimului ciclu...nu dupa ovulatie..
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
laureta spune:
Mi se invarte totul in jur
Nush ce este, tensiunea, calciu, ciclu asta care nu vine o data
Sau vremea asta
In leg cu greselile facute in fatza copiilor, eu i cer iertare Inisei intotdeauna. Trebuie sa stie cand gresteste si sa ceara iertare.Pina acum suntem ok zic io.
Nerantula, asteptam surioara lui Gruia, felicitari![]()
Andy pupam dulce baiatul vesel
Babytza ehe ce soldatel ai acolo
Lumi apropo de carucioare, si noi am luat azi carutz ROZ da asa de roz zici ca e de papusi
Alexa inalt voinicul
Andreutac La multi ani
mussete sa incepi sa dai de baut ca mai e 1 ora si se face miine![]()
Lala ai doua fete frumoase foc
Ada imi pare rau ca e puiul agitat:(
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
300 spune:
Ada, frumos spus cu dragostea de mama. Si eu ma gandisem ca daca fac un bebe asa devreme o privez pe anda de atentia mea. De iubit stiu ca iubesti la fel copiii, am exemplu in familie. Cu siguranta gresesc dar ...
In alta ordine de idei anda si tati fac sporturi extreme. O sa pun cateva filmulete dar nu se vad stralucit. Desigur, s-a lasat cu plans, pentru ca amatoarea de senzatii tari pana la urma s-a speriat
. Dar tot mai vrea sa o lege tati de picioare si alte asemenea. Am cu cine ma da in caruseeel!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Nerantula, am citit odata undeva, nu mai stiu unde, ceva foarte frumos despre familie: cu cat mai multi sa o imparta, cu atat mai multa dragoste este. In plus, dragostea unei mame nu se termina niciodata, nu se "divide" doar se multiplica Timpul e problema, nu dragostea... iar Gruia, chiar daca un pic gelos la inceput, va fi bucuros de companie mai tarziu. In plus Nu mai am alte citate destepte, dar chiar azi ii explicam lui Teo, care spunea ca ma iubeste, ca Radu il iubeste pe el foarte mult, pentru ca il stie de cand era in burtica si-l auzea tropaind pe-afara.... Cristina, doza de Eurspal a lui Radu la 9,5kg este de 10ml, iar babymom spunea chiar de 15. Acum ii dau asa: la 8 ambroxol 10pic, la 13 eurespal, 5ml, la 17 ambroxol 10pic, si la 21 iar eurespal, 5ml. In plus, la 8 si la 21 Nurofen, cate 4ml. Plus aspirat la greu, impotriva vointei, cu batista bblusului... si nu mai scapam odata!!!! Acum mi-a plans cu n-a plans niciodata. De la 9 cand am incercat sa-l culc, si pana acum 10min, intr-una, abia il linisteam 1min-2 si iar incepea sa urle... Nu-mi dau seama ce poate sa fie, sunt prea multe, dinti, muci, gatul... am zis ca daca mai urla incerc inclusiv sa-i mai dau o portie de lapte. ![]() Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Mie asa mila de puiul tau

Nu ai incercat sa il duci la SARARU ...la homeopat...poate ii da ceva mai personalizat...sa il ajute si pe el saracutzul...ca se chinuie rau..si muci..si dintzi..si git..
ca siropele astea ..ajuta putin ..dar cu imunitatea..nu prea fac nimic..

LIDIA
de
gaia.nevia spune:
cred ca o sa ajung si la homeopat pt imunitate, cand vom fi mai bine, mai ales cu Teo.
La radu e a doua raceala din viata lui. n-a facut niciun pic de febra.
Daca nu lua Teo si apoi stateau bot in bot atata, nici macar nu lua.
cred ca a fost un virusel pacatos, mama lor de mutanti.
si mai cred ca aia doi dintzoi de taie amandoi odata, la nici o zi dupa inca unul nu-i fac viata prea linistita bietului copil... ei, trece, trece imediat.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Laureta ce mai face gravidutza ???? Cand trebuie sa nasca ? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
Muuh spune:
Nerantula Felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara. Eu simt si acum ca l-am tradat pe Alexei cand am hotarat ca mai vreau un copil asa ca nu esti singura.
babymom eu imi cer intotdeauna scuze cand sunt nervoasa, cand nu am rabdare si chiar sunt sincera.
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia cred ca o sa ajung si la homeopat pt imunitate, cand vom fi mai bine, mai ales cu Teo. La radu e a doua raceala din viata lui. n-a facut niciun pic de febra. Daca nu lua Teo si apoi stateau bot in bot atata, nici macar nu lua. cred ca a fost un virusel pacatos, mama lor de mutanti. si mai cred ca aia doi dintzoi de taie amandoi odata, la nici o zi dupa inca unul nu-i fac viata prea linistita bietului copil... ei, trece, trece imediat. ![]() Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
vezi si tu ..daca mergeti mai multi din familie la homeopat..mai negociati si voi putzin...tariful...ca e un tip destul de flexibil...

LIDIA
de
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babytza Nerantula cum a primit tati vestea ? Babytza si puii Valentina DavidPoze Vot pt Maya ![]() |
imi statea pe limba intrebarea asta
LIDIA
de