Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Laureta ce mai face gravidutza ???? Cand trebuie sa nasca ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Gravidutza e bine, intra in 31 de sapt.Mami are cerclaj. Bebe este grasan si sanatos.Probabil spre sfarsitul luni iulie vine bebitza.De abia astept

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta ma bucur tare mult , ce vesti bune

Nerantula sa nu dai cu rosii ca mi-am permis. Poti sa imi dai ignore daca am fost deplasata

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Babytza ...nu iti faci tu mila de noi ..si ne schimbi de pampersi ...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

io-te cucuvelele, nici in uichend n-au stare!! adevarul e ca, cu asemenea veste nu stiu cui ii arde de somn. ma simt de parca as fi eu gravida.
Nerantula, mamico, o sa fie bine.

Sabina, mamica de strumfa Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, felicitari!!!! Super vestea ce ne-ai dat-o! Ma bucur atat de mult pt. tine! Sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Nu va fi usor cu doi copii mici, dar pt. ei va fi cel mai bine asa cu diferenta mica de varsta. Sa stii ca-ti inteleg sentimentul de tradare, pt. ca si eu, desi mi-am dorit mult inca un copil, toata sarcina cu Dragos m-am intrebat daca voi mai putea sa iubesc inca un copil atat de mult ca pe Victor. In fiecare seara dupa ce il culcam stateam si-l priveam pe Victor adormit si ma gandeam Doamne ce-i fac copilului meu? Va trebui sa ma imparta. Ce va fi in sufletelul lui? Chiar si cand m-am dus la maternitate, sa nasc, gandul meu era tot la Victor, nu-mi prea pasa de mine sau de cum va fi nasterea si-mi era teama ca nu am sa-l pot primi cu toata dragostea ce-o merita, pe bebe ce vine. Insa nu a fost asa cum am crezut eu, pt. ca intr-adevar D-zeu iti umple sufletul de dragoste... nu stiu cum, pt. mine e o minune, un miracol... si acum ma intreb cum e posibil sa-i iubesc atat de mult pe amandoi?! E clar un miracol dincolo de puterea mea de intelegere!

Ma bucur tare, tare de tot pt. voi!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput