Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

intrebare ref la aspiratorul nazal: voi chiar ati tras muci cu el? Al nostru canta, vibreaza si danseaza, dar muci nu trage. Nici macar cand sunt apa.
Batista bebelusului trage un pahar odata, si ala nik-nik... o fi stricat?!

andy.p super haios dansatorul mititel dulcel. Ce off-topic? eu nu va povestesc mereu de Teo? (aoleu, daca sunt off asa rau, mai ziceti ca ma car cu purcel si catel sa povestesc prin parcuri pe la babe )

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Ada multumim...pai al tau e mai mic..eu numai batista bbelusului folosesc

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gagici, Anda mea n-o manca mancare solida, dar e un consumator inrait de energie electrica.

Cablul meu de date e conectat la USB, tocmai descarcasem niste poze, si e asa, acrisor.

Nu se mai satura de lins pinii aia!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Nerantula !!!!!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun !!!!!!!! Bravoooooo mami !!!!! Si tati !!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!! Mi s-a zbarlit pielea pe mine...ce ma bucur
Si nu e cazul sa vorbesti de tradare, nicidecum. In inima unei mame e suficienta dragoste pentru toti puii ei

Bitza ce frumos rade el stregareste cand te vede

Alexa ce micut gigant ai acolo

Sabinel sa scoatem dintisorul la lumina

Lala pup puiul inteligent !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Lala ce frumoase am vazut

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Vazut si eu baietel mare si frumos de Andy.p

Si un soricel de Babytza care merge cu taticul lui

Eu stau si pazesc puiul..l-am trimis pe tati dupa batista bebelului.

Multumesc mult fetelor..va iubesc pe toate

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

300 macar se ieftineste electricitatea!
Babytza
La noi ploua azi muncitorii n-au lucrat...sapt viitoare se anunta ploi multe.
Alexa ziceai de un alt gel pt dinti, poti repeta pls?
Eu ma retrag...noapte buna tuturor!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am intrat si eu pe usa dupa petrecerea de motz a nasicului si ce imi sopteste o pasarica, ca Nerantula e FELICITARI si sarcina usoara sa fie intr-un ceas bun, Gruia va avea un fratior sau surioara, iar tu mami, vei fi tare busy si nu vei mai avea timp de ganduri din astea cu tradarea

lumi si baby_boy sorry ca sunt raciti puiutii, baby_boy neaparat baga batista bebelusului, la noi ar fi crima si pedeapsa asta, dar e cea mai buna

lumi eu am iesit din butoi, n-aveam incotro ma gandesc ca sunt maritata cu un om de afaceri care este extrem de ocupat, iar eu ii cresc Mikul mostenitor al tronului dar daca mai face aseara adica la 12 noaptea tel de serviciu si workerit la laptop, il sabotez

Ada avem si noi aspirator nazal, canta, dar nu danseaza are si un avantaj, trage cativa mucisori dar e de folosit mai mult pentru curatare zilnica, trage unu, 2 mucisori, la raceli nu prea face fata

Cuscra l-am vazut pe Andy si eu am fost la dansuri cand eram ca el, si acum mai tin minte bafta la concurs

Sabinel,Nerantula felicitari pentru dintzoci

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nearantula felicitari si sarcina usoara!
Ma bucur mult pentru tine!

Cine urmeaza?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, am citit odata undeva, nu mai stiu unde, ceva foarte frumos despre familie: cu cat mai multi sa o imparta, cu atat mai multa dragoste este.
In plus, dragostea unei mame nu se termina niciodata, nu se "divide" doar se multiplica .
Timpul e problema, nu dragostea... iar Gruia, chiar daca un pic gelos la inceput, va fi bucuros de companie mai tarziu.
In plus va beneficia de tine si pe timpul (CIC) lui bb2...

Nu mai am alte citate destepte, dar chiar azi ii explicam lui Teo, care spunea ca ma iubeste, ca Radu il iubeste pe el foarte mult, pentru ca il stie de cand era in burtica si-l auzea tropaind pe-afara....

Cristina, doza de Eurspal a lui Radu la 9,5kg este de 10ml, iar babymom spunea chiar de 15.
Acum ii dau asa: la 8 ambroxol 10pic, la 13 eurespal, 5ml, la 17 ambroxol 10pic, si la 21 iar eurespal, 5ml. In plus, la 8 si la 21 Nurofen, cate 4ml.
Plus aspirat la greu, impotriva vointei, cu batista bblusului...
si nu mai scapam odata!!!!

Acum mi-a plans cu n-a plans niciodata. De la 9 cand am incercat sa-l culc, si pana acum 10min, intr-una, abia il linisteam 1min-2 si iar incepea sa urle... Nu-mi dau seama ce poate sa fie, sunt prea multe, dinti, muci, gatul... am zis ca daca mai urla incerc inclusiv sa-i mai dau o portie de lapte.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Offf Ada...

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput