Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza2008 spune:
300 el e genul mai robust...mic si indesat.
Baby boy Sterimar+batista bb am folosit si eu in asa situatie!Sper sa scapati repede de muci!
Deci sa sper...el e genul hei-rup, munceste cu determinare nu plange cand n-ajunge la ce vrea...el se trage de mocheta nu impinge in picioare...
Intre timp s-a trezit plangand, cred ca sparge gingia ca e umflata...nici cu tzitzi nu se linistea
i-am dat 2.5ml Nurofen si s-a calmat...a supt si a adormit la loc.Offf si primii 2 au iesit asa usor.
Mey, si Nerantula e
nu-mi iese din cap!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
300 spune:
Cris am dat eurespal de trei ori pe zi cate 2.5 ml masurati cu seringa de la nurofen. Sper sa te ajute.
Dya am citit din urma si ti-am trimis un PM cu ce te interesa. Pupici.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andy_galro spune:
ramo ai PM
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nerantula spune:
Fetelor, o sa ziceti ca-s cu capul, dar ma incearca un sentiment ciudat, cumva ca l-am tradat pe Gruia

Bitza, exact, dar exact asa se deplaseaza si Gruia, insa nici nu ma gandesc la mersul de-a busilea, in picioare are destula viteza tinut de manute si asta ii place cel mai mult, nu e interesat decat in caz de forta majora sa se deplaseze altfel.
Cristina, neaparat batista bebelusului, nici nu se compara cu altceva! Eu am mai luat in seara asta o 'batista a bebelusului' de la Primii Pasi, din aceia din care se trage cu gura, imi spusese Nadina ca merge bine, insa nu prea m-am descurcat cu ea. E pentru mersul la drum lung cu masina sau cand nu avem acces la un aspirator. Eu ii scot foarte bine si mucii din gat lui Gruia cu batista bebelusului astfel: tati il tine de manute, eu ii tin capul fix intre picioarele mele si intr-o nara torn ser fiziologic si din cealalta trag cu batista, ies foarte bine.
Ada, sa stii ca la tine m-am gandit cand am vazut testul si am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare, aceasta sarcina nu este una programata, s-a intamplat intr-un moment foarte romantic cand nu am mai avut timp/chef de alte regii si ne-am lasat dusi de val, in ziua cand implineam 1 an de casnicie
Ma bazez pe suportul tau, sa stii, ca simt ca voi avea nevoie .. De aspiratorul nazal iti pot spune ca se joaca cu destul succes Gruia cu el si cam atat, fara nici o legatura cu mucii, clar!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
2+ 
lala77 spune:
Pt cine vrea sa ne mai vada, poze
AICI si AICI
Baby Boy, batista bebelusului te scoate din necaz in mod sigur. Pune-i in nas ce ai tu si trage. Daca sunt aposi si ies greu, cel mai probabil e nasucul infundat si cu o pompa mica n-o rezolvi. Si da-i neaparat si ceva antiiflamator (nurofen, paracetamol) Sanatate multa!
300 spune:
Lala acum percutez. Stie sa arate animale? Super tare! Bravo voua ca mancati, asa trebuie.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Andy vazut, raspuns.
Va pupa si Anda dar mai tarziu ca acum imi musca cablul de date. Deci Lala, daca ar vedea-o Anna pe Anda ar zice cu-tzu asa timid?
b de la bebe, blog...
bitza2008 spune:
Lala am vazut 2 papuse
Felicitari pt micuta geniu!
Nerantula nu mai fi emotionata! Dragostea de mama nu se imparte se inmulteste!
Ma duc la
!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
nushulica spune:
nerantula 
super veste!m-am emotionat pana la lacrimi!felicitari si sarcina usoara
de
DavidPoveste
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Andy superb fiul tau dansator ![]() ,sunt asa draguti toti da Andy e de departe cel mai dulce!Noi suntem bine,vrem sa stam numai in picioare Va pup pe toate si revin! ![]() de LucaMusette mamico si ma bucur ca scrii..pai de acum incolo numa in picioare si pe jos![]() |
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei