Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetelor help
cu ce sa-l aspir pe Radu?/cu pompita nu merge
i-am dat eurespal..mucii nu se vad ..nu curg..insa se ineaca cu ei..cred ca sunt in gat:(((
ce sa fac?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Vai, doamne, Nerantula F E L I C I T A R I si sa fie intr-un ceas bun! Sa se nasca sanatos(oasa), doamne, nu pot sa cred. Si cat curaj! O sa fii ca Ada peste un an asa cu bebeloi si bebedoi. Mamaaa, ce emotii am!

Andreuta am vrut sa scriu toata ziua happy birthday si tot ce iti doresti mai bun la tine sa vina. Iarta o mamica blonda cu pui mrait.... inca nu-mi dau seama de dinte doamne sper sa fie doar asta si nu vreo schimbare radicala de comportament ca-mi dau demisia...

Bitza inaltimea cupilului acum nu spune mai nimic despre cum va fi mai tarziu. Stai sa vezi tu cum o sa-i ramana intr-o zi TOTI pantalonii scurti si va trebui fie sa-i zici sa sunt noile lui bermude fie s-o zbughesti iute la scumparaturi . In alta ordine de ide ce-as vrea s-o vad i eu pe fi-mea asa mobila, ea plange s-o intorc de pe burta pe spate, s-a intors de vreo 2 ori constient dar pe urma a uitat cum facea si asa a ramas.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Cristina mai incearca cu ser sau apa de mare muuulta in nasucul lui si apoi alta aspirare cu batista bebe. Ai mai putea incerca sa faci aburi in baie si sa stati un pic acolo, poate il mai decongestioneaza. Bietul bebel... stim si noi cum e.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

bitza asta e inceputul mersului in 4 labe
baby_boy foloseste batista bebelusului...merge foarte bine in cazurile astea
ramo

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Andy .

Intreba Lumi parca de Andreea_ada... a schimbat cartierul general la soacra ei si nu itra pe net de-acolo cred. In rest e bine, ne-am vazut zilele trecute cu bebelinele si am stat in parculetele locale.

Intrebare: Va rog spuneti-mi cat se mai presteaza la o nunta per familie? Stiu c-ati fost de curand cateva fete. Daca e cam offtopic poate va deranjati cu un PM, nu de-alta dar am o nunta in iulie si trebuie sa ma pregatesc sufleteste si material. Sufleteste ca e la Bacau, material stiti voi de ce :))

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza super,asa incepe...vad ca si el cu telefonul

Babyboy Nazomer sau sterimar..ceva cu apa de maree groaznic cu muci:(

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Buna seara!

Ne mai tineti minte? Of, e tare greu cu timpul asta! Niciodata nu-i destul.
Noi suntem bine, crestem, avem 10 kg (deci crestem nu ne incurcam); mancam bine, nu chiar orice, dar destule ca sa ma declar satisfacuta. E asa cuminte ca nu-mi vine sa cred ca-i acelasi copil care a urlat 5 luni. Se joaca si cate o ora singurica, cu conditia sa fie cineva in camera. Merge in premergator si cand oboseste se baga sub masa si se culca putin (asa cam 10 min).
Inca n-avem dinti, nici semne ca ar iesi; incearca si ea sa mearga de-a busilea dar o deranjeaza burtoiul mare si nu poate sa stea pe burta.
In schimb, ceva ce ma ingrozeste intr-un fel, ii deschid carti cu poze (pt bebelusi) si o intreb de catel iar ea pune mana pe el si tot asa cu vreo 7-8 animale. E asa fericita cand ii strig "bravo" !
Deci cumva stam mai bine cu capul decat cu picioarele!

Nerantula, sa fie intr-un ceas bun. Si sa fie cum vreti voi.

Ma apuc de citit, desi nu cred ca am multe sanse sa recuperez tot, dar macar ultimele capitole. Revi maine mai informata ca-s libera.Noapte buna! Pupici!

Mergi la inceput

Ramo de cate ori pe zi dadeai eurespalul? si cat? am luat si ambroxol ..si nush la ce perioada sa le alternez

nu am batista bebelusului..cred ca trimit pe sot dupa ea..pompita e floare la ureche:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula,felicitari! Doamne ajuta sa fiti sanatosi si tu sa ai putere si rabdare!

Va fi diferenta cam ca intre Radu si Teo, deci super fun, garantat!

intrebare ref la aspiratorul nazal: voi chiar ati tras muci cu el? Al nostru canta, vibreaza si danseaza, dar muci nu trage. Nici macar cand sunt apa.
Batista bebelusului trage un pahar odata, si ala nik-nik... o fi stricat?!

andy.p super haios dansatorul mititel dulcel. Ce off-topic? eu nu va povestesc mereu de Teo? (aoleu, daca sunt off asa rau, mai ziceti ca ma car cu purcel si catel sa povestesc prin parcuri pe la babe )

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Acum am citit..Doamneee ce veste minunata
Eu nush daca o sa am curajul asta vreodata...m-a emotionat enorm vestea..Nerantula felicitari..sa ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos
Gruia o sa aiba un frator sau o surioara

Mergi la inceput