Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Neatza.

Aseara am bulit putin laptopul... am crezut ca ii era sete si i-am dat niste apa sa bea. nu-i era sete... a trecut, acu' merge.... mai rau e ca hunii sunt muciosi rau... nu febra, nu tuse, doar muci imensi si rai... se inneaca atat sunt de multi... si nu pot decat sa ii aspir in urlete.... asa ca azi si maine cred ca vom fi arestati la domiciliu...... sper sa rezistam.

Alexa, de unde zici ca ai luat aspiratorul ala asa baby friendly, ca taaare as vrea si eu unul.... pls, sar'na mult...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Lumi, sper sa treaca repede raceala si mucisorii. Aspirator de nasuc baby friendlly gasesti in farmacii (Sensiblu sigur). Se cheama zoli asta pe care il am eu. Il gasesti si pe net. Chiar am vazut ca era cu reducere zilele trecute...dar nu stiu sa-ti zic cat...oricum mai putin decat in exemplul de mai jos..
Insa nu iti pot face niciun review, ca practic nu l-am folosit nicodata...
http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=ZL01

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura ce dulci sunt ....si cat de concentrati sunt Andy e unul dintre cei doi baietei care danseaza singurei ??? Cel din dreapta ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Laura ce dulci sunt ....si cat de concentrati sunt Andy e unul dintre cei doi baietei care danseaza singurei ??? Cel din dreapta ?

Poze

Vot pt Maya

Andy e in dreapta in spatele baietelului care danseaza singurel....au fost doi baieti singuri ca partenerele le-au plecat la concurs (cu alti parteneri)

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, ce intrigi la 7 ani, cu iz de schimbare de parteneri.
Eu nu am vazut nici o pata pe pantaloni...o fi de la vreme sau am 'chiorul' gainii.In schimb imi place
Concurs?.Tinem pumnii!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

am vazut eu pe genunchiul stang o pata alba, asa l-am recunoscut da io mi-s maniaca cu detaliile... foarte frumos,Laura, ii tin pumnii la concurs.
ai mei dorm,la moldova ploua.

Sabina, mamica de strumfa Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Alexa, multumesc, incerc si asa, desi ei urla si cand ii aspir cu gura... ce sa zic, cred ca tot o sa planga... vreau si eu sa nu mai faca muci pana cand o sa reusim sa ne intelegem...reciproc.

Laura, nici eu n-am vazut pata.

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Laura recunosc...si eu ziceam ca e ala singur.Oricum n-am vazut niciun mozolici...toti erau tzipla si frumoosi Doamne, ce clipe emotionante ne asteapta!!
Eu, una,mereu am fost topita de astia mici care, la serbari,incurca sincronul si se invart in directia gresita!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tinem pumnii luni la concurs !!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ati folosit ptr bebici scutece huggies little swimmers? ma refer la cei care inoata sa invata sa inoate, la cei care deja au facut cunostinta cu marea...

multumesc.

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Babytza, felicitari pt umblaretz...

Andy tinem pumnii la concurs...

A fost astazi dr pe la noi si .... Matei are 80cm..nu mi-a venit sa cred...nu stiu cum il masuram eu de ieseau 75cm... In rest este ok...totul in parametrii..doar ca are greutatea si inaltimea (sta in picioare deci nu mai e lungim ci inaltime) pentru 1 an, insa e perfect..

Asa...si ce mi-a mai zis nou...ce n-am mai auzit pe aici:

pt a scade febra impachetari cu varza, adica se pun pe un cearceaf frunze de varza cu partile tari (zdrobite) in asa fel incat sa acopere tot cearceaful se stropesc frunzele cu cateva picaturi de otet si apoi se infasoara copilul... cica este super... si se lasa copilul acolo daca adoarme...e ok.

Sper sa fie de folos.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput