Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 15
300 spune:
Salut de la triluri de Anda maraita cand o punem jos... la jucarii.
Nerantula vine dintele?
Laura super piciul dansator. Nici eu n-am vazut parta dar eu nu ma pun, ca eu nu vad niciodata nimic
.
Babytza, incredibil cum evolueaza de repede. In IOR statea in fundulet, obosea, apoi iar statea iar acum e deja super mobil1 Felicitari voua!
Bitza mie-mi place cand se incurca la poezii si le sopteste educatoarea.
Voiam sa scriu inca ceva dar sunt ametita raaau...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Bitza mie-mi place cand se incurca la poezii si le sopteste educatoarea. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
Daaa! Atat is de scumpi...eu cred ca o sa fiu dezamagita daca stie,la serbare,toate poeziile, nu incurca sincroanele, nu tipa peste ceilalti la cantecele
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
andy.p spune:
Multumim de sprecieri Bitza,Ramo,Alexa,Lumi,Sabinel,Oana,Babytza
Sunt intr-adevar extraordinar de dragutzi..ei sunt mai mari,da sa-i vedeti in grupa mica
..te topesti![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sabinel spune:
incisivul de sus stanga sta sa iasa. 

se vede clar alb, inca nu se simte la deget foarte bine, cred ca urmeaza sa sparga.
Sabina, mamica de strumfa Amalia
andy_galro spune:
babytza felicitari pt mersul de-a busilea
...eu nu pot sa-l filmez pe al meu ca atunci cand vede camera nu mai face nimic, doar sta si se uita la ea![]()
laura felicitari dansatorului si bafta la concurs
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nerantula spune:
Mai stiti fantezia mea .. .. .. .. ? ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
sabinel spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Mai stiti fantezia mea .. .. .. .. ? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
ai facut test??? si au iesit 2 liniutze???? hai ca mor aici de curiozitate!!!
Nerantula spune:
asa pare
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
andy.p spune:
| citat din mesajul lui Nerantula asa pare www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |

...SUPER!!!!!laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
sabinel spune:
serios????????????? ![]()
![]()
moamaaa ce ma bucur pentru voi!!!!