Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 9

pyc spune:
pyc spune:
 Sa ma bag si eu in seama cu diversificarea:) Orice schema e buna, in Franta se incepe cu legumele, direct mixate, nu cu suc de fructe sau suc de morcovi si nu prea se dau supe.......oricum nu are prea mare importanta cat timp nu exista un teren alergic in familie (atunci aici se prefera cerealele si apoi legumele si la urma fructele). Singurul lucru pe care il voi face diferit fata de schemele "obisnuite" de diversificare e introducerea glutenului. Il voi introduce tarziu, dupa 1 an. Pana atunci Paul va papa biscuiti, piscoturi si paine, dar fara gluten!
Cerealele nu ingrasa (evident in cantitatea recomandata), deci se poate incepe si cu ele fara probleme.
Sunt insa impotriva "rontaitului" cu si fara treaba.....gen biscuitei dati intre mese, suc intre mese (fie el si de fructe proaspat stoarse)......astea pe langa ca ingrasa, nu isi au rostul atata timp cat copilul are mese regulate si echilibrate....proastele obiceiuri alimentare apar de mic copil:) 

IRINA.C spune:
IRINA.C spune:
 Dupa o rafala de plans ...azi e ziua tuturor copiilor si deci si alor nostri , sa ne traiasca, sa va traiasca fetelor si fie ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si de ei, sa imbatranim impreuna sanatosi si fericiti cu totii.
Andrei este pt mine sufletelul pt care traiesc, el si cu tati sunt tot ce am mai de pret in lumea asta si ii iubesc pe amandoi ca pe nimeni altcineva.La multi ani Ochila!Te iubim mult ...ce bine ca e sanatos, ca sa ne poate "ciolani" cum zice Radu, asta este puiul nostru si il iubim fff mult.
La multi ani tuturor copiilor!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 

Porumbita spune:
Porumbita spune:
 irina poate vreti prea multe... adica relatia voastra e f strong; asteptati sa mai cresca bb si o sa aveti timp si de voi... eu cand sunt varza de somn si el nu vrea sa doarma il iau cu mine in pat si il adorm si apoi il pun in patul lui; sau il bag in sling si il scot afara (95% din cazuri adoarme); 
nu mai plange... nu face bine si in plus cred ca te simte si andrei 
miere vreau si un un link cu rapoartele astea inaltime/greutate; aici nu am ob sa se tina cont de grafice, curbe si as vrea sa vad si eu dupa ce sunt evaluati la voi
carmen poate miercuri ajungem in parcul circului; ca maine sunt la munca; da-mi mobilul tau pe pm si te sun 
bee sa se faca pitica repede bine  cum merge cu munca la birou?
 cum merge cu munca la birou?
ledi asa face si robert, caraie, maraie si isi scoate limba intre buze de parca vra sa vb...
micola stii vb aia cu mai bine sa planga maicata decat maicamea? eu as aplica-o... esti prea draguta si te ia lumea de fraiera...  pe mine ma stiu de rea si a d*** (desi pe cuvant de pionier ca nu sunt, dar dc nu imi convine ceva nu tac, spun) asa ca se gandesc de 2 ori dc sa ma calce pe bataturi sau nu ... si recunosc ca in ceea ce il priveste pe bb sunt in stare sa ma bat cu lumea intreaga dar sa fie asa cum cred eu ca e bine... dc sotu nu m-ar sustine nu stiu exact cum as proceda acum (a avut si el momentele lui influentat de altii, am plans, m-am enervat, am amenintat ca il strang de gat dc pierd laptele din cauza nervilor facuti de el, l-am luat si cu frumosul; acum nu avem divergete majore desi ma mai ia peste picior si ziceca ma cred desteapta foc si ca nu mai eu stiu ce ii trebuie lui bb... si eu ii raspund ca exact asa e  )
 )
billy   frumusica foc mandruta ta!! cand finalizati mutarea? uau ce curajosi sunteti... eu nu as avea curaj s ama mut in afara bucurestiului desi vad numai si numai avantaje la statul la casa in special cand bb e mai mic (si nu numai)
alina mie mi se pare sabinelul ff bine dezvoltat; 
selene cum mai e bunica ta?
pyc sa ma scuzi dc sunt indiscreta; tatal lui bb e roman? cred ca iti e f greu cu asa multe ore lucrate la cateva luni de la nastere 
iris eu zic sa insisti cu ceiurile is galactogilul... productia poate sa isi revina... 
crisspy cum iti petreci ultimele zile de "concediu"?
cristi bafta cu lucrarea de diploma
dark in ce consta buggy fitul ala? da si tu cea tipsuri ca poate poate facem si noi cand iesim cu carutu afara
cu regimul declar esec total (de cand m-am trezit azi am mancat o cico intreaga  500g desi ziceam ca iau doar cateva bucati la cafea... si nu prea imi gasesc motivatie (si recunosc nici timp) sa ma apuc de sport desi ar trebui ca am o burta uriasa plus ca mama masii parca atarna toate cele (eu am mai avut greutatea asta ca in genere am fost hopa mititca in ultimii ani cu kg dar parca era altfel pusa); in afara de montignac am tinut cred toate retetele posibile si imposibile (as tine-o si pe aia da nu imi place sa gatesc si si e prea complicat in cazul asta)
 500g desi ziceam ca iau doar cateva bucati la cafea... si nu prea imi gasesc motivatie (si recunosc nici timp) sa ma apuc de sport desi ar trebui ca am o burta uriasa plus ca mama masii parca atarna toate cele (eu am mai avut greutatea asta ca in genere am fost hopa mititca in ultimii ani cu kg dar parca era altfel pusa); in afara de montignac am tinut cred toate retetele posibile si imposibile (as tine-o si pe aia da nu imi place sa gatesc si si e prea complicat in cazul asta)
 da o iau de la capat... de azi de la pranz deci sa ma pastrati pe lista... 
in herastrau nu ajungem azi ca nu am masina si nu pot sa ma car cu carutu in masini iar pt sling sau wrap e prea departe, ca tr sa imi iau si schimburi de pampersi cu mine...

pyc spune:
pyc spune:
 E francez tatal copilului, eu romanca, bebele dubla nationalitate.....si de aici incurcaturile, de fiecare data cand voi calatori singura cu bebele in Romania....tatal trebuie sa-si dea acordul ca sa il scot pe bebe din...Romania! Pentru ca din Franta pot sa il scot fara probleme, fara acordul tatalui. Dar voi merge in iulie acasa si ma voi interesa daca nu poate tatal sa faca o declaratie cum ca e de acord ca bebele sa iasa din Romania, valabila mai mult timp.......gen un an sau doi......teoretic in declaratie trebuie sa fie specificate data iesirii si revenirii in Romania.....
Merg sa-mi iau aparatul de gatit pt bebei de la BEABA, se zice ca e f util.

cristi_2003 spune:
cristi_2003 spune:
 am pus si ceva poze noi la semnatura
ce regim faceti voi?
 Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) 
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

bebelusi spune:
bebelusi spune:

V-a fost dor de noi?Mie daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
V-a fost dor de noi?Mie daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ce sa va zic...am avut o vacanta...plina de raceli. Vladut a inceput sa tuseasca si apoi eu. Am fost cu el la medic, am avut foarte mare noroc ca am nimerit o doctorita de nota 10. Am facut cateva sedinte de aerosoli, de care am fost FOARTE multumita si va sfatuiesc pe toate sa va cumparati aparat de aerosoli pentru ca e foarte util. Din cate stiu eu in alte tari este primul tratament la care se recurge. pe langa asta am mai luat ketof si eurespal. Doctorita era uimita de cat de cuminte statea Vladut sub masca de aerosoli, era mortal....in loc sa planga...el radea ...
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi spune:
bebelusi spune:
 Vladut la 3 luni si jumatate, la controlul la medic, avea 71 cm si 7100 grame. Este foarte cuminte, rade tot timpul, se joaca singur, adoarme singur. (bineinteles ca avem si zile proaste, in care suntem maraiti). 
Aseara vreau sa va zic ca nu mai vroia nici cum sa stea pe spate, cum ii dadeam degetele, se ridica in fund fara sa incerc eu sa il ridic. Incerca sa se ridice si chiar daca nu ii dadeam eu mana. Nu mai puteam de drag....eram numai in jurul lui.

Irina sper din tot sufletul sa isi schimbe ochila programul, ma gandesc la tine tot timpul.

ariya spune:
ariya spune:
 LA MULTI ANI copilasilor nostri!!!!
Irina stiu prin ce treci,pt ca am crescut 2 copii singura,fara mama,tata,soacra,bona...sfatul meu este sa fii calma tu - e greu,dar se poate- pt ca nervii si agitatia ta ,le simte bebe imediat...
chestia cu lasatul copilului sa urle nu am acceptat-o niciodata si,crede-ma,am trecut prin momente de panica cu amedeo care nu dormea ,dormea 15 minute si se trezea,zi si noapte...dar a crescut si,de la un an ,a inceput sa doarma de la 1 noaptea la 6 dimineata,legat,dar doar cu noi in pat...deci sunt chiar vaccinata la copii urlatori...
Pe bebe Miguel il adorm la san,isi ia tzatzoiul in brate si suge cam trei sferturi de ora 22,45-23,30 si adoarme...il mai opresc din supt,mai dam aerul afara,dar adoarme lemn pana dimineata..eu sunt linistita la suptul asta al lui,chiar daca,crede-ma,m-am saturat de nu mai pot,dar daca el e bine asa,ma sacrific...
cu sotul meu nu mai apuc sa vb decat dupa ce il culc pe bebe,pt ca,in timpulzilei,sunt strigata de mii de ori de ceilalti doi copii,plus bebe care doreste si el mamai,asa ca...si acum vine si vacanta,deci nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie...
trebuie muuuuuuuuuuuuuuulta rabdare si,spatiul pt voi,trebuie sa vi-l gasiti cumva fara sa-i rapiti timp lui bebe...de multe ori le spun copiilor sa se joace si ei un sfert de ora cu bebe ca sa pot vb si eu un pic cu tati...credeti ca se poate?nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
asta e ,asa e cu copii,dar timpul trece repede si o sa ne aducem aminte cu duiosie de momentele astea si de starile prin care am trecut...
Micola.mie si mama imi cere voie sa ia copilul in brate,deci da-ti seama cam cum sunt!
hai va pup ca annamaria moare de foame!!!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!

bebelusi spune:
bebelusi spune:
 LA MULTI ANI copiilor nostri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Este 1 Iunie, pana anul trecut ziceam ca e ziua mea, acum....este a lui Vladut

bebelusi spune:
bebelusi spune:
 Si mie imi cere toata lumea voie sa ia copilul in brate...Eu incerc sa il iau prea putin pentru ca am ceva probleme cu incheieturile de la maini, ma dor tare si nu il pot tine mult in brate...asa ca daca se invata in brate SUNT DISTRUSA