Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 8

DarkBendis spune:
DarkBendis spune:
 Nici eu nu am somn. Am innebunit de tot. "Organizez" vacante de familie pentru la anu' (ca anul asta iese din discutie) in sudul Frantei. Adica ma uit in ce statiune mi-ar place sa merg, ce as inchiria, calculez cam cati bani ne-ar trebui etc. Imediat o sa ma apuc sa "caut" destinatii de vacanta de acelasi fel in zona Loirei. Ca si acolo vreau sa ma duc. De fapt, m-as duce oriunde in vacanta. Si maine daca s-ar putea 

Dark Bendis 
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

miereamara spune:
miereamara spune:
 Am vazut ca vorbiti de cereale, 15 grame de cereale simple, fara adaosuri gen fructe sau o masura (sau 1/4 of a cup) au 60 de calorii. 150 de grame de lapte praf are 100 de calorii. Deci un serving de cereale, plus 60 de grame de lapte praf cat ii pun eu in cereale au impreuna in jur de 100 de calorii. Exact la fel ca un biberon de lapte, avand in vedere ca am inlocuit o masa de lapte cu una de cereale , aportul caloric e acelasi, cu diferenta ca cerealele mai contin si alte chestii, iron, fibra, etc. Si bineinteles ca sunt fara gluten, aici toate cerealele de bebelusi pana intr-un an, indiferent ca e rice or outmeal, sunt fara gluten. Se recomanda inceperii diversificarii cu cereale pt ca acestea sunt cel mai putin probabil sa provoace reactii alergice si se recomanda a se da cu lingurita. 
Acestea sunt recomandarile American Accademy of Pediatrics si noi le urmam pe acestea pt ca ne-a mers foarte bine asa. 
Asta nu inseamna ca alte planuri de diversficare nu sunt la fel de bune, trebuie sa te mulezi un pic si dupa cerintele si nevoile copilului.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

jasmi spune:
jasmi spune:
 Neatza buna!
din nou e o vreme afara .... 
 La multi ani tuturor copiilor!
 La multi ani tuturor copiilor!  , puiutilor nostri, dar si acelora care suntem noi
, puiutilor nostri, dar si acelora care suntem noi  . Cred ca fiecare dintre noi ne mai simtitm copii, macar din cand in cand
. Cred ca fiecare dintre noi ne mai simtitm copii, macar din cand in cand  
  La multi ani Arianna
 La multi ani Arianna  de Fil_lily ! (vazut candva poze cu mamica frumoasa si fetita scumpa)
 de Fil_lily ! (vazut candva poze cu mamica frumoasa si fetita scumpa)
Iulia a capatat un nou obicei - urla din gat cu toata forta (ea se distreaza) si o tine asa tot timpul. Azi noapte m-am culcat cu o durere groaznica de cap din cauza asta. Acum vad ca o ia de la inceput 
Jasmi -  de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
 de Iulia scumpa (10 februarie 2009) 

Leditia spune:
Leditia spune:
  tuturor copiilor.
tuturor copiilor.
Noi suntem bine,eu mai putin,ca am inceput sapt cu nervi din cauza unor tampiti care mi-au schimbat apometrele,au tras de toate alea pe acolo si acum imi curge apa in bucatarie si nu stiu pe unde.
In we am fost plecati,doar noi doi intr-o mica excursie si David a ramas la buni.Mai nou si-a descoperit limba,o scoate afara si scoate tot felul de sunete cu ea afara..ieri am lesinat de ras cand l-am auzit cum facea.Nu pot reproduce in scris. Se trage toata ziua de picioare,se intoarce pe toate partile,se taraie,vorbeste,rade in hohote atunci cand il pup..Afara e cumintel foc,doarme,papa,se joaca,se balaceste  si cam asta e programul.
Se trage toata ziua de picioare,se intoarce pe toate partile,se taraie,vorbeste,rade in hohote atunci cand il pup..Afara e cumintel foc,doarme,papa,se joaca,se balaceste  si cam asta e programul.
Irina,n-as vrea sa te superi,dar nu sunt de acord cu metoda aia nici picata cu ceara.Si David are accese de plans si sunt seri si zile in care se forteaza sa nu doarma ,de parca cine stie ce-ar pierde.Si evident e marait..si plange si urla,de nu stiu ce sa-i mai fac.Dar eu pur si simplu il tin in brate si ma plimb cu el,ii cant,ii vorbesc,ii arat diverse obiecte prin casa,ii pun lampita sa cante si alte chestiute din astea "cantatoare",ii dau ursuletul lui sa se joace etc etc.Si de multe ori ii spun si Tatal Nostru,ca desi nu cred in babisme sau in superstitii,in deochi cred.(de cand am patit-o pe pielea mea de nenumarate ori si mi se facea rau,dar rau de abia ma tineam pe picioare...si cu Tatal Nostru imi trecea imediat)
In fine,eu nu suport sa-l aud ca plange,il iau in carut cu mine la bucatarie cand gatesc,il tin cu mine daca plange..
Stiu ca de multe ori te poate scoate din minti,ca esti obosita,epuizata si simti ca nu mai poti,dar trebuie sa fi puternica,ca un pui ai si pt el merita sa faci orice.
Eu daca plec din camera si-l las in patutul lui cu jucarele si tot tacamul,il  vad cum se uita cu ochisorii aia dupa mine si din priviri imi dau seama daca va plange in urmatoarele 3 secunde dupa ce inchid usa sau nu.Si-l vad cum se bucura si rade cand revin..si pur si simplu nu pot sa-l las sa planga.Noi seara stam si o ora sa-l adormim..si se mai foieste,se mai trezeste.Aseara de ex l-a adormit tati si dupa ceas ,a stat fix o ora cu el in brate cantandu-i,leganandu-l etc..Pana la urma a adormit.Peste putin timp s-a mai foit,a marait un pic,m-am dus eu,l-am adormit si a dormit de la 11 la 6 dim,ca mai nou se trezeste dim pe la 4-5-6 sa pape si apoi mai face nani 2 ore.
In fine,fiecare face cum crede ca-i mai bine pt el si sincer n-as vrea sa creez o polemica pe tema asta ca si asa intru rar si n-am chef de cearta.Asta e parerea mea vizavi de "a lasa sau a nu lasa copilul sa planga"
Revenind la noi,i-am comandat lui David doua jucarele..si cum merg comenzile la quelle,numai bine ajung cand va avea si varsta pt ele.
www.quelle.ro/ro/q4r/aktuelles/babykatalog/spielzeug//m-99103/z-0/f-196428/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:dfd5df694c553ad70cc6c716563a47c2" target="_blank">jucarie
si inca una 
www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzExMTIxOCZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmYlMjRzJTNkY2hpY2NvJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=//m-111218/index.html" target="_blank">cealalta jucarie
Sper sa nu se fi latit pagina.
O zi superba va dorim.
Edit...se latise pagina,deci le-am pus altfel.
POZE CU NOI de  David Christian
 de  David Christian 

IRINA.C spune:
IRINA.C spune:
 neata...sunt atat de amarata ...nici mie nu mi place metoda, aseara am cedat aman2 ca urla de 50 min si se facuse 12 noaptea...l-a adormit Radu leganat in scoica la1.diseara nu stiu efectiv cum sa fac
...nici mie nu mi place metoda, aseara am cedat aman2 ca urla de 50 min si se facuse 12 noaptea...l-a adormit Radu leganat in scoica la1.diseara nu stiu efectiv cum sa fac m-am saturat sa tot citesc cum dorm toti perfect, stau linistiti toata ziua, cand noi 2 si cu iubire si fara iubire suntem calariti la creier de nu mai stim cum ne cheama.Eu cu Radu nu mai am nici 5 min sa ne imbratisam, asa ca am dreptul sa incerc ...nu tu bona, mama ,etc ce zile sau nopti numai noi 2, aseara l-am spalat singura pt ca deosebitii mei parinti se certau iar Radu o adusese pe mama de la gara si nu putea iesi din casa lor, putin le pasa lor de nopti nedormite , de copil de spalat acasa........si mai stau la 1 statie de metrou de mine!In fine nu neaparat zic asta ca sa..habar nu am d c zic, ideea e ca uneori si o zi si o ora departe de tot iti incarca bateriile, eu ultima data departe de ...tot a fost cu filmul ala acum 3sau 4 sapt in rest ...asa ca un wend in 2 nu pot fi decat superinvidioasa crede-ma Ledi
m-am saturat sa tot citesc cum dorm toti perfect, stau linistiti toata ziua, cand noi 2 si cu iubire si fara iubire suntem calariti la creier de nu mai stim cum ne cheama.Eu cu Radu nu mai am nici 5 min sa ne imbratisam, asa ca am dreptul sa incerc ...nu tu bona, mama ,etc ce zile sau nopti numai noi 2, aseara l-am spalat singura pt ca deosebitii mei parinti se certau iar Radu o adusese pe mama de la gara si nu putea iesi din casa lor, putin le pasa lor de nopti nedormite , de copil de spalat acasa........si mai stau la 1 statie de metrou de mine!In fine nu neaparat zic asta ca sa..habar nu am d c zic, ideea e ca uneori si o zi si o ora departe de tot iti incarca bateriile, eu ultima data departe de ...tot a fost cu filmul ala acum 3sau 4 sapt in rest ...asa ca un wend in 2 nu pot fi decat superinvidioasa crede-ma Ledi
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 

cami_antonia spune:
cami_antonia spune:
 irinac mii de imbratisari ... nu am cuvinte ... te strang in brate de la distanta si te pup de milioane de ori ... si totusi ai zis Tatal noastru si ai dat aghiazma???? curaj si rabdare

Camelia

ada_coman spune:
ada_coman spune:
 Buna fetelor!!
IrinaC crede-ma ca inteleg prin ce treci, insa eu am 2 copii, nu unul si e cam de 2 ori cum spui tu. Daria e super agitata, marataita, nu mananca si toate cele, Karina e cumintica, dar are si ea toane si cere si ea atentie. Cat despre imbratisari si chestii de astea, eu nu stiu ce sa cred despre noi, simt ca nu ne mai regasim.... Imi pare fff rau ca spun asa, dar chiar asta simt...nu-mi pare rau ca am acesti doi copii minunati, doar ca nu ma pot aduna si nu mai putem sa fim ca inainte. Nu stiu cum sa fac sa fie bine...sa ne regasim si noi 2 ca altadata. Dar ma uit la aceste doua minuni din viata mea si trag o gura de aer in piept si merg mai departe, la un moment dat se va rezolva totul. Nu mai baga in seama ce se intampla rau in jurul tau. Parintii tai sunt destul de mari si se pot si certa si impaca singuri. Lasa-i pe ei sa-si rezolve problemele voastre, voi vedeti-va de ale voastre. Te pup din tot sufletul si bucurati-va de Ochila al vostru (chiar daca e mai plangacios in perioada asta) si fiti voi 3 si atat.
 Imi pare fff rau ca spun asa, dar chiar asta simt...nu-mi pare rau ca am acesti doi copii minunati, doar ca nu ma pot aduna si nu mai putem sa fim ca inainte. Nu stiu cum sa fac sa fie bine...sa ne regasim si noi 2 ca altadata. Dar ma uit la aceste doua minuni din viata mea si trag o gura de aer in piept si merg mai departe, la un moment dat se va rezolva totul. Nu mai baga in seama ce se intampla rau in jurul tau. Parintii tai sunt destul de mari si se pot si certa si impaca singuri. Lasa-i pe ei sa-si rezolve problemele voastre, voi vedeti-va de ale voastre. Te pup din tot sufletul si bucurati-va de Ochila al vostru (chiar daca e mai plangacios in perioada asta) si fiti voi 3 si atat. 

Ledi  te felicit pt weekend-ul in doi
 te felicit pt weekend-ul in doi 
 La multi ani tuturor copilasilor
 La multi ani tuturor copilasilor 
O zi frumoasa va doresc! 

Mamica de  Daria-Ioana 15.08.2007 si
 Daria-Ioana 15.08.2007 si  Karina-Nicole 29.12.2008
 Karina-Nicole 29.12.2008 
  Daria 
 Karina 
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

pyc spune:
pyc spune:
 Am "rezolvat" problema deplasarii cu bebele in Romania! ...in sensul ca l-am convins pe tatic sa vina si el cateva zile in Ro si vom face minunata declaratie la un notar din Cluj, ca sa nu am probleme la intoarcerea in Franta... Abia astept sa plecam, ieri am luat biletele! Am ceva emotii pentru calatoria asta singura cu bebele si cu mama:).....de fapt de mama imi fac griji nu de bebe....ii e rau pe avion si e super panicata. Apropo de declaratul copilului la autoritatile romane, eu l-am declarat pt ca mi s-a spus de la ambasada ca daca nu il declar in termen de 3 luni de la nastere, el nu va mai putea avea cetatenia romana decat prin proces. Insa nu mi-au spus si ca dubla cetatenie ne va incurca teribil...cel putin in urmatorii 18 ani!
Azi e zi libera aici!!! Asa ca ...spal haine:( si apoi dupa masa shopping cu si pentru Paul:)
Trimit niste poze cu bebeloiul pe mailul comun:)

Selene_Bunny spune:
Selene_Bunny spune:
 IRINA, Daria nu mai doarme deloc perfect...
Se scoala la 4 dimineata si maraie si pufneste dupa biberon. Se culca la loc, dupa ce bea 200 de ml, se scoala la 8, si ieri si azi s-a trezit plangand si tipand, a adormit acum la 9.30, nu stiu cum, acum vad ca e pe trezite, in timpul zilei mai e cum mai e, dar seara o apuca maraiala, o deranjeaza dintii, cred...
Eu pic de somn, dorm pe taste, am adormit cu biberonul ei in mana, ea sugand din el, si la un moment dat m-a tras de par...
Se trezeste inghetata, cu nasucul infundat, nu stiu ce sa fac, sa chem medicul sa o vada? 
Daria Nandini 
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit

cristi_2003 spune:
cristi_2003 spune:
 hello fetele
eu azi trebuie sa termin lucrarea de diploma
irina - nu stiu cum e sa fii in situatia ta, doar tu poti sa stii la ce nivel de disperare ai ajuns. sper doar sa treaca repede perioada asta pentru voi si sa va puteti odihni si sa va regasiti linistea. oricum, nimeni nu are dreptul sa te judece, ca mi se pare pana la urma normal sa incerci orice. suzi ati incercat?
carol e absolut mortal, toata ziua se suceste si se intoarce, ba a si invatat sa doarma pe burta - pune incet caputul jos si face nani. doar ca ar vrea sa se tarasca si nu stie, doar isi ridica fundul, si atunci se enerveaza tare de tot si plange.
mancam in fiecare zi o portie de cereale, una de piure de fructe (langa care punem si un bibe de lapte ca nu-i ajunge un borcanas) si una de supa (da tot gen piure ca strecurata nu ii place). ieri i-am pus si un pic de carnita de pui in supa - fiarta separat si maruntita bine bine.
 Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) 
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/