Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Carmen_Marieta spune:
Buna seara mamici.... licuricii dorm la ora asta pe ei nu-i mai salut!
Irina felicitari... nu stiu cum ai rabdat, dar oricum ai avut un rezultat...
Cami superba povestirea, mi-au dat lacrimile. Sa va ajute Dumnezeu ca bb2 sa vina singurel...
Micolade ce mi-o descrii pe soacra-mea??? te rog...![]()
Edina

Porumbita te astept sa vii in parc, noi suntem si dimineata si seara.
Felicitari fetelor care au slabit si multa bafta in continuare... poate incep si eu cand sunt mai linistita...
Am pus cateva poze cu Stefan pe mailul comun.
Noapte buna.
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
micola spune:
buna seara si de la noi 
multumesc pentru sustinera cu soacra
Mai are un obicei f urat: vine si mi-l ia din brate
pur is simplu:"hai a mamaie"
si cand plange intra in camera si tot asa, vrea sa-l ia ea...dar de cele mai multe ori nu i-l dau, ii zic:"nu, ca trebuie sa manance/sa se culce"
Asta e, daca nu am fost suficient de convingatoare pt sot sa facem rate sa ne luam casa noastra...
...stau cu soacra..
gata
bpaula, ce scumpete ai!! sa-ti traisca!!!
si Iulia e o frumusete 

si l-am vazut si pe "leatul" nostru, Stefan, duulce, duulce
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Carmen_Marieta spune:
Micola si soacra mea a incercat sa faca ce face a ta, dar i-am spus raspicat... ca eu sunt mama copilului, si ca eu stiu ce-i trebuie, iar daca plange eu il alin...
Ideea e ca am si sustinerea lui Radu...
Ea ar vrea sa faca multe... zice multe...numai ca noi facem ca noi.
Multumim pt "leat"... stii cat ma bucur ca baietii sunt nascuti in aceeasi zi?? 

Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
crisspy spune:
Seara buna si de la noi,
Azi toate bune si frumoase, tochitura a iesit excelent, venit socrii, plecat socrii, iesit in Herastrau cu piciulica. 

Ne place tare la aer curat ca am mancat super bine afara. Insa nu prea mai vrea in carut, vrea in brate domnule sa vada el tot. L-a tinut tati cu fata spre lume jumatate de parc si tare i-a mai placut. De cand avem voie sa tinem bebeii in carucior la 45 de grade?
Micola si Carmen va rog nu mai ziceti de soacre. Micola mare dreptate ai soro, mai ales cu "hai a mamaie". Azi mi l-a luat din brate, sa-l legene ea (ca atunci cand a stat la noi, adica cand bb avea 1 luna) ca ea crede ca lucrurile nu se schimba deloc. Ca "uite cum isi baga mainile in gura, daca varsa???" si chestii d'astea. Nu mai zic de virbit pocit, asta e de la sine inteles. Plus ca mai are unele momente in care ii zice lui bebe "ce are mami asta cu tine??". Imi vine sa-i inchid gura cu ceva. 

Anyway, asta e acum. Eu stiu ca nu este rau intentionata, insa ma scoate din minti pt ca ea crede ca eu indop copilu' si ca stresu' meu cu mancatu' este nefondat. Da' asa e cand vezi de la distanta, e usor sa-ti dai cu parerea.
Ehe si sa vezi cand a vazut sticlutele de Fier, vitamina C, debridat, sab simplex... ca ce sunt alea asa multe??? As fi invitat-o sa vada sertarasul cu toate siropelele si chestiile necesare, sa-i fi vazut fatza atunci.
Gata, m-am plans destul....
Bebe este foarte linistit... a facut baitza binemeritata, a bagat 160 ml -
yupppppppyyyyy 
- si doarme dus. Cred ca pana maine la 6-7 pot sa dorm si eu la fel de linistita.
Noapte buna la toata lumea si multi pupici 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
IRINA.C spune:
Suntem la a 2 seara de dr spock....adormise dp san imediat si ce happy eram.Dar s-a trezit.De peste 25 min plange...in ultimele 10 min a facut pauze de cate 1 min.Imi e asa de mila....

imi vine sa fug sa l iau in brate si sa l strang la pieptul meu, amaratul de el.Stam aman2 si eu si Radu ca pe ace...
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Buna seara, dragelor!
Sper ca ati petrecut un week-end frumos 
Am ajuns si noi acasa, dupa o zi excelenta de vara
petrecuta la munte. Am iesit intr-o excursie de o zi in zona Trossach (aici sunt cateva imagini: http://www.lochlomond-trossachs.org/component/option,com_morfeoshow/Itemid,482/gallery,1/task,view/ sa va faceti o idee ce frumos poate sa fie) si acum suntem cam obositi ![]()
Ma "pun" sa citesc din urma si sa ma uit la pozici 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
flowerbee spune:
Irina, tinem pumnii! Putere, incredere si multa credinta! Scumpetea de Andrei o sa te surprinda placut cand va avea un program frumos si sanatos! Inca putin
!
Cami, ai dreptate, Tatal Nostru si aghiazma nu trebuie sa lipseasca in nici o zi!
Carmen, Micola, asa sunt soacrele, vor si ele un rol mai important in viata copilului.
Eu sunt suparata si ingrijorata pentru socrul meu, a fost operat joi, a doua oara in decurs de doi ani, de tumoare la stomac. Prima oara i-au scos tot stomacul, acum, ca recidivase, si o parte din colon. Imi e asa de mila de el pt ca isi doreste atat de mult sa traiasca...E adevarat ca ne-am mai ciondanit noi, dar cand esti pus fata in fata cu posibilitatea mortii sau a bolii, parca toate neintelegerile din trecut par insignifiante, inutile si parca vrei sa poti face ceva ca omul acela sa se faca bine si sa revina in familie, bun sau rau, fiecare are dreptul la viata.
Iris, sa stii ca de multe ori ma gandes la tine, mai ales ca anul trecut pe vremea asta a pregateam sa vin la Haga, unde am stat numai in hotel, lipita de baie...deh...varsaturi la 2 ore. Ma bucur sa aud ca lupti si pt ultima picatura de laptic, desi imi^pare rau sa aud ca este din ce in ce mai putin. Eu alaptez intr-un san dar nu ma las. Dr mi-a spus ca fata a fost rezistenta in ciuda refluxului masiv si a infectiei urinare datorita lapticului de mama. Deci, nu renunt, ca si tine, pana la ultimul strop. Pupam fetele
Crisspy, ma bucur sa aud ca bebe papa bine! E asa de reconfortant si lunistitor sa vezi ca puiul se alimenteaza cum trebuie. Chestia cu medicamentele au auzit-o si eu, chiar mi s-a astras atentia ca ii dau bebelui medicamente anti-reflux si acum antibiotic. Cica in strainatate nu se da nimic.
Am facut tort diplomat
.....din cutie
...e ok...maine va zic daca e intr-adevar gustos.
Gata, la nani!
Pup
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
jasmi spune:
Irina draga, ma doare sufletul pt voi, nici nu-mi imaginez ce simti tu
Iulia mea cu bibele ala tricolor de la nuk se calmeaza din prima secunda, drept pt care n-a plans in viata ei mai mult de un minut. Te pup si sper ca andreiutzu sa fi adormit deja 
dark, suuuper zona
sunt invidioasa
asa ca ma duc sa ma culc 
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
Selene_Bunny spune:
N-am somn...
Copilul asta al meu face giumbuslucuri...
Azi s-a aruncat cu gura deschisa dupa paharul meu cu suc de portocale (natural, stors de mine). Pe urma, pe masa de infasat, s-a intors pe o parte (stanga), si-a prins picioarele (gleznele si talpile) cu mainile, s-a sprijinit pe umarul stang si si-a saltat restul corpului de pe masa... Si ne cam chinuie dintisorii, spre seara devine maraita, isi pune gurita pe umarul meu si strange tare intre gingii ce apuca...
Azi s-a trezit cu mucisori, azi-noapte era inghetata, rece sloi, e frig afara, e frig si in casa, sper ca nu a racit...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit