Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI! tuturor copilasilor. Eu le zis La multi ani si mamicilor, si la mama mea i-am zis ca si ea e copilul bunicii mele

Irina incet cu rabdare o sa isi faca si Ochila un program mai bun de somn . Si al meu are zile si zile, in general seara adoarme dupa ce suge, altfel nu prea vrea. In timpul zilei saptamana trecuta a mai adormit si singur cu ursuletul in brate, dar saptamana asta iar vad ca numai cu sanul in gura doarme. Ieri a dormit doar o ora jumate toata ziua in reprize de 30 min. Azi a dormit de la 11 si ceva si pana acum, deci nu e nici o regula.

Micola si tu ai un bebe minunat. Incearca sa te relaxezi si sa nu mai bagi toate in seama.

Bebelusi bine ai revenit.

Dark tare sunt invidioasa prin cate locuri frumoase ajungeti.

Billy e o dulceata fetita.

Crisspy si la al meu ii place sa vada tot, cand il tin sus in brate isi invarte si capul si ochii ca girofarul. Ei inregistreaza tot acum.

Bee sper sa fie bine socrul tau.

Selene si la noi s-a cam racit in casa dar deocamdata e bine.

La multi ani Arianna de Fil_lily

Leditia ce jucarele de bebei mari ai cumparat. Ce trece vremea.

Cat despre slabit raportez 74.3 de la 75.5. Eu zic ca e bine mai ales ca nu tin efectiv cura ci doar am redus cantitatea de alimente si de dulciuri. De m-ar tine pana la toamna slabitul sa ajung sa arat si eu mai normal.

Ieri am avut niste musafiri si cand ea a vrut sa il ia in brate Marius a inceput sa planga. Deja sa fie suficient de mare sa faca scandal la straini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

LA MULTI ANI LICURICI MICI!!!
bebelusi, te-ai intors! ce bine! ma bucur ca sunteti bine, si tu si vladut. si david a fost racit de 2 ori, la 2 luni jumatate si apoi la 3 luni jumatate...si de fiecare data a facut doar aerosoli, si a fost f bine. si cand se infunda nasucul ii fac 'un aerosol mic' de 5 min cu 2 ml de ser. nici el nu plange, dar incearca sa manannce masca...
micola, si eu sunt foooarte rea cand vine vb de bebe, toata lumea trebuie sa treaca de mine ca sa ajunga la el
iris la mine functioneaza galaforul si ceai de lactatie de la fares si humana. cu bere fara alcool ai incercat? oricum...nu am cuvinte cand ma gandesc cat te-ai luptat sa alaptezi!!! eu nu as fi rezistat nici o luna sa scot cu pompa la fiecare masa...
irina esti tare dragutza si se vede cat suflet pui sa fie totul bine pt toata lumea! te cred ca e greu tare sa te descurci singura. sper sa isi revina repede andrei ca sa te poti odihni si tu... oricum, oricat ar fi de greu, privind in urma, merita!

puiutzul meu are 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

copiilor din lumea intreaga !

Bebelusi - bine ca te intorsasi !

Cristi - ce mare si frumos e Carol! ptiu-ptiu!

Ledi - we in 2??? sunt verde...de invidie. bravo! un fratior/surioara pt David ?

Cami - si mie imi pare rau ca nu ne vedem, dar te astept la bucale (cum zici tu) !

Irinoooo - eu te bat cu mana mea, auzisi? Dar unde ai citit tu ca toti copiii dorm bine si numai al tau nu? Ete, nici al meu. si eu sunt cu nervii, dar as fi si mai rau dc l-as lasa sa planga. aseara a adormit dupa 45-60 min de leganat, shshit (ca eu nu stiu si nici nu-mi place sa cant), pus in toate pozitiile. dupa 1h s-a trezit, a adormit in final la 10 juma. la 2 cine urla? chiar el . i-am dat san convinsa ca adoarme repede, vezi sa nu. l-am sch de 3 ori (!), ca regurgita si se uda. si uite asa au trecut 2 ore, in final l-am luat cu mine in pat, ca era si frig in casa si a adormit la 4 cu tzatza in gura. eu la 5 . sunt varza de oboseala, acum de-abia l-am adormit dar nu ma astept la minuni. sigur se trezeste in max 45 min. asta e. nu am asteptari mari de la el. nu astept sa imi doarma la comanda, cand vreau eu si nici cu orele, ca el nu e asa. altii or fi, dar andrei al meu nu. va compensa el cu ceva lipsa asta de somn, in viitor .

Selene - si la noi e frig. evetual da-i oscilo dariei, preventiv. e homeopat (rau nu face). Eu i-am dat lui andrei, acum ult data cand a avut muci, cate o doza dimineata dizolvata in f putina apa si o doza seara, la recpomandarea pedi. a fost singurull remediu. in rest ser fiz impins cu seringa pe nara, aspirat si aerosoli. . si iau cu tine in pat sa se incalzeasca, pana vin caldurile. eu asa o sa fac serile astea. plus co-sleepingul o sa te ajute si la productia de laptic. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Porumbita, multumesc de intrebare, bunica e acasa, in pat, are dureri din cauza operatiei, deocamdata nu se prea poate misca, e destul de greu sa o hranesti si sa o schimbi in pat, dar ne descurcam, noroc cu femeia aceea care are grija de ea.

bpaula, 16 grade am in camera, sunt imbracata cu doua randuri de haine... Adica un rand + halat lung peste...

Fetelor, trei ore am stat cu Daria in brate, maraie, plange si tipa ascutit si taios, se face ghem de durere... Banuiesc ca dintii sunt, cu burtica n-a fost niciodata asa, in plus, nici macar un vant n-a scos, desi i-am dat Sab Simplex... Acum a picat de oboseala... Are si mucisori... Doctorita nu mi-a raspuns la telefon, mai incerc...

Ma duc sa fac curat in camera, sa am unde s-o primesc, daca vine.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

uitasem.
azi incep DIVERSIFICAREA !
am luat cereale de la humana cu lapte inclus, cu aroma de banane.
oare andrei o sa sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciufik, nu mai am laptic decat putin-putin, si, in plus, Daria refuza sanul...

Nu prea incapem amandoua in patul meu, ca nu e pat de-ala mare, practic sunt doua paturi lipite unul de celalalt, e nasol cand nimeresti intre ele, si Daria se platzeste toata in patul meu, eu tre' sa incap in celalalt, si tot nu sunt suficient de aproape de ea ca sa preia din caldura mea, asa ca dorm tare chinuit...

O iau in pat de la 4 dimineata, de cand se trezeste, mor cand ii simt manutele reci ca sloiul...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor multumesc.Porumbita ideea e ca nu MAI adoarme nici asa, la san, langa mine in pat!O facea si pe asta ...si dc adoarme cum zice si Ciufik se trezeste domne dp 20-50 min si e...VIU SI OCHILA!si noi picam de somn.Dc nu ar fi facut niciodata altfel ziceam si eu, dar el cam 2 luni a dormit asa, baie , san, nani singur in patut....si dintr-o data CIUCIU

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, bine ai revenit, ne era dor de tine. Sper ca sunteti bine acum. De unde ai cumparat aparatul de aerosoli si cam la ce pret?Irina, daca te consoleaza cu ceva, si bebele meu de o saptamana nu mai vrea sa adoarma cum adormea el, singur-singurel, ci doar leganat in brate si tinut de mana.Ia uitati ce am gasit despre alaptathttp://www.babyonline.ro/Copilul-tau/Bebelusul/Alimentatie/Alaptarea-un-gest-esential.html?a=3540/717210&p=1

Mergi la inceput

s-a trezit .
reusisem sa-l readorm, pana s-a auzit un picamer (cum s-o scrie ).
irina, nici andrei nu mai adoarme doar la san, adica trebuie sa stau in picioare,cu el agatat de san, sa ma legan, ca batuta de vant , vreo 20 min in zilele bune, altfel si 40 min, adoarme, dar tot nu am garantia ca at cand il pun in patut nu e "Ochila" .
mie nu mi-a adormit decat de vreo 3 ori singur, asa ca nu prea stiu cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truth spune:

LA MULTI ANI LICURICI! Sa cresteti sanatosi si frumosi!

suntem si noi pe aici, in grupul celor care citesc. va admir pentru tenacitatea voastra de a scrie pe forum. ma tot pregatesc sa iau si eu microbul, dar na... sunt mai lenesa la scris.
va imbratisez cu drag mamici si licurici si va multumesc ca nu ne-ati uitat la nici o aniversare a lunitelor noastre.
si ar mai fi niste cuvinte de multumire pentru experientele pe care le impartasiti. si cum crestem impreuna!!!!

mami de pui iubit, david

Mergi la inceput