Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

helouuuuuuuuuuu

am disparut ca magaru'n ceatza

nu am mai apucat sa va scriu inainte sa plecam la munte, noi un we il petrecem in bucuresti, unul la munte (de vineri pana luni..ne intoarcem luni la pranz

v-ati intalnit fara noi???/
hhmmmm nu am apucat nici sa citesc ce si cum

am intrat in primul rand sa urez La multi ani copiilor mici si mari, noua tuturor caci eu cred cu tarie ca in fiecare dintre nou mai traieste inca acel copil minunat cu jucariile si visele lui...

pupici la mamici si licurici

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

irina pai nici robert nu doarme mereu

caraie si gangureste in legea lui langa mine, eu motai; azi am tinut-o asa de la 6 la 9 cand am adormit amandoi; eu la 10 fara m-am sculat; el la 11 (l-am tinut langa mine ca tasu tr neaparat sa mai recupereze cu somnu ca are f mari lipsuri in ultimele nopti

alta data ma chinui de la 9 la 12 si ceva sa il adorm;
sau alaltaieri a dormit doar o ora toata ziua si seara era frant si plans si a fost ff greu de linistit / adormit (dc nu doarme ziua bine nici noapte a nu e grozav)

poate e doar o etapa

ciufic bafta cu diversificarea;

alinuk ce te invidiez pt munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI tuturor copiilor din lume

LA MULTI ANI tuturor adultilor cu suflet de copil

LA MULTI ANI Arianna de Fil_Lily

Pentru listuta de "slabit" declar 2 kile jumate pierdute in prima saptamana. E bine (considerand ca nu am respectat 100% dieta - nu am papat dulciuri, paine, paste, cartofi etc dar nu m-am chinuit sa mananc doar lactate total degresate, numai "carnurile" de pe lista, chestii de-astea).Cel mai mult imi lipseste painea... pe care chiar nu o pot inlocui. Cu dulciurile m-am aranjat, pap jelly fara zahar cu diferite arome de fructe (10 cal/borcan), cate o bomboana de cioco sau mentolata pentru diabetici... si am si niste ciocolata tot pentru diabetici, dar din asta iau doar cate putin, caci e cam high in calorii. Daca o tin tot asa saptamana asta si dau jos macar un kil eu sunt super-multumita.

Irina, sa stii ca nici boierul nu mai adoarme asa de usor. Si-a mutat ora de nani mai repede... cam de pe la 8 jumate-9 pana la 11, apoi isi ia ultima masa pana catre miezul noptii... iar daca totul ar merge bine asta ar insemna somn de voie pana la 4-5, apoi papa, si din nou somnic pana pe la 7-8. Azi noapte, la 12 era adormit, la 1.30 s-a trezit, voia papa, la 2.15 dormea iar, la 3 fara un sfert iar voia sa suga... abia pe la vreo 3 si ceva am reusit sa il adorm si sa adorm si eu. Ma gandesc, or fi si schimbarile de temperatura (la noi e tare cald acum, pentru Scotia) si i se face repede sete. Sau pur si simplu nu au chef sa doarma. Zic si eu ca Ada, parintii sunt majori si vaccinati, se pot certa si singuri...tu si tati pui aveti grija de voi si de bebe, restul lumii se descurca si singura

Ciufik, bafta cu diversificarea. Saptamana viitoare vin ai mei, saptamana cealalta pleaca, si dupa aceea o sa ne apucam si noi sa vedem ce si cum.

Selene, sanatate multa bunicii tale, si pupam Dariuta pe care o necajesc dintisorii! Ooof o sa treaca si perioada asta!

Micola, eu de obicei las pe toata lumea ( ma rog, prieteni si neamuri) sa il ia in brate pe bebe, cu 3 conditii: 1) sa fie sanatosi 2) sa ma intrebe intai pe mine (chit ca ma intreaba de 10 ori pe zi) daca e OK pentru mine 3) sa vrea si bebe . Dar aici lumea e mai putin "bagacioasa", si intotdeauna isi cere omu' voie dinainte.

Delia, si eu beau tot ceai pentru lactatie de la Fares, e tare bun, si in plus "bag" multa apa (cel putin 3-4 litri de lichide pe zi)

Ledi, week-end in doi! Wow!Ce frumos! Noi inca nici nu ne gandim la asta...nici nu am avea cu cine sa il lasam pe bebe, iar atata timp cat inca alaptez exclusiv (100% la san) nici nu am putea. Om avea vreme mai incolo...

Jasmi, deci Iulia are plamani buni si tine sa-ti arate chestia asta!

Paula, Scotia e tare frumoasa, iar de aici din Glasgow intr-o ora suntem in munti... sau intr-o ora am ajuns la mare. Numa' sa fie si vremea alaturi de noi... asta nu se intampla mereu!

Ariya, eu si tati lu' bebe incercam sa stam la o poveste in timp ce schimbam scutecul la bebe... o facem "in comun". Mai vorbim cu bebe, mai povestim intre noi... Iar de cand e "ziua lunga", aproape in fiecare zi iesim impreuna cu caruciorul... chiar daca e plimbare de max. juma' de ora. Tot asa, sa putem "povesti". Daca e vorba sa fim "doar noi doi" ... asta numai dupa ce adoarme bebe, adica dupa 11-12 noaptea... noroc ca suntem amandoi cam huhurezi. Dar noi avem doar una bucata copil... o sa vedem cum o sa fie in cativa ani, daca va fi sa avem si bebe2.

Bebelusi, bine ai venit inapoi din vacanta! Ma bucur ca sunteti cu totii sanatosi acum! Wow ce frumos a crescut Vladut. Si ce lungut e!

Cristi, e mare Carol, si frumos! Ce haios e el, ascuns sub plapumioara! Bafta multa cu lucrarea, sa o termini iute si sa iei nota mare!

Porumbita, uite in ce consta Buggyfit-ul (acu' o ora am ajuns acasa din parc). Se iese in parc - dar parc din ala mai "accidentat" cu suisuri, cu coborasuri - cu caruciorul si o luam frumos la plimbare. La inceput la pas lejer, de incalzire,si marind mereu ritmul. Dupa vreo 10-15' de mers grabit facem pauza si "exersam" pentru picioare ( aprox. 4 tipuri de exercitii, cate 3 serii de cate 15 miscari). Din nou 5-10 min plimbare, iar pauza, de data asta cu exercitii pentru piept, tricepsi (bancile sunt ff bune pentru "flotari de sus"). Iar plimbare in pas rapid 10-15 minute (si la deal, si la vale ) si oprirea finala unde ne scoatem gym mat-urile, ganterele si facem exercitii pentru brate si umeri, abdomene, exercitiile pentru "pelvic floor muscle" si in final "stretchingul" de incheiere. Totul dureaza cam o ora si un sfert. Apoi ideea e ca ne ducem cu toate la cafea si barfe, azi fiind o zi superba am ramas in parc inca vreo juma' de ora, am hranit bebeii, am povestit...
Deci cam asta e Buggyfit. Mie tare imi place si am de gand sa ma tin de "curs".

Pyc, sunt de acord 100% cu ce ai scris despre diversificare. Partea cu rontaitul e "grava", mai ales pentru cei care au neamuri care neaparat tin sa ii dea copilului biscuiti, pufuleti, cate o bucata de paine intre mese etc. Multa bafta cu birocratia romaneasca (noi vom circula toti 3 cu pasapoarte britanice, sper sa nu ne faca probleme ca fac tare urat!)

Cami, frumoasa poveste Va doresc ca bebe2 sa vina repede-repede in viata voastra

Ada *big hug* . Or veni vremuri mai bune cand veti avea timp si pentru voi doi. Ce-ar fi sa o lasati pe Daria cu vreo ruda, sa o puneti pe Karina in carucior si sa iesiti impreuna la plimbare? Iar daca Karina a adormit, puteti sta pe vreo banca in parc... ca in vremurile de demult ?

Va pup ca m-am intins... ca o placinta de care nu ma pot atinge pana saptamana viitoare

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid nu mi-am luat inca dar doctorita a zis sa fie neaparat cu ultrasunete. Uite ea pe asta il avea:

http://www. medcor.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=204

Era foarte multumita de el.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

buna fetelor...
azi am cautat vaccinul inanrix penta in toata Constanta si nu l-am gasit...cica o sa vina luna asta...si avem deja 4 luni si 2 saptamani

are ceva daca o sa-l facem pe la 5 luni?

doctora mi-a zis de vigantol ca nu mai trebuie sa-l dau pe timpul verii...si sa fac plaja cu fetita dupa 4-5 seara
acum astept sa fie vreme buna d eplaja, ca inca nu am curaj sa ies cu ea dezbracata!!

poze cu isabella
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

clau

Mergi la inceput

Am pus pozici noi la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

.Dark, felicitari pt kg `pierdute` Si tuturor celor care se lupta cu ele... multa bafta in continuare!!
De azi am inceput si eu SB. Sper sa mearga la cel putin la fel de bine ca datile trecute... Pt listuta de la inceputul cap. nu stiu ce date sa va dau...M-am cantarit pe la pranz inainte sa mananc... ca am uitat dimineata si mi-a dat 79kg. Apooi seara dupa ce am facut dus si eram la pelea goala m-am cantarit din nou si mi-a dat 78. Mai bine zic sa ma recantaresc dimineata cand ma trezesc si sa ma trec singurica pe lista... Tinta mea ar fi... macar 70kg pana la sf lui iulie... ca m-am deloc haine de vara care sa-mi vina ca lumea... si altele n-am chef sa-mi iau

Zic si eu LA MULTI ANI! tuturor copiilor!! sa creasca mari si frumosi si sanatosi!!

Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

eu am 1.74 cm, am 56.5 kg si vreau 54 pana in iulie ca in aug sunt nasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

La multi ani tuturor copilasilor din lumea astea!

bebelusi,bine ai revenit...mor de ciuda cu ce silueta ai...asa eram si eu,1,74 cu 54 de kg,acu' balenuta cu 67 de kg.
Irina,...multa rabdare.

Anusca mea nu mai adoarme nici ea asa de bine si de repede,cred ca toti au aceasta problema acum la varsta asta,dar ,m-am inavat cu ridicatul din pat pt suzi(am zis ca pun scotch pe ea),cu ridicatul din pat pt a o tine de manuta,cu ridicatul din pat pt titzi...de la 4-5 dimineata o iau cu mine in pat...asa de frumos doarme,ca zau ca l-as expedia pe cristi sa ii fac ei loc
azi mergem si noi la vaccin,tineti-ne pumnii...imi e chiar groaza de cum va fi. Ana e fff vesela si guraliva(cu ma-sa seamana) si ne cam ocupa tot timpul. cu Cristi eu reusesc sa vorbesc la telfon si eventual daca adoarme Ana repede seara am si eu un moment de respiro cu sotul...dar nu ma plang...ma uit la ea si imi trec toate supararile...e o dulceata de fata si zau ca e exact ce mi-am dorit vreodata
acum se impinge in cap si picioare si aproape face podul...e tare haioasa,se arcuieste in forma de C si nu sta locului,mor de drag cand o vad. ne zambeste non-stop si se uita dupa noi si ne cearta daca plecam si o lasam singurica.

Irina...rezista o sa treaca si perioada asta,Dumenzeu nu ne da mai mult decat p[utem sa ducem.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina,nu am citit decat ce ai scris dupa mine,am avut o zi absolut infecta si nu am timp nici sa mor.Mi s-a rupt un racord de apa,idioata de sotie a administratorului nu voia sa-mi dea cheia sa inchid apa de jos si am alergat 9 etaje pe scari de 3 ori de simteam ca-mi dau sufletul,ca nu mai aveam nervi sa astept liftu care se tot fataia,m-am dus in pijamale de nebuna sa caut administratorul prin parc,prin blocuri,uda fleasca..cu barbatul care tinea racordu in lighean si apa tasnind prin casa,cu un copil mort de foame care a urlat de era vanat si cu ochii umflati..Pur si simplu il auzeam in interfon,dar Gabi plecase sa se certe cu vita,eu tineam racordul in scurgere si nu puteam pleca si plangeam si-mi venea sa ma dau cu capul de chiuveta..
Bun,dupa ziua asta absolut infecta,in care mi-am pus toti vecinii in cap,ca-s toti niste credini lipsiti de orice bun simt si orice sentiment de responsabilitate etc...iti spun ca te inteleg,ca am trecut si eu prin ce treci tu,ca mai am zile in care urla de nu stiu ce sa-i mai fac si seara ma prabusesc in pat.Gabi,sotul meu,vine la 8-9 seara in fiecare seara,deci mai totul e in spatele meu.Soacra-mea sta c u David in we si doar putin,nu ca nu ar vrea,dar in we isi face si ea treburile si el trebuie in permanenta supravegheat..deci nu poti pleca din camera..In timpul in care el e la mami,noi mergem la cumparaturi sau facem mancare,smotru..etc...
Noi ne-am dus cateva ore la Tulcea,la acvariu,pt ca simteam ca voi claca,...din acelasi motiv,oboseala,rutina,nervi intinsi la maxim din cauza multor probleme care parca nu se mai termina,din cauza ca el munceste extrem de mult si abia il mai vad,ca sunt zile in care nu-l vede pe David decat dormind..ca nu mai avem timp de noi deloc,absolut deloc si aveam impresia ca ne-am pierdut..si pe undeva cam asa este..Si te inteleg perfect,uneori iti vine sa-ti iei campii..crede-ma dupa o zi de urlat si tinut in brate si pupat si-n fund numai sa taca,l-am lasat 3 min si m-am dus si-am fumat o tigara ca nu mai puteam de nervi,eram epuizata fizic si psihic..Se intampla tuturor.oricat de bun ai fi,lipsa de somn,oboseala crunta etc etc,te transforma..si nu in bine.Stiu asta,insa eu ti-am zis ca nu-mi place metoda,ca poate gasesti o alta metoda...nu o zic ca pe-un repros ci ca pe o parere personala.Acum fug,ca am treaba si inca nu am terminat cu tevile si minunile si-s nemancata,si-s obosita si o gramada de draci...si cu febra musculara..normal.
te pup si-mi pare rau,te inteleg...si iti inteleg frustrarea,asa eram si eu cand citeam cum dorm altii copii si eu dormeam o ora pe noapte..in fiecare noapte!iar ziua nu dormea..si deja simteam c-o iau razna..cu timpul si-a facut program si si-a revenit..Mai sunt nopti agitate,zile..dar asta este...
Te pup si te rog nu te supara pe mine,ca nu asta mi-a fost intentia..sa te supar.
fugg..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput