Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
Naty spune:
Buna!
Va mai amintiti de noi?
In sfarsit am laptop-ul inapoi acasa si iata-ma! Mi-a fost asa dor de voi!
Multumesc tuturor fetelor care m-au sunat sa vada ce facem, sunteti niste scumpe cu toatele. 
De ieri am inceput teoretic serviciul. Numai teoretic fiindca nu m-am dus nici ieri nici azi fiindca Ioana a avut o viroza urata de tot si nu am putut sa o duc la gradi asa ca am ramas inca 2 zile acasa.
Ce sa va spun despre noi? Nici nu stiu cu ce sa incep dupa asa o absenta...
Nadia e un copil sanatos si cuminte.
Dar tot mica-mica de tot (cred ca e cea mai mica de pe aici - la 5 luni avea 5.550 gr).
Mananca san si Humana HA - 2 mese san si 3-4 Humana pe zi. Inca nu am inceput diversificarea, asteptam sa facem 6 kg.
Noaptea nu mai mananca de mult, se culca pe la 10 si doarme pana la 6.30-7 dimineata.
De dormit nu prea doarme peste zi, doar scurte reprize de 20-30 minute.
Gangureste foarte mult pe diferite tonalitati (ing, be-be, aaaaaaaaa, eeeeeeeee, etc).
Isi tine capul perfect din orice pozitie si ii place la nebunie sa o ridic de manute in sus.
II plac mult jucariile, in special un ursulet de la caruselul balansoarului. Cand ii pun caruselul incepe o conversatie de vreo 10-15 minute cu ursuletul, apoi il cearta, in cele din urma trage de el si cand reuseste sa il smulga striga victorioasa si si-l indeasa in gura.
E cu ochii numai dupa sora-sa, rade de se prapadeste cand se joaca cu ea.
Am facut vaccinurile de 2 si 4 luni si rotarixul optional, ambele doze.
Pe 24 mai am botezat-o, a fost tare frumos totul.
Eu sunt OK, dar mi-e groaza de inceputul serviciului. De slabit am slabit, mai am doar vreo 2 kg de dat jos, dar intru in toate hainele dinainte de sarcina (inclusiv in panatolnii stramti, uraaa!).
Ioana a inceput gradinita cu aceleasi miorlaieli. O iubeste pe Nadia mult dar are si dese accese de gelozie. Acum vreo luna i-a cazut primul dinte de lapte si deja ii da cel definitiv, ce mai suntem domnisoara mare.
Nu stiu ce sa va mai zic ... revin!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Aalina spune:
Bee te asteptam cu vesti bune astazi. Hai curaj ca va fi bine. Sanatate multa 
Irina
ma bucur pentru tine. Sper sa reusesti sa te odihnesti si tu si sa va faceti o rutina zilnica. O sa vezi ca incet incet vei avea si tu cu Radu timp. De voi depinde sa va regasiti. Stiu ca nu e usor dar va trece. Sa vezi cand is doi ce fain te distrezi
Vaiiii ce de-a fete frumoase...m-am scos ca avand doi baieti tre sa avem de unde alege ![]()
Ciufik bine ca ai pomenit de costumul ala asa ma calmez ca nu vad marea ca oricum nu m-as dezbraca la cata sunt
Apropo de asta am dat 2 kg jos. Nu va zic cate au ramas
Leditia bine ca ati terminat cu tevile. Nu te enerva ca nu merita. 
Jasmi spor la bucatarit.
Cristi bine ca nu a cazut Carol mai rau. Si eu trebuie sa imi schimb ochelarii da la cat costa tot aman 
Miere super tare faza cu canapelele. Asa ii trebuie daca nu e atent.
Dark felicitari pentru kg scazute. LA mai multe jos.
Daiopri mama cum esti??????????????????

bebelusi spune:
Naty ce ma bucur ca te-ai intors
, si felicitari pentru dintisor.
Alina nu cred ca e nici o problema grava cu glutenul, important e sa nu se mai repete, iti dai seama cat gluten am mancat noi....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Ziua buna la toata lumea!
Si noi suntem "in perioada de criza" cu dormitul... eu ma gandesc ca si din cauza vremii... si pen'ca bebe creste... las' sa creasca
. Azi noapte a durat cam o ora sa-l adorm... si tot asa ca Irina si Ariya, cu tzitzi in gura...s-a trezit pe la 5 da' l-am luat in pat cu noi, si a dormit pana pe la vreo 8 si ceva. Mda... om vedea ce va mai fi. In rest... motive de bucurie: am reusit sa iau legatura cu un fost amic si coleg de scoala care culmea... va ajunge in UK peste o luna (poate o sa reusim sa ne vedem), de maine intr-o saptamana vin ai mei in vizita si tot asa.
Ce ma bucur sa "te vad" Naty! Si cu vesti bune despre voi! Bine ai revenit si sa-ti creasca mari printesele
Sanatate multa Ioanei 
Ledi, sper sa nu se mai repete problemele de ieri! Ce chestie! Cand te muti la casa noua ar trebui, macar in prima faza, ca toate sa mearga perfect... nu asa! Neaparat trebuie facuta plangere, ai dreptate! 
Aalina, felicitari pentru kilogramele date jos.
Jasmi, am mai zis si repet
: Dulce tare Iulia! Succes la facut ciorbita!
Cristi, bine ca nu s-a lovit Carol! Ochelari noi iti iei tu... si mai frumosi, nu? ![]()
Roxanaz, banuiesc ca tare bine ati dormit cu totii in pat. Si pe la noi se mai intampla: mami, bebe si tati, si doua dintre pisici la picioare (a treia doarme sub pat)
Cu destinatiile de vacanta, ce sa zic? Daca as stii "pe cate persoane ma pot baza" ar fi mai usor, oferte de cazare, vile/casute/apartamente de inchiriat sunt destule! Dar ma tenteaza mult Brittany (mai ales ca e mai aproape de noi), dar si zona litoralului la Mediterana...mai ales ca, pana sa ajungem acolo, am mai vizita una-alta. He-he macar am ce "dumica" pana la anu'
(nu ca nu as avea cu ce-mi ocupa timpul pana atunci... dar vorba lu' Miere, trebuie sa tin si eu de ale mele. Ea cu rimelu', eu cu organizat vacante).
Multumim frumos pentru sfaturi si incurajari! 

Apropos de vacante, pentru cine ar fi tentat sa petreaca o saptamana la "tara" in Franta.Soacra-mea are o casa de inchiriat in zona Burgundiei, in caz ca cineva cauta destinatii de vacanta "pentru relaxat" iacata: http://www.holidaylets.net/properties/5642
Bee, succes la eco! 
Irina, ma bucur ca a dormit Andrei bine
Eh, o sa vezi ca se aseaza ele lucrurile... cand o sa inceapa ei sa fie mai activi, sa umble, sa se joace, o sa si doarma muuuult mai bine. Pana atunci, chin up, zambim si facem ce putem
Felicitari pentru bucataria noua! 
Ciufik, spor la bagaje... si la dat lingurite cu papica la bebe
Mai facut sa rad cu al tau costum de baie... da' sa stii ca si eu am din ala, sac! 
Iris, ai niste fete SUPERBE!!! 

Bebelusi, sper sa se rezolve problema cu parul 
Na ca s-a trezit jupanul! Ma gandesc eu ca ar vrea afara la aer da' e prea cald... asa ca iesim dupa-masa catre seara. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Sunt la faza de vizionat poze pe mailul comun, nu am mai vazut de mult:
Pyc...e superb Paul, imi place poza cu jucaria, e mai mare decat el...
Carmen vrei sa il faci fotbalist???O sa fie coada de manechine la usa...numai una si una. Vad ca si voi aveti girafa...numai noi nu avem.
L-am vazut si pe Alexutu in copaie, super tare....adevarul e ca multi au crescut asa...
Dark ce schimbat e Lachlan...nu pot sa crewd...nu l-am mai recunoscut. Mi se pare asa de mare...Maaammmaaa si in ce masinarie l-am vazut....o adevarata naveta spatiala
Lily ce par lung are Timea si pare asa de mare...e o dulcica.
Aalina spune:
Dark ce faina e casuta aia.... Super!!! Spor la facut planuri de vacanta. E o activitate super, macar cu gandul si tot te plimbi un pic.
Bebelusi o sa treaca si perioada asta. Acum se regleaza organismul dupa sarcina etc.
Naty ma bucur ca ati revenit. Sanatate multa Ioanei.
Roxana macar daca aveti patul mare
Eu la faze de astea ma bucur ca am ales saltea de 180 pe 200. Da e asa placut dimineata cand ii vad pe toti zambind acolo langa mine.
Eu am reusit sa il culc pe ala mare, de fapt scumpul de el s-a culcat singurel dupa ce a mancat ca eu il alaptam pe bb. Care vad ca nicicum nu vrea sa doarma asa ca sta pe burta la el in patut si gangureste. Daca mai tine vremea asta ploioasa ni se duce tot programul ce abia ni-l facusem. M-am saturat si de pictat si de lipit si de toate.
jasmi spune:
back ![]()
bebelusi, alina, dark, ledi - 

naty - bine ai revenit!
alina - o data nu cred ca se intampla nimic
as manca si eu mar cu biscuit
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
Alina1976 spune:
Bebelusi
, ai dreptate...la cati biscuiti am mancat noi cat am fost mici...si nu cred ca erau fara gluten
...erau aia mari si patrati mai tii minte?!
Deci sa stau linistita...
Naty, URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Ce bine ca ai revenit :-) Si vad ca ai vesti bune. Si Sabinutza este micuta (6400kg a avut la 5 luni)dar eu o vad cu multe sunculite si gusita..pe bune. Cred ca nu e nici foarte lunga pt ca mi se pare perfect proportionala.
Dark, ce frumoasa e casuta...zau ca mi-ar placea sa zac pe acolo vreo saptamana....nu mai mult ca dupa o iau razna de la prea multa liniste ![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Fetelor as meu isi mananca mainile de nu se poate....daca ii scoti mana din gura si-o baga la loc nervos. Nu mai vrea sa stea in fund, cum ma prinde de mana cum se ridica/.....nu e prea devreme??nu avem nici 4 luni...
flowerbee spune:
Naty!!!!!!Ce bine ca ai revenit! Ne bucuram ca Nadia e bine si sanatoasa! Lasa, ca o sa creasca ea si mai mult! Important este ca si-a dublat greutatea de la nastere inca de la 4 luni si acum a luat si peste! Deci, e perfect normala! Sanatate multa Ioanei! Sa se faca repede bine si sa nu se mai imbolnaveasca!
Bebelusi, cred ca toti copilasii isi papa manutele de mama focului. Alexia si le baga pana in gat si apoi icneste. Cat despre ridicat, eu zic ca este f bine ca Vladut vrea sa se ridice, e vanjos si s-a saturat si el sa stea numai pe spate! Bravo lui!
Alina, sa stii ca si eu uneori zic ca bebe a mea pare ok, chiar daca este mai micuta ca si greutate. Dr noastra insa e de alta parere...
Las' ca si Sabinuta si Nadia si Iulia si Alexia sunt fetite si de aceea sunt mai micute. Ne facem noi maricele.
Mai e putin si vine kinetoterapeutul, asa imi iau iau si eu gandul de la eco de diseara. Cand ma gandesc ca asemenea emotii aveam la fiecare eco din sarcina...
S-a trezit puiul meu cu ochii verzi. Fug la ea!
Pup.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!