Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Iris_meriti bataita!ai niste fete superbe,frumoase foc si iti ia atata timp ca sa le arati??sunt foarte reusite!ce ochi frumosi are Nathelie!cand mai veniti si voi pe aici?

Roxana_in ce consta dieta pe care o faci tu?stiu ciocolata e buna si aceea ,dar nu e dulce!ai inteles idea,nu?

Naty_bine ai revenit!

Selene_cum se simte Daria?a fost medicul la ea?

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am citit repede-repede ce-ati scris, noi suntem cu programul dat complet peste cap, nici nu mai stiu cand e ora de masa, ora de somn, ora de joaca...

Azi nu a mai plans asa de amarnic ca ieri si nici nu a mai tipat asa mult si tare...

Dar vrea mereu in brate si mereu plimbata, vai de spatele si umerii mei... Si nu sta singura mai deloc...

Ieri am plimbat-o in brate trei ore, pauza o ora, cat a dormit, apoi iar doua ore, si tot asa... Azi a dormit o ora, de la 9.30 la 10.30, si acum o jumatate de ora, de la 13.40 la 14.10... In restul timpului, nu mai zic...

I-am pus supozitor cu Paracetamol si am dat-o cu CalGel...

Azi-noapte s-a trezit la 3, mai frate... Am luat-o in pat cu mine, nu i-am mai facut biberon, s-a multumit cu sanul pe post de suzeta, a dormit cu mine pana la 8, cand m-am trezit eu anchilozata...

Naty, bine ai revenit! Sanatate Ioanei si pupici bebelinei mici!

bee, sanatate si tie! Bomboane de-alea de supt, cu miere si eucalipt, nu-s bune?

cristi, bine ca n-a patit nimic Carol! Daria nici acum nu se intoarce...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

edinutza, nu, nu a fost, eu as fi vrut sa vina, sa o asculte cu stetoscopul, nasul ala infundat nu-mi place deloc, dar mi-a dat doar instructiuni prin telefon....

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna !

La multi ani puiutilor ieri,si la multi ani celor de azi printre care si puiuta mea,facem azi 4 lunite...ce repede mai trece timpul.
Azi am fost sa facem vaccinul Infarix penta,pe care-l cumparam de la pediatra....si stupoare cica nu il mai primise de 2 luni.M-am cam enervat pt ca pediatra e si dr-ita mea de familie,si avea numarul meu de telefon si pe fisa mea,si pe cea a Alexandrei..putea a ma anunte sa-mi spuna de vaccin ca nu-l are...fiind inceput de luna erau pensionari la usa ei pt retele compensate,si a trebuit sa le explic si lor ca am copil sub 1 an si am prioritate.
Asa ca am profitat de ocazie si am cantarit-o masurat-o si are: 7100 gr,si 63,5cm.Vaccinul l-a gasit mama la o farmacie IFARMA cu 260 ron,era ultimul si mi l-a cumparat.
Ne-a mai dat pediatra calciu gluconic 5 ml+ Vit C 3 picaturi= 10 zile pe luna...citeam ca vorbeati voi ds masurarea capului,abdomenului...noua ni le-a masurat doar cand avea 1 luna,de atunci deloc..si nici nu ma stresez din cauza asta.
Alexandra e toata ziua cu mainile in gurita,baleste de schimbam cate 4 body-uri pe zi,si mai nou cand papa la biberon e cu degetul mare in gura pe langa tetina.....apropo ma gandeasc mereu la voi si astept sa doarma si ea la pranz cate 2h ...tot cate 20-30 min atipeste.
Asa ca lunea viitoare ne mai duce inca o data la vaccin .Va pup

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI la Luca-Sebastian de Oanaq si Alexandra-Maria de Anculet !!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Tocmai am facut o ciorbita de rasol de porc si o crema de zahar ars , nu ma injurati....ca eu am asa o pofta de dulciuri.....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

IRINA,!si eu mai fac un lucru - dupa fiecare masa(supt),cam la 1 ora-1ora si un sfert dupa ce termina de papat,incepe sa caraie grav,drept care il pun in bouncerul lui,il hatzan cam 3-5 minute si adoarme cam 1 ora, cand e momentul de haleala iar...uite acum a supt pe la 12,15,iar pe la 13,45 l-am culcat si doarme si acum

Roxanoo,mi-ai adus aminte de timpuri trecute - in 4 in pat!acum,duminica dimineata,e un trafic in patul nostru de nu se poate imagina...eu si angelo suntem "marginile" si,intre noi,viermuiala maxima!sa vezi ce-si etaleaza gingiile boieru' cand ii vede pe iezii ceilalti cum se chitzaie pe langa el!foarte tare!

NATYYYYYYYYYYY,a dat Domnu' sa vii si tu "acasa"!

Miericico,adevar ai grait!daca ati stii cat imi doresc sa ma duc si eu la un coafor linistita,un masaj...vise,taica,vise!tre sa ma duc saptamana viitoare pt ca pe 14 il crestinam pe bebe si ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta!la cosmetica fi-mea e deja experta in epilat,la coafor in tuns varfuri,facut shuvitze...etc...plus ca pe fi-miu il apuca tunsu' cand vreau eu coafor!
si cam asa!
La muti ani ,licuricilor de azi!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

selene- nu-ti fa griji cu intorsul, unii copii sar peste o etapa si fac direct etapa urmatoare. cristi al meu n-a mes de-a busilea - din fund a fost direct in picioare. poate daria o sa se rostogoleasca direct.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Miss Quote, co-sleeping-u ala o fi bun in doi.. da in 4.... te rupe
Bee, tantum verde de 3 ori pe zi si hexoral odata. si nu lichide fierbinti, da? caldute sau chiar reci.
Cristi, lasa-l ca invata singur sa se tarasca. e tot hazu' asa
Jasmi, o dulce Iulia!!! frumoasa prima poza din baita....
Patricia, parul o sa cada... pana se reface dezechilibrul hormonal. asa ca tu poti lua ce vrei, e bun de efect placebo imunitatea e mai scazuta cand alaptezi, asa este... de aia se recomanda materna si in perioada asta. nu e devreme deloc sa se ridice in fund, e normal acum....lasa-l sa vada si el lumea din alt punct
Alina, nu e grav.... dar ia biscuitii sau zi-i bonei sa nu ii mai dea din aia Sabinutei... acu odata nu e foc.
Kristinutz, buna ziulica si la voi
Raluca, te pup!!! spor la trebi si pupici junioarei!!
Dark, e mistooo vila aia!!! pacat ca e asa departe de Lyon.... deocamdata nu ma aventurez cu carnaciorii mici atata drum si cu avionu si cu masina....dar e notata!!
ma duc sa ma uit la tenis. de ce nu oi dormi eu daca tot doarme si mandruta....???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Selene are dreptate Cristi, iar daca medicul a vazut-o si a zis ca e ok nu te mai ingrijora degeaba.

Aryia imi si imaginez traficul din patul vostru, cred ca va trebuiesc semafoare ca sa se mai ordoneze lucrurile. cred ca e si obositor dar si FRUMOSSSSSSSSSSSSSSSSS

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput