Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

multumim multumim

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
Mai, dar ce adidasi cu arici are .

Andreea si Andrei (27.12.2008)

am si eu o pereche la fel ... de scumpi

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bee, bafta multa!
Roxana, cate o "reuniune" de familie nu strica din cand in cand, nu?

Ciufik si iulia avea 2300g cand am adus-o acasa. Acuma a ajuns la fabuloasa greutate de 5 kg. Iar eu am avut 4kg cand m-am nascut ... biata mama , brrrr

ma duc sa fac ciorba aia, sa vad ce iese

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

LA MULTI ANI si de la mine pentru ziua de ieri. Sa ne traiasca puii nostri dragi si iubiti si sa se faca mari.

IRINA, daca te consoleaza cu ceva pot sa-ti spun ca ce se intampla acum este doar o faza, care va trece si vor veni altele. Stiu ce simti acum, ca e sf. lumii, ca de acum incolo nu o sa mai ai momente de liniste, de intimitate cu Radu...dar nu e asa. Ce face acum Ochila este doar o chestie de moment. O sa vezi ca o sa treaca si apoi vor veni altele si altele....eu asta am invatat dupa 2 ani si 7 luni de crescut piticania Anutza ...Concluzia: RABDARE si INCREDERE. Gandeste-te ca nu mai e mult, ca o revina in programul normal cat de repede...nu ai ce sa-i faci, acum el descopera tot felul de chestii...este curios, nu are chef sa doarma ca nu are el chef. Iar tu incearca sa stai linistita cat poti. Si noi suntem aici

Ciufik, BAFTA!! Cum a fost?? A papat D-nul?

Bebelusi, DAAAAAAAAAAAA, normal ca ne-a fost dor de tine!! Dar am stiut mereu ce faci ca a avut grija cineva sa ne tina la curent...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Roxana,am rezolvat pana la urma,am spart lacatul jos,idioata a venit la mine in casa,a dat buzna si-a intrat in casa,ne-a facut tot ea pe noi albie de porci,ne-a jignit,a tipat ca descreierata si a vrut sa dea in mine.Azi fac plangere la politie si vreau sa merg si la primarie sa le trag o plangere.Dar cu racordul si toate minunile am terminat,mai trebuie sa vina azi sa-mi lipeasca niste chestii pe acolo,ca am schimbat tot..si baterie si tot,de teama sa nu mai pocneasca ceva.Pana la urma am spart lacatul de jos si am oprit apa,ca idioata nu a vrut sa ne dea cheile nici in ruptul capului.Si mai mult a urlat si la instalatori..da cu aia nush ce avea.
In fine,tre' sa-i pun la punct ca tu stii ca stau de o luna aici si numai probleme am avut cu ei.

Irina,bravo,uite ca Andreiutzul te mai poate si surprinde.Hai c-o sa treaca si asta si apoi o sa-ti fie dor sa fie mic ca acum.

Miere,ai perfecta dreptate,stiam ca viata ti se schimba radical,doar ca uneori tanjesc dupa o baie in cada,unde sa lenevesc si sa ma relaxez,dupa o cafea bauta relaxata si nu in fuga si nu rece,dupa haine elegante si nu sport,dupa o machiaj frumos si facut asa in tihna si nu un rimel repede repede dat si ala mai mult in ochi ca se fataie copilul si-s cu ochii pe el sa nu cada..dupa mai multe.David e sufletul meu..si fara el nu pot.Am fost plecati cam 5 ore din oras si mi-era dor de el de innebuneam..si cand ne plimbam noi pe la acvariu,pe faleza etc..vorbeam de el si ne gandeam ca o sa-l aducem si pe el pe acolo sa vada animalutele,pestisorii..etc si ne gandeam cum o sa reactioneze etc etc..Si cand am ajuns acasa l-am pupat de l-am albit ca ma durea sufletul de cat de dor mi se facuse de el in timpul asta.Ah si eu care ziceam ca vine vacanta acum si soacra-mea e libera si-l duc la ea..Mi-a zis femeia ca eu nu pot sta fara el si ca sigur la 10 noaptea sunt la ea la usa ca nu pot fara el..dar io am zis ca nuuu,ca o seara nu mor.Eh,uite ca a avut dreptate.N-as putea sa dorm,daca nu l-as vedea in patutul lui si daca nu l-as auzi cum respira...sa-l stiu eu acolo dom'le langa mine.
Sambata chiar m-am gandit ca nu stiu cum o sa fac cand ma voi intoarce la munca,pt ca dk in 4-5 ore am innebunit de dorul lui,nu stiu cum va fi cand voi pleca 10.

Ciufik,m-ai binedispus in dimineata asta cu,,,,"costumul tau cel nou cu celulita"

Jasmi,te pupam dulce.

Flo,multa sanatate.Imi pare asa de rau ca sunteti bolnaviori.

Am vazut ca inafara de Cami,mai este o fata tot din Cta.Nu vreti sa tragem si noi o intalnire?ca vad ca fetele din Buc se tot intalnesc.
Pupam intreaga gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alina - papat e mult spus. A deschis gura, a scos limba, eu ma chinuiam sa introduc lingurita si tot asa . Ei, dar nici nu asteptam mari minuni. Am gustat si eu "ciulamaua" aia - scarboasa rau, bine ca el nu stie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina ce bine ca a facut nani Andreita....pai cine te putea sfatui mai bine decat Aryia??!!

Jasmi ce fetita dulcica....iar Carol....e bestial...are niste ochi albastri

Bee insanatosire grabnica

Noi ne-am luat tratament de par si sampon de la Vichy si vitamine Merz spezial dragees, asta pentru ca imi cade parul ingrozitor si am impresia ca si imunitatea mea este la pamant...de-aia am racit...pentru ca eu nu racesc de obicei.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Irina, bravo pentru Andrei!!! Hai, incearca sa te odihnesti si tu!

Eu am rosu in gat, amigdale cat casa si raguseala. Oare cum reusesc?

Bine ca fata e pe antibiotic, dar iar trec la masca sau la antibiotic.

Azi mergem la eco la dr Stamate. Imi vine sa lesin de emotii..

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

O sa fie bine!! Dr. Stamate este renumit ca fiind printre cei mai buni in domeniu. Te asteptam cu vesti dupa eco!! BAFTA!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Alina - papat e mult spus. A deschis gura, a scos limba, eu ma chinuiam sa introduc lingurita si tot asa . Ei, dar nici nu asteptam mari minuni. Am gustat si eu "ciulamaua" aia - scarboasa rau, bine ca el nu stie .

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Azi o sa fie mai bine, maine si mai bine....si tot asa.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

So,

Am o problema si vreau help!!
Bona i-a dat Sabinutei ieri in piureul de fructe un biscuite ras dar CU gluten!!! ....Cand am vazut era prea tarziu...i-am zis sa nu mai faca asa ceva...e GRAV??

Jasmi, Iulia este la fel de frumoasa ca mama ei! Adica superba! . Sa-ti triasca si sa se faca mare

Iris, ai doua minuni de fete. Una mai frumoasa ca alta. Pupici la amandoua...pardon, la amantrei

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

buna ziulica si de la noi!!!!
la multi ani ptr ziua de ieri la toti bebeii si cei care se simt copiii

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel- are 4 lunite!!!!

Mergi la inceput