Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, inchipuieste-ti ca i-am trimis o data un mail cu instructiuni despre spalatul si dezinfectatul mainilor (cand a aparut gripa porcina si la noi in oras)! Si i-am pus intrebari de test, sa vaz daca l-a citit!

Da' barbate-miu a capatat o oarece imunitate, de obicei scaneaza email-ul in cautarea punctelor importante (desi il fentez cateodata si il intreb si chestii ne-esentiale), plus ca ma aproba in tot ceea ce zicdesi nu aude o boaba dar imi da mie senzatia ca e foarte perceptive la ideile si nevoile mele. Numai ca ultima oara s-a ars, eu trancaneam ca uite, mi-a venit o idee, ce ar fi sa vindem noi canapelele si sa luam altele noi? El, da, da, iubita, fa cum crezi tu ca e mai bine:)))
Si a doua zi cand intra in casa, stupoare si soc maxim, casa goala, fara canapele (am avut bafta ca le-am vandut rapid) si paguba in bugetul comun de vreo 500 de dolari, ca atata a costat canapeaua noua.
Si asa l-am prins cu minciunica, el habar nu avea ce vorbisem eu cu o zi inainte! Dar cred ca face parte din mecanismul lor de auto-aparare:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

NU GASIM INFANRIX PENTA!!!

poate cineva sa ne ajute? aici in constanta am tot cautat ...ne-au zis de la depozit sa asteptam 1-2 saptamani...dar cine stie

poze cu isabella
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Salutare again!

Miere, adevarat ai grait si tare m-am mai distrat! De modul de expunere, bineinteles, ca in rest totul este perfect adevarat. Dark, de asemenea si tu esti taare simpatica

Ledi imi pare tare rau pt ziua groaznica pe care ai avut-o.

Eu am fugit azi la mall si am dat iama in magazinul cu jucarii. De acolo am achizitionat un [alt] carusel, pt ca ala vechi avea o singura melodie pe care nu mai puteam s-o aud.

Plus ca i-am luat iuliei si un www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2011&e=detail&selcat=bgb&pid=38320" target="_blank">bouncer de la Fisher Price, de care este pur si simplu fascinata.

Mi-au mai curs ochii dupa toate jucariile de acolo, dar am noroc ca sunt de la 6 luni in sus

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere super tare si adevarat (eu am caine nu pisica da saracu nu prea e bagat in seama);

crispy tu nu incepi cu prg de 6 ore?

claudia incearca sa comanzi de la o farmacie on line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Miere si Dark sunteti mortale!!!
Am ras de numa, totul este exact asa cum ati spus, iar chestia cu sotul e universala cred. De foarte multe ori imi reproseaza ca nu il consult inainte de a face ceva,chiar daca vorbisem cu o seara inainte.La inceput ma enervam ca nu ma baga in seama, acuma am alte preocupari.

Acum ma chinui cu Consent for travel pt ca saptamana viitoare decolam si e nevoie si de foaia asta.Alta bataie de cap.

Am reusit si eu sa scriu in miezul zilei pt. ca Arianna doarme,minune mare, mi-a adormit in brate cat eu scriam Consentul.
Maine facem vaccinul de 4 luni, mi-e groaza pt. ca nu suport sa o aud plangand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va salut si eu inainte de culcare

dark esti super ... imi place f mult felul tau de a fi ... iar chestia cu excursia planificata pt la anul ... ahahahha ... si eu sunt la fel ... doar sa imi dai destinatia si gasesc tot felul de solutii ...

ciufik te ... am ras de numa la glumele tale

ledi pt ziua proasta sa te inveselesti putin macar acum

miere bine ai revenit cu chef

claudia ai cautat peste tot in cta??? la toate farmaciile???
daca da treci la mangalia, medgidia ... sigur vei gasi ... daca nu comanda pe net de la un sediu din bucale .... si fa vaccinul ... sper ca peste 2 sapt sa apara ca tre sa il facem si noi

irinac

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

noi ne-am sarbatorit astazi la Carturesti
(multe multumiri de invitatie si initiativa Alinei)

lansarea carticelei de copilasi 'Niciodata Vreodata Destul' de Maria Ellis ... personal imi aminteste de stilul lui Exupery care imi place foarte
(abia astept sa o citesc si eu, ca acolo nu am putut neam sa fiu atenta, din motive de atentie acaparata de pici ..ca sa nu mai zic ca Teo era de gatul meu mai ceva ca margeanul = gradi scrie pe el)

hmmmmm...ce a inteles Teo din carticica???
Ca tancio aia care tipa ft tare (de care s-a cam sperit si a chiar plans ) avea un tort in cap...

il mai intreb si maine ca poate mai proceseaza vreo informatie ceva si mai scoate din el vreuna

PS:
imi plac dezbaterile vis a vis de 'viata dupa'

Eu cred ca asa ca in orice actiune, lucru, intamplare la care participi sau in care te implici...daca o faci cu dragoste, iubire si mult drag, tot ce numesti si simti ca fiind schimbare se poate trasnforma intr-o schimbare pozitiva, benefica

.. doar amintiti-va ce spunea Cami mai deunazi:.. cat de crunt si dureros este sa iti doresti un copil si sa nu-l poti avea
..ganditi-va la draga de Michelle (o imbratisare mare pt tine!) cat de mult si-ar fi dorit ca un copilash sa-i 'schimbe viata'

suntem norocoase dragi mamici de licurici

hai noapte buna

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, frumos sintetizat! super tare! Stii cum se zice, e greu cu ei, dar mai greu fara ei . Eu acum nu pot si nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi viata mea fara copii.

Mergi la inceput

Neatza!

Mergi la inceput

sa stiti ca nu m-am trezit de placere, ci pt ca asa au vrut altii ()

voi? dooooormiiti?

Mergi la inceput