Licurici de ianuarie-februarie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
cristi_2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jasmi sa stiti ca nu m-am trezit de placere, ci pt ca asa au vrut altii ( ) ![]() ![]() voi? dooooormiiti? Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009) |
nuuuu
tot din aceeasi cauza
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
Ciufik spune:
neata!
jasmi - nu te cred
, ia uite ce chef de gimnastica ai.
ca tot ziceam ca nu-mi doarme copilu' (ar tb sa ma vait mai des, bag seama) a dormit de la 22 la 7 dim!!!! si dupa ce si-a facut datoria (adica m-a usurat pe mine de 1 pietroi) nani la loc.
bine, ca eu m-am culcat la 12 juma si m-am trezit la 5, ca dormisem mult
, asta e alta poveste si ca acum bananai pe net...
am mai invatat ceva despre piciul asta pe care il am in grija
, el vrea sa adorma numai de la 22, oricat am incercat eu sa-l culc mai devreme, nu a mers.
D a mers cum ma asteptam la un copil alaptat exclusiv
. a deschis gura, a scos aproape tot cu limba si s-a strambat. mda, perseveram ca cica nu pot sa-l alaptez la infinit
.
o zi frumoasa tuturor!
hai, trezirea!!! se doarme cam mult.

edit ca am mancat neste litere.
Aalina spune:
Neata a fost cand m-a trezit pe mine la 4. Sau la 5 si 15, la 6 si la 7 si 15 am cedat definitiv.
Si e atat de fain afara
Daca o mai tine asa vremea zau nu mai stiu ce sa facem in casa. Si ii inteleg pe copilasi ca am eu o stare aiurea dapoi ei saracii invatati sa stam mult afara.
fug ca mataie
crysyana spune:
neata fetele
si eu m-am trezit cu un "chef de viata" ...
nu stiu, cred ca pluteste ceva in aer, oricum in ultimele zile m-am simtit cam aiurea ... vad totusi ca e o chestie generala si nu am numai eu zile proaste
si bb andrei a fost ieri cam agitat, sa vedem azi cum se comporta, deocamdata vad ca a adormit singurel, ceea ce nu se prea intampla de obicei. o fi meteo-sensibil?
va pup pe toate si va doresc o zi usoara!!!
Iris2002 spune:
Buna dimineata,
Dupa ce m-am straduit ieri sa raspund la o gramada de fete, mi-a disparut mesajul
! Acum sunt la job si foarte busy, insa am promis:
http://family.webshots.com/album/572736728oBkmYp
va pup si incerc sa mai intru
roxanaz spune:
neata!
in primul rand la multi ani fericiti pentru toti copilasii!! sa ne traiasca si sa fie sanatosi ca asta conteaza.
si acu va scriu tuturor, ca vad ca problemele is aceleasi: este o perioada ciudata pentru pitici. multi dintre ei se transforma pentru 10-14 zile in niste monstruleti care nu vor sa doarma, ca maraie, caraie, tipa si nu vor nimic. este normal! de acum or sa fie perioade din astea cam la 2 luni odata. la inceput doar maraieli si tipete si lipsa de somn, dupa aceea comentarii, boscorodeli si nervisori cat cuprinde. perioadele astea sunt marcate de dezvoltare neurologica rapida, de iesirea dintisorilor, de cate o alta etapa importanta. si vestea buna e ca trec! si se linistesc din nou... si dupa ceva timp o iau de la capat... ![]()
sfatul meu de mama cu un copil fost ingeras si de una bucata ticaloasa mica: aplicati ce metoda vreti si puteti voi. nu conteaza ce zice lumea. conteaza sa puteti respira 10 minute si sa luati o gura de aer proaspat.. ca sa puteti sa o luati de la capat apoi.
succes... si nervi de fier. nu o sa mai fie niciodata cum a fost fara ei. dar lucrurile se aseaza incet incet si o sa mai aveti timp si de un pupic sau de 30 de minute singure cu partenerul.... sau chiar de mai mult ![]()
roxanaz spune:
Edinutz, Iris - luati ciocolata Lindta cu 85% cacao, nu cu indulcitori. e perfecta si acceptata si de Monti ![]()
Ledi, s-a rezolvat pan la urma ieri cu robinetele alea???
Jasmi, ce chef pe gimnastica pe tine de dimineata... cafea ai baut deja? ![]()
Andreea, saptamana viitoare pe vremea asta sunteti aici, da? ![]()
Claudia, nu conteaza daca mai amanati putin vaccinul. important e sa treaca 60 de zile de la primul. ai vorbit la sensiblu sa il comande?
Dark, ai gasit locatia perfecta pentru la anul? [;)
ma apuc de treaba.. o zi excelenta sa aveti!!
jasmi spune:
demult nu m-am mai trezit eu pe la 5 ... acuma mi se pare ca e dupa-amiaza si e abia 9
.. si iulia inca mai doarme ![]()
am profitat de m-am spalat si eu, am facut curat in bucatarie, AM MANCAT
dupa papa urmator ma apuc sa-i fac o ciorba lu varu-mio care e student in cj si are de invatat (irina stiee) si moare de foame ![]()
ce ma supara e ca azi dimi eram asa chioara de somn ca am varsat debridat pe bounceru lui iulia. si n-as avea treaba da e lipicios al naibii ![]()
iris, ai niste fete frumoase foc 

revin, ca azi am chef de povesti 
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
jasmi spune:
eeh, roxana, daca ai sti tu ca eu nu beau cafea (ca nu-mi placeeee ) ![]()
aia era pt voi ![]()
![]()
eu am baut o cacao ![]()
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
crisspy spune:
'Neata si de la mine,
Si eu tot la cafelutza. Razvanica doarme inca (sa nu-i fie de deochi) insa tre' sa-l trezesc sa mergem la gara sa o luam pe mami.
Am avut o noapte linistita, baie la 9, papat, culcat in jur de 9:45, trezit pt papa la 2 si la 7.
Porumbita as vrea eu program de 6 ore, e program normal, adica 8,5 ore ca asa e normal pt sefu'.
Hai ca va las ma duc sa trezesc si sa imbrac odorul.
Multi pupici si o zi usoara la toata lumea
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

)