Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)
Raspunsuri - Pagina 8
the_andreea spune:
Neatza!O
tarzie?
In primul,imi cer scuze ca mi-am expus si eu parerea (Carmen,nu ti-am spus sa lasi copilul sa planga,sau,ma rog,nu la modul la care a sunat
),promit ca de acum inainte sa ma abtin,cel putin pt o perioada 

.Am ajuns la concluzia ca ori am avut eu "ghinionul" sa am copii care sa nu se trezeasca noaptea pt lapte,ceai sau apa(ci doar pt suzeta din cand in cand),ori ca sunt de ajuns de denaturata incat sa nu ma trezesc eu sa le dau(limitata fiind,bineinteles, de anumite principii).Asta e,noi sa fim sanatosi sa-i crestem mari,si ei sa fie sanatosi sa ne aduca bucurii,restul e "istorie".
Inca o data,imi cer scuze,la modul cel mai serios 

O zi faina va doresc!
Edit:Mai sunt bb-i care nu se mai trezesc noaptea?
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
katalyna spune:
eu nu cred ca s-a suparat nimeni, din moment ce cerem o parere trebuie sa ne asumam ca ea sa nu fie exact cum ne doream noi sa fie.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
carmenbudea spune:
Neata si de la Baia Mare.
Andreea nici sa nu te gandesti ca m-am suparat, nu sunt o fire de aia care se supara cand nu.i convine cum ii se raspunde.
Eu am cerut mai mult pareri fiecare s-a exprimat.o din punctul ei de vedere.
Carmen si Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea
carmenbudea spune:
Eu ziceam ca nu pot sa il las sa planga controlat si sa ies din camera cum ati vorbit in cap. trecut ca el se ridica in picioare si il striga pe tasu care doarme in pat si rade nici de cum sa adoarma la loc.
Pupici si inca odata multumesc
carmenbudea spune:
Scuze ca scriu atatea mesaje dar nu imi incap toate gandurile in unul. Scriu de pe telefonul mobil si nu intra caractere numai cat intr.un sms.
Sper sa nu va plictisesc prea mult.
ariadnabr spune:
Neatza si de la noi 
carmen plansul controlat era pentru somn, nu pentru foamea din timpul noptii. Eu te inteleg ca esti obosita dar uite, prima mea fetita a fost alaptata pana la 14 luni si s-a trezit pana atunci la 3 ore ca ceasul sa suga. Solutia mea a fost sa dorm cat dormea ea dimineata si din nou la pranz. La a doua mea fetita, zau ca m-as bucura daca mi s-ar trezi noaptea sa ceara de mancare!! Eu zic ca solutia e sa incerci sa ii dai mai mult laptic in timpul zilei, de ex. o perioada de o sapt ofera-i mai putine solide si completeaza cu lapte mai mult in timpul zilei. Unii copii nu vor scoate mesele de noapte pana foarte tarziu, asa ca eu zic ca solutia este poate sa dormi si tu in timpul zilei ca sa iti mai revii cu somnul. 
Andreea nu cred ca sfatul tau a deranjat pe cineva. 
Asaaa...m-ati blestemat??
Amandoua motz cocos la 5 dimineata, una vroia desene animate alta se juca in patut si tipa maaaam maaaamaaaaaaaaa
da' le-am adormit pe amandoo 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
dara_d spune:
Nu prea am timp ca am cam multe de facut si de rezolvat in ultima perioada,dar sa va mai zic de denisa .
De cateva saptamanai cam de cand cu dintii nu mai papa fructele decat cu multe smecherii facute de mine la masa , cu multe jucarii, abia imi mai deschide gura m-a disperat nu stiu ce sa ii mai fac.Voi cum faceti??Ca vad ca e o problema majora mancarea asta .
In rest Denisa se distreaza de nu mai poate toata ziua, face bravo cand ii spun , face pa la plecare, spune papa cand vrea dar asta doar la pranz, ca de dimineata nu vrea papa adica fructele.
Nici iaurtul sau cerealele nu pot spune cale papa fara sa o incant cu ceva sa deschida gura, mi-am facut un adevarat arsenal de jucarii ,linguri si alte prostii la masa.
Inca o alaptez ,am incercat cu bibe si uneori vrea alteori nu , dar nu vrea constant si bea putin 120 ml a fost cel mai mult,deci inca o sa alaptez pana la 1 an.
MADA MAX , ARIADNA,BOTICELINA, CAPRI,ILEANA, IRDA, MONA,ANNABAY,FLO1980,BOBITAMICA SI TOATE FETELE VA DOREC UN WEEK-END PLACUT SI 

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
ana_a spune:
salut fetele!
multumesc de raspunsuri!narci, sotul meu a zis fix ca si tine, cu exact aceleasi cuvinte
insa...pana la urma io tot o sa indraznesc sa le intreb...sunt mai mult ca sigura ca le vor inapoia cu placere...ca nu le-au placut si nu le folosesc, asa ca, pacat sa zaca intr-un dulap cand alti copii le pot folosi, in fond, tot pentru copii le cer, ca noi le avem pe ale noastre.
proud mammy
MissJJ spune:
Neatza!
Mai3 am zis cel mai simplu schimbi covorul cu toate ca orice covor nou o sa shed din blana sau fara covor si gata, eu nu am covor jos in sufragerie are Ami o paturica unde mai sta si unde toate jucariile si atata.
Dia super scumpa alpinista.
Andreea cu placere
, nu ai deranjat pe nimeni cu raspunsul si Mada are dreptate faza cu plansul controlat e pt somn nu pt mancare, eu m-am trezit de fiecare data cand a vrut mancare cat era mica ca dupa o perioada am vazut ca e de mofturi si intelege si stie ca primeste numai dim.
Maria ms.
Weekend placut. Well nui chiar asa deranjez pe multa lume, nu-mi fac eu pb
, au avut pauza acu is back sa le zgarii pe creier. 
Turtu ms.
Super ca ati dormit mai bine.
Da urat urat ce zici de pretena cu plansul, alta e plansul controlat si alta e cand plange copilul de foame si tu sa nu ii dai ca te enerveazaca te scoala noaptea.
Eu de aia am si zis ca au ei motiv de se trezesc noaptea si fiecare mama stie ca sunt mai multe feluri de plans, de alintaturam, de foame, de frica si tot asa, tre sa le recunosti si sa afli cauza de la ce se tot trezeste.
Carmen again ce ziceam si eu cu medici din romania, mai un copil mic mai ales pana intr-un an are nevoie de lapte si noaptea, asta cu stomacul eu zic cai alta moda la ro, ca la medicii astia vad ca e cu mode ba e moda cu antibiotice, ba cu cereale in lapte da cu una ba cu alta. Uff...
Aici is de acord cu Ileanna copilul plange cu un motiv, da vad ca tu zici ca nu plange ci se scoala si vrea sa se joace si rade. Deci daca nu ai cum sa il muti intr-o alta camera sa fie singurel, atunci daca el rade si se joaca nu il bagati in seama, adik na va faceti ca dormiti si stai si vezi ceface uneori s-ar putea sa o lase balta si sa se culce la loc daca vede ca nu primeste nici o reactie, daca da in plans, calm te ridici te duci la el il pui in pozitie de somn il mangai oleaca incerci lapte daca vrea daca se tot joaca mergi inapoi in pat si tot asa ca la un moment dat o sa oboseasca si o sa bea niste lapte si o sa faca nani si incet incet o sa invete ca noaptea facem nani nu ne jucam. 
Dia eu ceaiul daca nu il bea dupa vreo ora il arunc ca are mirosul ala si gustul de statut, nici eu n-as bea ceai dupa o ora ca nu mai are acelasi gust, nu e greu sa fac altu daca e nevoie. 
Carmen nu ne-ai deranjat, cum a fost azi noapte? Daca vrei poti fi la noi in listutza poti sa faci parte din grupul nostru.

Ana eu le-am dat de toate fructele le belnduiam pe toate acolo si afine si mure si zmeura si capsuni si nu au avut nimica,acuma daca sunt cazuri de algerii in familie trebuie grija, la noi nu sunt asa ca le-am dat din fiecare sa guste si le place la amandoua.
Katalyna pai na eu asa le vad, ca nu-s nici solide da nici lichide is in between. 
Mai aici again contrat sfaturilor din ro, se zice ca febra si diareea si etc nu e de la dinti si trebuie investigate separat.
Insanatosire grabnica, daca o doare gatutzul la solide sigur renunta si lapte o sa bea da in etape cate putin ca o sa o usture, asa a facut si Ari si Ami acuma de cand cu puroiul in gat.
Narcisa ce cooolll. Da-i pupici la mica sirena de la noi, economista mica si dulce.
Irda ce scumpa ea cu biscuitele ei
, pupici laprintese.
Mada vezi daca te uiti prea mult la BGT.
Dara nu o forta daca nu vrea nu o pacali cu tricks si etc tre sa pape ca vrea sa pape, nu vrea las-o dai un pic de time off si las-o sa pape ce vre ce simte ea ca are nevoie.
Ami am vazu ca refuza si refuza o las in pace bea lapte si gata, daca nu ar bea nici lapte deloc mi-as face pb da macar il bea pe ala e bine e vioaie deci e ok, revin ei la ganduri mai bune referitor la solide, da e o perioada grea la ei cu dinti cu lumea din jur sunt destul de busy acuma.

Weekend placut gagici, noi azi mergem dupa amiaza dupa ce se trezesc fetele la tesco si facem un mic gratarel asa in familie ca e cald si frumos afara si le place si la fete sa mancam in curte la aer curat.
"God is in the detail"
Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959
monalac spune:
CARMEN BUDEA si codrin tot la fel face.se trezeste de 3,4,5 sau chiar 6 ori pe noapte sa bea lapte.in general bea 100 ml odata,dar azi noapte,de ex,n a baut decat cate 50 ml.iar ziua mananca super prost.mancarea lui n o mai vrea deloc,asa ca i am mai dat cereale cu lapte de la frati so,snitel prajit in tigaia de teflon,omleta .in rest,nu mananca mai nimic...lingurita nici nu vrea s o vada.asta e...
ma pregatesc de petrecere!