Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,burtici!!...iar citesc si bune si rele ..
Lidia imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat..desi e foarte greu ...fruntea sus!DD are grija de noi de fiecare!
Monis5,superbe articolele ! acu de cand cu bebe si noi ne gandim din ce in ce mai mult(si inainte ne gandeam ,dar ..am zis ca mai vedem) ce bine ar fi sa avem o casuta a noastra...eu tocmai ieri am fost la bunici si socri la tara si nu se compara linistea si aerul curat cu nimic..iti incarci bateriile..
Laura super burtica ta!
Felicitari celor care schimba saptamana si multa sanatate celor cu probleme!!

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Azi stau acasa... asa ca sper sa nu raman prea mult in urma... Ma duc sa fac ceva de papa .. ca incep sa aud sunete de la stomac...

bya 12+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna dimineata fetelor

Vroiam sa va intreb daca se poate sa luam mai mult de 63 de zile prenatal inainte de nastere?

13+

Mergi la inceput

fetelor am intrat in saptamana 18 ...fac cinste..

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Roxyaly poti sta mai mult...si scrie in lege ca poti dar esti OBLIGATA apoi ca de la nastere sa nu ai mai putin de 43 zile postnatal...dar si aici zice ca trebuie rec de la medic...

Buuuun...maine sunt 2 ani de la cununia religioasa...asa ca si noi ne bagam la sarbatorit......maine....nu azi

M-am apucat de smotru...dar cu pauze..sa nu-l stresez pe bebe

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

uuuuhhh..si peste 3 ore am o intalnire cu .....am niste emotii de fiecare data cand merg!!voi?!
Tineti-mi pumnii fetele sa vin cu vesti bune!!

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miany - tinem pumnii

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Felicitari ,Camy si spor la treaba...!!

miany
17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

miany - tinem pumnii

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

ms,Ramonika

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Va dau si eu vestea pana nu schimbati capitolul si cu ocazia asta va doresc un capitol pliiiin cu vesti bune si poze noi cu bb-ii vostri!
Am "aderat" la listutza si la odiseea fulgusorilor undeva la mijlocul lui aprilie. Cum aveam dpn-ul de revelion, m-am mutat la odiseea pufuletilor de ian-feb de indata ce s-a deschis. Eram ultima pe lista si prin urmare cea cu burtica cea mai mica. Asa ca alaturi de lrisel si simonette faceam parte din 2 odisei. V-am citit zi de zi, desi nu am scris prea mult pe aici. In urma cu o saptamana insa puiul meu s-a hotarat sa devina ingeras... Dupa o hemoragie de toata frumusetea si contractii de 12 ore, si-au dat seama ca am uterul nu stiu cum si ca nu pot face avort spontan, si ca eram deja cu colul deschis si incepuse dilatatia. Asta e.. mi-am revenit, fizic cel putin aproape complet. Dar pot spune ca si psihic nu se compara starea mea de acum cu cea de atunci. Am un sot minunat si mergem inainte. Sper sa fiu din nou cat mai repede posibil. Am dat vestea mai devreme la pufuleti, dar aici nu am avut curaj pana acum... Ma amageam uitandu-ma pe listutza voastra zilnic si vazand numele meu acolo.
Dar am hotarat ca trebuie sa o iau de la capat. Asa ca va pup, va salut si va multumesc pentru ajutorul vostru. Chiar daca nu stiti, tot ce ati scris in ultima luna a fost pentru mine ceva extraordinar.
Va doresc bebei sanatosi, sa fiti fericite si sa nu va stresati! Va voi urmari in continuare si de aici din "culise" sunt alaturi de fiecare dintre voi. Lidia imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat. Poate ne intalnim la vreo viitoare odisee! Fii tare!

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

Mergi la inceput