Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
byabeatrice spune:
Neatza burtici!!!!
Lidia imi pare rau... sa iti dea DD putere sa treci cat mai repede peste asta!
La Multi Ani! tuturor prichindeilor! 
Eu maine merg la medic...si abia astpt..sa-mi vad strumful... poate poate aflu si ce e...
Va pupik pe toate sa aveti parte de o sapt usoara!
bya
12+
BEBE STRUMF
Ramonika spune:
inseamna ca mai ai de asteptat 2 saptamani, laura... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
simina_kin spune:
Eu sunt libera azi , pe 5 si pe 8
...apoi pe 12 ar fi ultima zi la gradi da s-ar putea sa ne mai cheme la sediul mare inca o sapt
..dc nu mai mult, ca asa-i in invatamant , ai zile de concediu da nu le iei pe toate niciodata , ca sunt altele cu vechime mai mare care au vezi doamne multe zile de recuperat, si stam noi alea mai fraiere (adik mai tinere) in locul lor

16+
Mariana
bebe
byabeatrice spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus deci calculul lunilor sapt1 -5 Luna I sapt 6 -9 LunaII sapt10-13 LunaIII sapt14 - 18 Luna IV sapt 19 - 22 Luna V sapt 23 - 27 Luna VI sapt 28 - 31 Luna VII Sapt 32 - 36 Luna VIII sapt 37 - 40 Luna IX |
Cred ca tabelul asta ar trebui sa stea pe prima pagina..ca suntem multe nedumerite
bya
12+BEBE STRUMF
monis5 spune:
Neata fetelor
si o saptamana usoara.
Eu am dat o fuga dimineata la dr de familie pentru reteta compensata pt nenorocitele alea de antibiotice si mi-a spus si ea (dupa cum am mai citit pe DC la alte subiecte) ca da prenatal cu 63 de zile inainte de DPN. De ce fac ei asta, ma depaseste... dar ma rog. Eu una planuiesc sa mi-l iau cat mai curand si sa mai muncesc de acasa, pentru ca ajuta la salariu ![]()
![]()
![]()
monis
17+
simina_kin spune:
Laura pai nu faci cinste????...eu vreau ceva de piersici![]()
Cum stai cu pregatirile???? Daca ai ceva intrebari pt pregatiri poti sa ma intrebi pe PM ca te ajut cu drag....adik ma refer ca n-am uitat detaliile avand in vedere c-au trecut doar 7 luni
AOOOLEEEOOOOO Azi fac 7 luni de la nunta
...acum mi-am amintit....tre sa-mi sun sotul sa sarbatorim , macar cu o prajiturica![]()
![]()

16+
Mariana
bebe
monis5 spune:
| citat din mesajul lui cosmynik Buna, Monis! Sunt in 11 saptamani si cateva zile, de aceea sunt ingrijorata pentru ca stiu ca antibioticele se iau dupa primul trimestru. La mine, pe rezultatul analizei, nu scrie decat "ureaplasma pozitiv", nu si in ca "cantitate" se afla. Mie mi s-a prescris Klabax 500(claritromicina) 1 la 12 ore timp de 7 zile, insa am renuntat duap 5 zile pentru ca ma simteam foarte rau. O sa-i cer sa- mi prescrie altceva care se afla pe antibiograma. "Poti sa faci sex mai rar, insa protejat si cat mai putin penetrant"-astea-s spusele dnei doctor. |
Of, imi pare rau, ma intreb doar de ce nu astepti pana treci de 13 saptamani. Nu e ca si cum ar fi vorba de un virus sau de ceva acut... e pana la urma o bacterie. Dar de ce ti-ai facut recoltarea? Ca eu am fost pana la 14 sapt la un doctor care mi-a dat ureaplasma pe lista si dupa aia am schimbat doctorul. Si asta nou m-a intrebat de ce am facut asa ceva, ca el nu recomanda analiza asta decat in cazuri cu istoric si cu risc. Dar acuma ca a aflat ca sunt pozitiva nu are cum sa nu-mi dea tratament
monis
17+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dienutze Faine articolele despre viata la tara, Moni! In schimb, nu m-au convins cu scoala pt pitici! Eu nu imi permit nici financiar si, sincer, nici psihic, sa renunt la job si sa vad exclusiv de copil si ciorba, vorba Ancai din primul articol! Sper sa mai fie comentarii la aceste articole, chiar sunt f f interesata si de alte povesti de viata, pareri etc privitoare la viata la tara! Va pup si sper ca nu v-am plictisit! 13+Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!VEDETUTA |
Dienutze, ma bucur ca ti-au placut. Nu era vorba oricum de a lamuri pe cineva de ceva, ci doar de a citi si alte puncte de vedere, perspective etc. Pana la urma fiecare singur stie ce e bun pentru viata sa, si de multe ori nici macar el nu stie
monis
17+
nov.dec2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui byabeatrice
Cred ca tabelul asta ar trebui sa stea pe prima pagina..ca suntem multe nedumerite bya 12+BEBE STRUMF |
Buna ideea...l-am pus
Eu ma bag sa fac lista cu sarbatoritele lunii, asa ca Ramonika sa stii ca sunt aici pentru cap nou.....de fapt nici nu cred ca se pot loga 2 per in acelasi timp...

Ramonika spune:
ah, bun, ca mie-mi merge netul ca naiba... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

sa fim sanatosi!