Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
krelia spune:
neatza fetelor!
Lidia...imi pare tare rau.....sper ca experientele si vorbele fetelor sa te mai fi linistit putin si sa iti dea forta sa continui, pentru ca trebuie! 
eu sunt in refacere...
...dupa festinul de week-end...
monis, mersic...de cand tot zic sa merg si pe acolo....sper sa ajung pana nasc ![]()
bai frate ce ma enerveaza prostia asta cu reclama ilegala....camy, frumos carucior ![]()
mie imi cam place www.jocsotron.ro/carucior-trio-4-me-p-2165.html" target="_blank">asta
...sunt acu', sa vedem daca ne vom hotari la pret..ca ...ca e destule bulioane
..si drept sa spun, nici nu prea am studiat alte modele....
krelia
16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia mie imi cam place www.jocsotron.ro/carucior-trio-4-me-p-2165.html" target="_blank">asta ..si drept sa spun, nici nu prea am studiat alte modele |
aproape 22 bulioane?

inseamna ca al lui Camy e parfum...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vias spune:
nu cred ca este avantajos ala....landoul mai mult de 3 luni maxim...nu-l folosesti..
Cred sincer ca daca banii te dau afara din casa...e ok....dar asa..pe mine ma multumeste cel pe care l-am aratat eu...
Sincer mai e unul de la Primii pasi...super la 729 ron...cu landou...l-am vbazut si pe ala...vb de pipait...mers cu el...si pare destul de ok...
este www.cauti.ro/copii_si_familie/trusoul_bebelusului/carucioare/compara_preturi--Primii_Pasi~~C519_Sistem_lux_2_in_1.html" target="_blank">asta
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Donna_n Va dau si eu vestea pana nu schimbati capitolul si cu ocazia asta va doresc un capitol pliiiin cu vesti bune si poze noi cu bb-ii vostri! "Two are better than one, for if they fall one will lift up the other." |
Donna, sper sa ne reauzim cu bine pe DC. Si de ce nu? la o alta odisee!

monis
17+
vias spune:
sper ca puteti sa-l vedeti...![]()
l-au avut in Carrefour..eu l-am pipait bine, l-am probat...si pare destul de ok...numai ca la asta nu are scoica care este foarte confortabila...si utila...
Ca daca mai cumparam si cosuletul separat.,..unul mai ieftin ajunge la 150 ron..
asa ca 729 + 150 ron=879 ron...deci ajung la acelasi pret cu chicco..
..ma rog...parerea mea...
..am vazut o cucoana dragalasa de ea...acum fetita are 8 luni...si a cumparat deja al treilea carut...ca nu a stiut ce-i trebue...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
krelia spune:
camy, claaaar nu ma dau afara din casa....de asta si zic ca deocamdata sunt la capitolul vazut-placut....si nici prea multe oferte nu am studiat...si oricum, cel care ma aduce cu picioarele pe pamant tot hazbandu' este....asa ca..nu o luati de buna ![]()
ia ca ma uit si eu pe saitu asta cu primii pasi...ca pare interesant....ca je numai la preturi d-astea "gastronomice" am nimerit 
pentru fetele care se vor duce la vizionare!
Dona, imi pare rau pt pierderea ta...
..sa fii tare!
edit:...hai ca am gasit unul mai ieftin...la www.cauti.ro/copii_si_familie/trusoul_bebelusului/carucioare/compara_preturi--Chicco~~Trio_Enjoy_Evolution_60845.html" target="_blank">15 mil
...deci, mai am o sansa de reabilitare ![]()
krelia
16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Buna dimineata fetelor Vroiam sa va intreb daca se poate sa luam mai mult de 63 de zile prenatal inainte de nastere? 13+ |
E complicata discutia, legea spune ceva, doctorii calculeaza dupa legi de ei stiute. Cert e ca totul depinde de data probabila a nasterii. Si de aici discutiile

monis
17+