Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
laurairina13 spune:
E poveste veche cu linku asta Simi ![]()
, ni l-a aratat Ramonika acu vreo cateva cap in urma![]()
![]()
Citit , bagat la capatana, da tot panicoasa's cu multee inca dupa nastere..dac o sa am depresie/daca nu o sa pot sa alaptez/daca o sa fac mastita ca o prietena de a mea...si tot asa....
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze
douradoudou spune:
salut..am revenit..am fost plecati din oras...sunt super-obosita acum...monis, libanul are aceeasi ora cu romania...eu mananc si feta si danish cheese si ambele sunt din lapte pasteurizat si mie mi-a zis doc. k este ok ...va 

DORIS_71 spune:
Laura precis sunt 14, eu stiu exact si ziua cand s-a format embrionasul meu ca am facut FIV.
Si eu am mancat feta de vreo cateva ori dar din super market si e cu lapte pasteurizat, am mancat si gorgonzola dar tot din magazin, doar de vreo 2 ori.
laurairina13, krelia, si eu dorm cam tot asa si intr-o zi am probat sa pun o perna sub picior si intradevar dorm mai bine dar dimineata o gasesc pe jos.
Doris
14+ 
poze
Lidia74 spune:
Dragele mele,
Incerc sa va scriu in asa fel incat sa nu va intristez pt ca aveti nevoie de vesti bune in aceasta perioada pana ce veti ajunge cu sarcina la termen si o sa vedeti ca bb e sanatos.
Din pacate eu l-am pierdut pe bebe si am trait 2 saptamani de cosmar.
CAMY, MONI am citit azi mailurile de la voi. Multumesc ca v-ati gandit la mine. Va rog sa nu ma compatimiti, chiar citisem ca Simina a trecut printr-o astfel de experienta tot la 14 sapt ca mine. As fi vrut sa impartasesc din experienta aceasta cu SIMINA dar nu e cazul acum cand tu Simina si voi toate celelalte burticutze trebuie sa va ganditi ca o sa fie bine pana la capat.
Va sarut pe toate, sunt daramata psihic insa sper sa ma restabilesc cat mai repede.
Ganditi pozitiv.
Va pup si va imbratisez pe toate.
BoboMom spune:
Lidia 
Doris, scuze, n-am stiut ca ai facut IVF
Si noi stim exact ziua din acelasi motiv. Unde ai facut? 
Laura
16+ baby
Nicholas James
monis5 spune:
Doris - super burtica 
Ramonika - vazut poze. Ai avut dreptate, unde e burtica, o tii acasica? ![]()
Am fost si eu la un gratar azi si era o gravida de saptamani cu mine si nu avea burta deloc-deloc. M-am simtit brusc uriasa ![]()
![]()
, cam cum zice si Krelia, mai ales dupa ce am bagat 3 feluri de mancare.
A, Krelia, nu stiu daca am mai zis, am bagat intr-o doara un nas la miniprix la aeroport duminica trecuta si m-am uitat doar la standul de rochii, de unde am luat in mare viteza (pt ca eu nu am rabdare deloc la cumparaturi
) 2 rochii si 1 fusta, toate made in india, la 80 de lei. Impreuna. De alea vaporoase, lungi, nu-sh cum sa le descriu... A, de alea care nu se calca ci se clatesc cu apa si se pun pe umeras si sunt gata de purtat ![]()
![]()
![]()
Laurairina, cum stai cu nunta? 
Intrebare: voua v-au crescut sanii in mod egal? ![]()
Ca mie mi se pare stangul putin mai mare, dupa ce mereu am fost mandra ca sunt absolut egali... asa mici cum erau ei...![]()
. Asta ca fapt divers ![]()
monis
17+
luciandrea spune:
Neatzzzzzzzzzzzzza!
Haideti fetelor, toata lumea sus!, nu fiti asa lenese...ma bag sa va citesc din urma ca in we nu prea am avut timp...popici la toate mamicile care isi scimba azi semnatura!
13+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
vias spune:
Lidia imi pare tare rau pt ce s-a intamplat ...nu stiu ce cuvinte as putea sa-ti adresesz...nu gasesc cuvinte...imi pare nespus de rau...sper din inima sa-ti revii 
Pe bebe l-am simtit azi-dimineata, mai axact pe la 5:00...se pare ca va fi matinal tare
..nu conteaza, sanatos sa fie...ca stau toata noaptea cu el..![]()
![]()
Perna de gravida eu am..si e foarte buna...a fost super buna in sarcina cu Darius..si o folosesc si acum...am vazut la prietena mea ca o foloseste si acum la bebele ei...e f buna si la alaptat ![]()
Imediat imi fac curaj sa sun la servici...daca va puteti imagina, am toate actele pt oncediu de risc maternal...mai putin o foaie pe care cei de la EHS trebuie sa o copieze dupa foaia d-nei dr (cam o jumatate de foaie)...pe care vad ca nu-s in stare sa o faca de sapt trecuta...ma inerveaza ca nu vor sa o faca, ca trag de timp 

Ieri a fost o zi PERFECTA pt mine...(atat cat poate fi ea de perfecta...avand in vedere ca mie personal nu cred ca voi mai avea zile perfect perfecte dupa pierderea lui Darius) am petrecut atat de frumos cu Pustache al meu...doar noi doi...dar a fot superrrrrr ![]()
Si acum merg sa sun...
O saptamana usoara!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE