Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
krelia spune:
hai mah Camy...da' io...ca nu simt decat cramputze
...si vreau si eu fluturasi...si deocamdata nimic....
si "borta" mea acu' e plina cu mancare
..plus sunci...ma gandesc cam cu cati cm o fi crescut bebitza...de la 6,4cm la 12 s...acum, la 16s...dar oricum, cu siguranta nu atat de mult incat sa ma umfle atat ![]()
hai, nu mai fi botic, da?
krelia
16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
DORIS_71 spune:
Camy nu te mai stresa degeaba ca-i faci rau lui bb. Stai linistita si ai sa vezi maine ca totul e ok.
laurairina13, krelia v-am zis eu ca am burta mare. si cand auzeam fetele care aveau bb mai mari ca abia se vede si a mea e un pepene, cat s-o face pana la 9 luni? Deja pe burta nu mai pot dormi, si aia era pozitia mea ideala.
Doris
14+ 
poze
krelia spune:
nu putem manca.....nici gorgonzola..nici feta nici roquefort...nici camembert..
| Citat: |
| citat din mesajul lui DORIS_71 Fetili da gorgonzola putem manca? S-au si asta dauneaza? Doris 14+ ![]() poze |
krelia
16+tzutzupida noastra creste si pozeaza
BoboMom spune:
Doar daca e facuta cu lapte pasteurizat. Io am avut placuta surpriza sa descopar ca feta (telemeaua) frantuzeasca pe care o iau de la un magazin iugoslav
e facuta cu lapte pasteurizat
Bine ca m-am gandit sa controlez pana la urma, ca io ziceam ca n-o sa pot manca, da' uite ca e ok. 
Doris, super burtica! Esti sigura ca ai doar 14 saptamani??
Laurairina si burta mea tot asa e, doi colaci, de nu zici ca-i de gravi inca. 
Cami, ma bucur ca ai zis de sani durerosi, ca si ai mei au inceput sa fie iar un pic durerosi, mai ales stangul, asta dupa o pauza destul de lunga in care nu m-au mai durut. Stai linistita ca e totul bine. Nu-l mai supara pe bebe. 
Krelia, ma bucur ca ai avut un weekend plin de papa buna ![]()
Laura
16+ baby
Nicholas James
simina_kin spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia nu putem manca.....nici gorgonzola..nici feta nici roquefort...nici camembert..
krelia 16+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
Ete pe drak..ca io de cand sunt
numai feta mananc..ca dc n-are sare nu-mi place
!!!
16+Mariana
bebe
laurairina13 spune:
Doris, cu groaza ma gandesc si eu cum o sa pot dormi, ca tot pe burta e pozitia mea favorita de somn...
Deocamdata mai poci dormi pe burta da cu un picior putin indoit si adus in sus, ca sa ii asigur lu bb putin loc sub ..![]()
Si..am vazut pe la alta odisee parca o perna pt gravidute, una lunguiata de bagat pe lateral cand dormim..da parca chiar Camy vorbea de pernuta aia..sau ma inseala memoria???
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze
krelia spune:
simi....spun si eu ce m-a sfatuit dr. mea....si, ma rog, ce am mai citit si eu pe ici pe colo....daca e totul ok la analize, atunci cred ca nu e cazul sa-ti faci pb, nu?![]()

Laura, da...al naibii week-end....ca daca mai am unul asa....(de vineri l-am inceput cu pizza
)..cred ca ajung sa nasc gemeni 
laura, eu am o pernuta..normala...are forma de inimioara
...pe care o pun intre tzitzi si burtica, atunci cand dorm pe o parte...si ma ajuta, ca imi tine intr-un fel tzitzi in aer si nu dorm pe ele....
de drmit pe burta nici eu nu prea mai dorm..decat asa....un semi-dormit...nici pe burta, nici intr-o parte..ci oarecum...intr-o rana 
krelia
16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
simina_kin spune:
FETELE I-A PRIVITI CE SUB AM GASIT:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137161&whichpage=1
16+
Mariana
bebe
krelia spune:
e un subiect tare interesant...s-a mai vorbit de el p'aici...parca.....e de bagat la favorites ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin FETELE I-A PRIVITI CE SUB AM GASIT: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137161&whichpage=1 ![]() 16+Mariana bebe |
krelia
16+tzutzupida noastra creste si pozeaza