Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Am mai multe poze cu burtica si nu numai, am sa mai incerc.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Adresa e scrisa corect, am verificat atunci unde gresesc. Cred ca am s-o las balta ca am inceput sa ma enervez. Nu inteleg de ce mi se pare atat de greu si nu reusesc.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Intradevar era cava gresit in adresa. Incercati acum va rog.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, acum se vad. bravo

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

A dat Bunul Dumnezeu daca nu o lasam balta.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir burtix!

in wee asta am fost cam lenesa, nu prea am semant la condicuta...dar dupa cum v-am spus, a fost un wee plin....
ieri am fost prin magazine....incep sa cred ca sunt defecta..nu mi-am gasit si eu nimic...mi-a placut o rochita, dar era cam transparenta....si inca vreo 2 dar....eram ca un gogosar in ele....parca ceva nu era la locul lui....asa ca iar a fost un shopping cu noroc pt al meu... care s-a intors cu niste pantofi sport de la humanic...si eu, cu stomacul plin de la nordsee ...iar seara am fost la niste prieteni, a fost ziua lui si ne-a facut cinste cu papa de la chinezesc.....

azi, de la ora 1 am inceput iar sa basculez....am fost la brunch, la ziua nasei....am mancat ca scroafa la cartofi taranest cu legume...si fructe la greu...de ma umflasem in toate burtile ..si acu'...cine se vaita de balonare....je
dar...luat la pachet, a fost un week-end frumos

pupix la toate si o seara frumu' sa aveti!

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Na, ca nu se putea sa nu semnez si eu condicuta ca si Krelia!
De fapt mai mult am intrat sa bag ochiu la pozele lui Doris cea perseverentaaa..si rabdarea ei si a mea..ca am tot urmarit posturile ei a avut rezultateeee..am vazut burticutaaa intradevar de gravidaaaMai Doris da ce burticuta mistoo...fix de ..Daca o vezi pe a mea la 17 sapt cate fac maine, zici ca e un colacel dublu de grasime..nicidecum asa rotunda si perfecta ca a taaa...

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura, a mea zici ca e un pepenasho-dovlecel...acum, dupa atata potol...plus suncile de la purtator, desigur

doris, frumoasa burticuta ai

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor...eu de cateva zile l-am innebuit pe-al meu sot...eu nu mai am burtica DELOC...daca nu m-ar durea sanii as fi convinsa ca ceva rau s-a intamplat...pt ca nici bebe nu vrea sa miste ...spre disperarea mea

Maine ajung la med de fam...sper sa-i auda inimioara ca sa stau eu linistita..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hihi...mai Camy..asta e paranoia de 'borti' dupa cum ar zice al meu..
Cand te ingrasasei prea tare...erai suparata..acu ca te mentii..ba ca nu se mai vede... Si bebeii astia au ritmu lor, nu tre sa se vada iar de la o zi la alta, sau mai ales sa il simti non-stop!asta nu ca as fi eu in prea cunostinta de cauza, dar tot am citit si pe la odiseea de sept-oct, si acolo la fel se plang fetilica si tine!...Stai calma!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 16+
poze

Mergi la inceput