Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela10

GIO,mai ai asa de putin...nastere usoara daca nu mai intru pana atunci.
BIANCA,EU lucrez de cand avea andrei aproape 5luni...si tot in spania suntem.desi ne-am intoarce in tara,mai ales vrem sa fugim un pic de tot cosmarul pe care l-am trait in ulimul an,toata situatia asta oribila,un stress continuu.
am vazut ca s-au ieftenit apart in bucuresti,iulian zicea ceva de 25.000euro.stiti ceva?
ASTERY,ma bucur mereu cand apuc sa citesc despre progresele lui razvanel.e nemaipomenit,stiam ca asa va fi.pupici multi.
SILVI,voi nu vreti sa va intoarceti in romania?e mai bine acolo?cand vreti si voi sa mai iesiti cu cine-l lasati pe alain?
eu sunt la munca si-mi cad ochii in gura de somn.si mai am si invitati dupa masa...dupa ce ca andrei e asa dificil...pupici

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mami de andi(11.05.2008) si dani(21.12.2005)

Mirela no wai!!! Nu are cum sa coste atat de putin un apt in Bucuresti! Cu 40 mii euro iti iei garsoniera. S-a speriat Iulian de greutati? Bine ca ati ajuns la un consens

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Eheeeiii Bumbitaaaa Sa stapanesti sanatoasa si fara evenimente, masinuta frumoasaaaaa Suuuper cadou!!!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca asa este, cred ca de rusalii este liber astazi
Noi abea ne.am intors de la Cocoloco spatiul de joaca Bine ca am mai prins deschis ca din 5 iunie se inchide pt doua luni. Sa ma fi vazut ce sprintena eram pe acolo M-am imbracat comod si am urcat peste tot, pana si la topoganul ala care ajunge pe la etajul 4 Angelo putea sa urce foarte usor dar a doua oara cand a ajuns la topogan, nu a vrut fara mine si-i placea mult Eram singura nebuna pe acolo Diseara pun poze in drop....apropos...voi nu va uitati la mine in drop? Numai Bianca lasa mesaje

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Sa ne traiasca spiridusii si fratiorii/ surioarele si noi cu totii pe langa ei.
Silvi, sper sa rezolvati intr-un fel cu gradi lui Alain. Sunt sigura ca stii tu mai bine ce are el nevoie. Drum bun si distractie placuta acasa.
Mirela, in Bucuresti garsonierele cica ar fi sub 40 mii euro. Dar cred ca mai scad preturile. Doar nu va bate gandul sa va intoarceti in Bucuresti?
Bumbi, super cadou. Sa-l stapanesti fara incidente.
Cat despre haine, noi suntem foarte cumpatati. Cumparam ce au nevoie. Uneori chiar prea la limita. Nici nu mai stiu unde sa mai fac si eu economii. Acum am completat garderoba de vara la Razvi cu 3 tricouri (la 7 lei/buc), pantaloni 3 sferturi bumbac si sandale. Sa am cu ce sa-l scot din casa, ca in curte poarta tot ce are sora-sa ramas mic.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la mall! Noroc ca a venit si sotul, ca de nu...muream cu Marco dupa mine. el a fost cuminte, dar vroia sa vada teatrul;, lumea se inghesuia, asa ca tat-su' l-a pus pe umeri si a rezolvat problema.
a fost incantat de papucii de pe Next si de masinuta primita cadou de ziua copilului.

revin imediat....

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Maraki bine ca ati gasit locul de joaca deschis. super ca te-ai distrat alaturi de Angelos.
Silvia din pacate nu vor fi reduceri pe next directory, a intrebat o tipa. asa ca...voi saliva si ma voi limita la strictul necesar.
si marco cred ca are vreo 15 tricouri, anul asta nu i-am luat decat vreo 4, noroc ca ii sunt bune de vara trecuta si mai avea cateva noi. de trebuia sa-i refac toata garderoba muream, asa am scapat mai ieftin.
Bumbi sa stapanesti sanatoasa masinutza si fara evenimente. frumos cadou ai primit de la sot.
Ati avut un weekend tare intens.
Mirela mersi, sa dea DD sa am o nastere la fel de usoara ca si cu Marco.
Preturile au scazut la ap., dar nu in halul asta.
Bee cum esti? ai mai fost la doctor?
lasa ca in curte nu-i vede nimeni, poate purta Razvan haine de la Ana, doar in rochitze sa nu-l imbraci.

La mall m-am intalnit si cu Ingrid si Diana. Noroc ca a venit ea la noi, caci eu eram cu un ochi dupa marco, cu unul dupa Clau care trebuia sa apara. sper sa ne vedem odata mai cu calm, caci ei erau pe picior de plecare.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine..vad ca numai eu la ora asta pe net ..la ora 22.30 am venit de la cumnat. Ne-am simtit bine, am stat de povesti si a trecut timpul.
De la Real am cumparat 2 tortulete dinalea de 7 days in care le-am pus cate o lumanarica si au suflat. Bucurie mare, mai ales pe Dani . Sandra a primit catelul de la real (primit gratis ), tortuletul, o punga cu turta dulce, cioco milka cu iaurt si fulgi de cereale, si un borcan de cioco Nutoka. Dani a primit tortuletul, cartea 101 Dalmatieni, turta dulce, ou kinder si cam atat.
Dani azi mi-a venit de la gradi cu o inimioara rosie la piept, a fost laudat de educatoare. Azi i-a adunat pe toti copiii si i-a dus in sala festiva sa le dea cadouri (2 ciocolati una mai mare, una mai mica) si Dani s-a ridicat in picioare la un moment dat si a spus: "La multi ani tuturor copiilor" . Au ramas mirate si educatoarele si i-au pus o inimioara in piept drept recompensa.
Giova, inca nu i-am masurat piciorul ca am uitat a vad cat are ca sunt curioasa.
Silvia nu rea ideea cu bona, macar pt 3-4 ore sa mai iesiti si voi la un restaurant ceva seara.
Bumbita, sa stapanesti sanatoasa , frumos cadou ti-a luat sotul tau. I-am citit acum lui Nelu ce spuneai de masina cum ai primit-o si l-am intrebat el cand imi face asa cadou si mi-a spus ca la 40 ani. Mai am de asteptat cativa ani buni . Intr-un an am primit masina de ziua mea...dar nu in conditiile astea, mi-am ales-o singura si cumparat-o si am zis ca e de ziua mea .
Maraki lasa ca e bine ca ai facut miscare pe la topoganele alea.
Mirela..si eu am auzit la TV ca spuneau ca o garsoniera e de la 40.000 E... Cu cine e Andrei acasa? Sau e la cresa? Bine ca lucrezi macar te mai destinzi putin de problemele zilnice.

Mai revin maine ca e tarziu.
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR(SCUZE DE INTARZIERE)
LA MULTI ANI MIRELA

asadar...am avut si noi 2 zile pline,daca duminica ne am dus in oraselul copiilor unde a fost super ieri am petrecut cama asa,,,pe la 2 am luat un tort si m am dus la ai mei,tare mult s a bucurat papanul meu,apoi la politie unde spre surprindereea mea in 10 minute eram plecati si la pizza cu amicele si copiii mari

la politie nu l am luat pe steafn ca vb deja cu ofiterul de acolo si a zis ca prezenta mea e destulaam dat o declaratie in care am specificat ca nu depunme reclamatie si gata...

ieri am depus si dosarul la gradii...multe nereguli sunt in tara astafara relatii stai acasa,asa m am saturat ...era o tipa aici la gradi care zicea ca adta 200 euro spagasi eu i am zis ca asta inseamna ca nu duce lipsa de bani,cica asa se cam cere....pai nu i bine cand ii prinde politia luand mita????si ce i mai rau este ca noi astai tinerii ducem mai departe ,,mostenirea,, de spaga,relatii,pila

MIRELAimi pare bine ca a trecut perioada rea...fiecare trecem la un moment dat prin crize asa ca...capul sus
GIOVA super sunt tenesi..i am luat si eu o pereche de adidasi lui papan de la nike,....nr 27el este lat in picior si greu se potriivesc incaltarile ...si cum este si cu fixatii ,la el tb sa intre din prima ca altfel nu i mai incalta
MARAKI asadar tot nu papa baiatul...te cred ca iti place luna iunie,acu vine ziua ta
Bumbii super cadou,sa l stapanesti sanatoasa si fara incidente
SILVI stati acolo in Franta ca i bine...si eu as pleca maine cand vad ca in tara asta toata lume a vrea sa se capatuiasca peste noapte
BEEMAI POTI???

ieri am avut primul examen si a fost super,sper asa sa fie toate...le am dat copiilor diplomele si au fost tare incantati,azi mergem la ZOO si sper sa fie bine daca ne o lasa ploaia

Mergi la inceput

de abia l-am trezit pe pitic, imi venea sa-l las acasa...la ce vreme urata este afara. L-a dus Clau la gradi, aproape atipise pe masina. dezavantajul gradi. private, de era de stat era acasa cu mine, chit ca ma enervam de 10x/zi.
Bianca si noi avem 2 catei de la Real, vara-mea ii mai ia unul si mie mai imi trebuie vreo 4 cupoane pt. al 4-lea....poate reusim sa-i colectionam pe toti.
Cosmi asa e....daca nu dai spaga, sau nu cunosti, nu prea ai sansa la gradi, mai ales in orasele mari.
trebuia sa-i zic si eu la mama sa-l inscrie pe marco in Alba...daca vom pleca acolo din toamna sa fie inscris....dar nu-mi fac probleme, tot il bag undeva. acolo nu dau spaga, dar am relatii.
sa stii ca si astea mai tinere iau...ce am auzit si in Alba de unele....mi-e rau...
tenisii astia sunt faini ca sunt mai lati in fata, in plus au si siret, intra usor in picior.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine.
Cosmi, nasol cu spaga. Si langa mine este o gradi unde se practica asa ceva, directoarea e de ani de zile pe postul asta si vad ca nu o mai da nimeni jos....probabil are pile unde trebuie ca si presedinti se schimba si ea tot acolo ramane .Exista o singura zi in care se fac inscrieri pt gradinita..oamenii se pun de noaptea la coada sa fie siguri ca prind loc in gradinita (nu e gluma..stau de noaptea cu dosarul in mana )(asta dupa ce unele locuri s-au luat cu spaga ...). Sunt conditii faine dupa cate am auzit dar tot tipul se cer bani de la parinti pt paturi, mese, perdele, vesela...te cred atunci sa arate totul bine. Si am inteles ca sunt multi copii in grupa...peste 30. Eu nu am vrut niciodata sa imi dau copiii acolo, nu am chef de gradi cu fitze unde toate se dau care mai de care mai desteapta .
Giova m-am uitat ieri pe situl Next...tare faine sunt hainele, m-am uitat si pt Sandra si sunt o gramada de hine super. Si pt Dani am gasit dar unele sunt cam piperate pt buzunarul meu.
Nelu nu concepe sa dea 30-40 E pe adidasi care sa ii fie lui Dani buni un an, cand adidasii lui costa atata . I-am explicat ca asa sunt preturile dar...

Deseara de la ora 19 merg la sedinta cu parintii la Sanda, vin si profii de romana si de mate...sa ne transmita ce sa lucreze in vacanta probabil . Deja i-am cumparat caiet de vacanta la mate si romana, asa se gasesc acuma...e intrebarea si spatiu gol ca sa raspunda.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput