Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)
Raspunsuri - Pagina 7
Biancas spune:
Ce metode ati avea eficiente pt schimbarea stilului de scris? Serios, Sandra scrie cu picioarele parca si are mare dezavantaj cu asta i-am spus ca eu ca nu i-as corecta lucrarea ca nu m-as chinui sa citesc, i-as da 2 si gata .
Stiti ceva metode care ar putea da rezultate? Dictare ...(cat pe zi) ? Transcrieri (cat pe zi) ? Cum as putea sa o fac sa scrie frumos? .
Am de gand vacanta asta sa o pun la treaba de scris si vreau sa gasesc cea mai buna metoda.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Bianca, crede-ma, niciun copil de p'acilea nu are pb cu caligrafia . Ia baga tu intrebarea la "parintii intreaba..." si vezi p'acolo. Mult succes! Ca la Razvan nicio metoda n-a dat roade .
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Hello,
Bianca pai acum te.ai gasit sa o corectezi??? ce clasa este Sandra? A Vl-a? Daca asta este stilul ei nu ai ce sa.i faci Prietena mea, saraca mereu isi lua inele peste gura( o plesnea maica.sa cu dosul palmei ) noi ne faceam temele impreuna la ea acasa si maica.sa spunea: uite ce frumos scrie Monica, scrie si tu la fel Nu ai cum sa faci pe cineva sa scrie altfel decat s.a obisnuit. In fond....bine ca scrie corect, nu?
Fetelor, eu nu m.am distrat catarandu-ma asa sus dar Angelo vroia sa coboare pe topogan cu mine. Era din ala serpuit rau de tot si foarte inalt, ameteam pana jos tot vazand cotituri si Angelo am vazut cand am ajuns acasa: cand s.a dat singur prima oara, din cauza ca aluneca foarte tare,a fost mai mult intins si i.au ramas urme pe spate. O sa pun filmulet in drop sa spuneti daca voi ati fi lasat spiridusii singuri sa urce Socra-miu a spus ca este prea mic pt asa ceva
Am vazut ieri Povestiri adevarate, atat de criticata a fost Cristina Rus cu nunta ei Ba ca nu a avut rochie misto, ba ca pantofii erau oribili si nu se potriveau, cerceii la fel-ca nu aveau nici o legatura cu rochia, mirele imbracat nasol, coafura ei s.ar fi potrivit peste 10 ani daca ar fi fost nasa Pana si de machiaj s-au luat....rea este lumea asta!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Bianca asa este, cred ca de rusalii este liber astazi Noi abea ne.am intors de la Cocoloco spatiul de joaca Bine ca am mai prins deschis ca din 5 iunie se inchide pt doua luni. Sa ma fi vazut ce sprintena eram pe acolo M-am imbracat comod si am urcat peste tot, pana si la topoganul ala care ajunge pe la etajul 4 Angelo putea sa urce foarte usor dar a doua oara cand a ajuns la topogan, nu a vrut fara mine si-i placea mult Eram singura nebuna pe acolo Diseara pun poze in drop....apropos...voi nu va uitati la mine in drop? Numai Bianca lasa mesaje Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
hello si de la mine!!!
azi de dimineata am plecat la serviciu insa am plecat cu inima indoita intrucat la baia mica, la dus imi curgea apa la baterie, se prelingea asa cate o picatura....nu am putut sa mai stau de emotii asa ca in pauza de masa m-am dus acasa si am oprit apa de la robinet. macar sa stau linistita. deci acum alta cheltuiala - schimbarea bateriilor in casa!!!
marakina de ce zici ca nu se uita nimeni? eu mereu ma uit la voi in drop....adica eu sunt personne??? pai normal mami ca angelo nu vroia sa se mai dea pe topogan a doua oara daca a vazut ca mami poate si se urca dupa el, era mai bine cu tine langa el. sprintena mai esti...da'n ce fel de topogane sunt alea pe etaje? cat erau de inalte?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Bianca cam tarziu sa-i corectezi scrisul...e deja format. asta trebuia facut in calasa a 2-a. erau lectiile de caligrafie si doamne bune mai erau. eu tare frumos am scris, acum scriu mai urat...asa ca nu cred ca va scrie sandra mai frumos...din contra...cu cat se va maturiza si va avea mult de scris cu atat va fii mai urat.
dar bine a zis Cristina...intreaba si tu la parinti cu copii mai mari. noi nici la gradi nu ii avem pe toti.
maraki eu sunt nimeni? si eu am lasat mesaje in drop. Nu ma uit atunci cand se puin pozele, e drept. dar cand am timp iau toate dropurile la verificat.
Bumbi bine ai facut ca ai inchis apa, asa stai linistita. nasol cand se intampla lucruri dintr-astea. cheama un instalator sa vezi ce zice.
eu am fost harnicutza...am spalat vasele, am adunat jucariile din cam. piciului, am facut si mititei cu cartofi pai. Imediat o tai dupa pitic si imi va intoarce casa cu fundul in sus.
_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze
bumbita spune:
bianca ce va mai plimbati voi. cand la tara la bunica, la sebes, cand prin vizite...super!!!si noi avem un program incarcat. de multe ori, ni-l mai fac si altii care tot trag de noi sa iesim. asa ne dorim sa stam si noi linistiti acasa. ma gandeam ca in co - in 3 saptamani - o sapataman mergem la mare si in restul sa ne plimbam cu piticii prin gradina zoologica/botanica, snagov, mogosoaia...
chiar azi am auit ca la lia manoliu este o piscina super mare si apa curata si intrarea este doar 14 lei. nu prea-mi vine sa crde. trebuie sa ma interesez.
si noi avem doi catei de la real - papillon(edy) si dalmatian
(sebi). in wknd-ul asta cand am facut aprovizionarea am completat si al treilea talon. vroiam sa-l luam pe cocker, insa i l-am dat nepoata-mii pt ca tare mult si-l dorea. acum il vom lua pe al treilea pana pe 12 iunie cand se termina promotia!!!
referitor la schimbatul scrisului?! eu iti fac doua sugestii: 1 sa nu o mai lasi sa scrie cu pixul ( numai cu stiloul ) si 2. ia un caiet de dactilo ( de clasa I) - sa nu razi, dar numai asa isi poate corecta formatul literelor. deci ai de lucru in vacanta!
sa ai o sedinta cu parintii plina de idei si sugestii bune!!!
cosmi sa stii ca mai sunt si altfel de directoare. chiar si in bucuresti, unde cica spaga e in floare. noi - eu si vecina mea, initial, ne dusesem cu dosarele si cu plicurile inauntru. asa s-a suparat directoarea cand a venit, nu ne asteptam la o asa reactie. a doua oara cand ne-am dus - prima data nu erau complete - eu nu aveam buletinul schimbat - i-am luat un cos de flori si un cadou - cutie cosmetice douglas- nina ricci, a primit si i-am zis ca e placerea noastra.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
Da mai fetelor, aveti dreptate Astazi iau salariul Poate mai gasesc vreo rochita sa imi placa adica sa fie nr meu ca de placut, imi plac multe
Bumbi, banii nu sant primiti de toata lumea Nu ai vazut atatea cazuri cu camera ascunsa in care se aranja flagrant delict? Intra sa vezi ce sus era topoganul serpuit in poze...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
marakina cam la ce pret sunt rochiile la voi? la noi peste 1 milion..deci la vreo 30 euro.
a-ha, sa inteleg din ce zici tu ca noi am fi avut fata de organizatori de flagrante si s-a prins tipa?!mda, e posibil....oricum bine ca am rezolvat, teoretic. ca practic, vedem pe 8 iunie cand se afiseaza listele cu inscrisii.
cand pusesi pozele cu distractia de ieri? acum? ca am intrai acum 10 minute si nu era nik...
ma duc si eu pana jos sa platesc rata si revin...asa ma doare inima cand dau atatia bani la rata....off! offf!!!!
Giova spune:
am venit si noi de la gradi. cum e urat si baltoace peste tot...iar stam in casa.
Maraki bafta sa-ti gasesti o rochie sa-ti placa si sa-ti vina.
Bumbi eu am vazut rochite dincolo peste 30 euro, catre 40-50.
Maraki vroia sa zica ca nu se accepta spaga decat de la pers. cunoscute, mai nou le e cam frica sa nu fie filmati. Mai bine ca a acceptat dir. un cadou, ati scapat si mai ieftin.
Bine ca aveti de unde da pt. rate...ca altii si-au facut si acum adio. cine are ap. frumos in cartier rezidential in capitala? voi! asa ca sa va dea DD multa sanatate si putere de munca sa-l achitati.
_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze
bumbita spune:
aici este soare. insa nu m-ar mira sa si ploua la cum ma doare capul.
cand am zis 30 euro, ma gandeam la un erros, nissa unde mai gasesti rochite bune la 130 lei...la magazinele astea mai au si rochii marimi normale ( adica si peste marimea 40). in rest sunt numai 36-40. ati vazut?
deocamdata avem de unde sa platim, Slava Domnului. Sa vedem din toamna cand or veni copiii cum ne vom descurca. sa scapam si de criza asta financiara si sa isi revina si piata imobiliara sa putem sa vindem si noi terenul din cv sa mai scapam din credit.
voi unde aveti terenul in alba? ce suprafata? ti-ar placea sa stai la casa? ai face fata? pe mine ma scoate din sarite stersul geamurilor aici...sunt asa de multeee!!!!!