Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

multumesc fetelor!
LA MULTI ANI SI COPILASILOR NOSTRII SUPERBI!

Mergi la inceput

fetele de abea mai apuc sa dau si eu un semn de viata.m-a terminat andrei pe mine.scoate untul din mine copilul asta.sta numai in brate si cand ii iese cate un dinte sau e bolnav cum e acum,urla si striga intr-una.
e vai de capul meu,pana si matrimoniul meu era sa se duca pe apa sambetei,inca nu pot da detalii dar a fost tare nasol,cat pe ce un divortz.de abea mi-am revenit un pic din suparare...
dani e un scump,saracutzul e cam neglijat din cauza lui andrei.merge la gradi si s-a obisnuit deja.a invatat o gramda,mai ales ca eu n-am timp de el.
va pup si mi-e tare dor sa stau de vb cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

of mai Mirela cand o veni soarele si pe strada voastra? sunteti tot in Spania? te asteptam sa mai scri, asa rar, dar macar sa mai avem ceva vesrti despre voi. si numai bine.
Silvia multi ani fericiti impreuna!
fetele ziceau ca nu cred ca vor fi reduceri aici, pe siteul uk sunt deja, aici nu. poate tu din Franta poti comanda pe el, incearca, noi nu prea.
Ca mi-am adus de-aminte...10 tricouri lui Alain si inca mai iei la reduceri. apuca sa le poarte pe toate?
eu m-am mai temperat in cumparaturi, poate si din cazua ca vor fi 2, si din lipsa banilor...dar oricum eram nebuna...cumparam la greu si ajungea sa poarte de maxim 2 ori o haina...bani aruncati....
pe laredoute sunt intr-adevar reduceri, cine stie ce mai ramane cand incepe sezonul pe 24 iunie, parca. sa vedem daca merita sa mai comand.

Mi-a trimis ieri mama "Cartea Junglei". Intr-adevar e frumoasa si merita. sper sa fii reusit azi cu "101 dalmatieni", ca tare incantat e piciul.

Nu mai tin minte daca primeam cadouri de 1 iunie, cu siguranta primeam ceva atentii, nu costoase, intr-adevar, dar asteptam ziua asta....in plus era carnaval la scoala, asa ca aveam costumatii si luam premii.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai mie mi se inchid ochii...azi nu am invatat nimic ca nu-s in stare.
Mirela, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata si ca relativ sunteti bine. Nu lucrezi inca? Tot in Spania?
Giova...daca sunt reduceri pe situl ata de tenisi imi spui si mie? As vrea si eu o perche pt Dani dinaia cu glezna daca se fac la pret rezonabil. Tu ce nr i-ai luat lui Marco? Am listat si eu masuratoarea lor de numere si am sa vad Dani ce numar are pe numerele lor.
Voi stiti ca azi dimineata i-am dat lui Dani pantaloni de la H&M de catifea nr 92 si ii sunt buni? . Si doar are 98 cm inaltime. Am observat eu ca mai are si tricouri 86/92 pe care le poate purta linistit ca nu sunt scurte.
Giova si eu cumparam/ cumpar in prostie si vb ta...nu apuca sa le poarte. Dar imi plac si prefer sa aibe mai multe decat cateva bucati.
Silvia, petrecere frumoasa
Am facut si eu muffns...mama ce usor se fac...am facut 12 bucati ca am 2 tavi de cate 6 buc.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-06-01/13:07:06
Am sa mai fac si alte tipuri dar nu azi ca plec la Real.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, sunt sigura ca am si scris in lucrarea de licenta despre zilele libere
Uite aici:
Zilele libere de care romanii se vor bucura in 2009 sunt:

- 1 si 2 ianuarie
- prima si a doua zi de Paste (19 si 20 aprilie)
- 1 mai
- prima si a doua zi de Rusalii (7 si 8 iunie)
- 15 august, Sfanta Marie Mare
- 1 decembrie, Ziua Nationala
- prima si a doua zi de Craciun

P.S. Pacat ca in Romania nu se respecta, eu sincer as da amenda peste tot unde as gasi deschis indiferent de motive. Sa sa obisnuiasca odata patronii astia ca daca e liber apoi sa fie liber.
Oare in strainatate de ce se poate si la noi nu?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca, marco poarta intre 25-26, si i-am comandat nr. 8, acum sa vedem daca or fi buni.
Te anunt cum sa nu, iti dai seama ca stau cu ochii pe site si subiect, mai ales ca am pus deja in cos ceva hainute pt. bb2. Pt. Marco nici nu am ales, ca sunt o groaza acolo.
Hainele H&M si mie mi se par mai mari, marco poarta marimi de 92 cm, 98 si ii sunt ok. ce i-am luat acum, am luat pt. 3 ani, caci pt. 4 sunt enorme pt. el.
Super ti-au iesit muffinsurile.

si eu sunt cu o durere slaba de cap. daca nu trece pana mai tarziu, iau un No-Spa, caci asa numai chef de Mall nu am.

_
poze

Mergi la inceput

GIO,mai ai asa de putin...nastere usoara daca nu mai intru pana atunci.
BIANCA,EU lucrez de cand avea andrei aproape 5luni...si tot in spania suntem.desi ne-am intoarce in tara,mai ales vrem sa fugim un pic de tot cosmarul pe care l-am trait in ulimul an,toata situatia asta oribila,un stress continuu.
am vazut ca s-au ieftenit apart in bucuresti,iulian zicea ceva de 25.000euro.stiti ceva?
ASTERY,ma bucur mereu cand apuc sa citesc despre progresele lui razvanel.e nemaipomenit,stiam ca asa va fi.pupici multi.
SILVI,voi nu vreti sa va intoarceti in romania?e mai bine acolo?cand vreti si voi sa mai iesiti cu cine-l lasati pe alain?
eu sunt la munca si-mi cad ochii in gura de somn.si mai am si invitati dupa masa...dupa ce ca andrei e asa dificil...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPII, FIE EI SPIRRIDUSI SAU NU, FRATI DE SPIRIDUSI SAU NU...PENTRU TOTI COPII DE PE PLANETA!!!!

SA NE FIE SANATOSI CA DE RESTUL NE OCUPAM NOI PARINTII LOR!!!!

bianca, da am gasit vineri costum de spiderman, in primul magazin in care am intrat. 79 lei, din bumbac si f frumos croit , cu sclipici argintiu prin el. a fost ffff incantat sebi, a iesit si pe afara in el si a mers imbracat la real in el. nu l-am putut convinge deloc sa il dea jos. iti dai seama cum se uita lumea dupa el...sau la noi.

am mai fost si la waikiki de unde i-am luat un trening cu maneca scurta cu reducere de 30 % din bumbac de care la fel a fost f incantat. de asemenea, i-am mai luat o bratara cu racheta si cu bakugani, de care a fost ff incantat cand a vazut-o. stiti ce sunt aia bakugani, nu? niste personaje din desenele animate. ai vostri sunt la fel de innebuniti dupa ei?

lui edi i-am luat de la Z pantaloni trei sferturi, de la fox un costumas la reducere si niste cuburi clementoni.

am avut un wknd minunat. mi-am serbat ziua de nastere 4 zile...joi la serviciu, vineri cu cativa amici din bucuresti,sambata pe zi - masa cu ai nostri, seara am iesit in trr-un bar cu prietenii nostri buni din craiova si ieri cu prietenele mele f bune din craiova. o data fac 30 ani, nu?

iar surpriza maxima mi-a facut-o dani cand m-a luat si am mers la un amic al lui si m-a pus sa ma urc intrun vw polo rosu cu cutie hidramata si m-a intrebat daca pot merge cu ea. dupa ce am dat o tura, mi-a zis ca este a mea!!!! ura , am masina!!!!!

mireille LA MULTI ANI FERICITI alaturi de baietii tai, multa rabdare si putere sa treci peste toate. imi pare rau ca esti suparata. important este sa va doriti amandoi sa treceti impreuna prin perioada asta. este mai usor in doi.

in bucuresti nu au scazut f mult preturile. nu stiu de unde ai auzit. chiar am o colega de birou care isi cauta si inca sunt la curent cu preturile. este adevarat ca au mai scazut, insa nu fff mult. am intels ca din august de cand va intra in vigoare programul cu garantarea din partea statului, isi va reveni piata imobiliara, asa ca...nu cred sa scada preturile.

pupici multi mui dani si lui andrei si asteptam poze cu ei.

si eu am luat azi 101 dalmatieni. si sebi a fost f incantat de cartea junglei, i-am citit-o si recitit-o de vreo 20 ori. cel mai mult ii placea partea cand l-a speriat mowgli pe sher kaan ( nu mai tin minte daca asa se scrie) cu focul si de ce ochi a facut acesta si ca s-a speriat si a fugit de a mancat pamantul :) ( s.n.).

in rest, noi suntem bine. am ajuns aseara tarziu pe la 23, insa nu ma simt obosita, am inima plina de caldura si dragostea copilasilor mei.

eu de acasa nu mai pot intra intrucat i-am dat sefei mele stick-ul de la vodafone ca avea nevoie de net in co.

o sa intru maine mai devreme si va voi citi si eu din urma sa citesc noutatile, insa acum trebuie sa plec. ajunge pe ziua de azi.

o seara placuta si va pup!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Milelus multi de la noi, ma bucur ca ai intart ca am tot intrebat de tine nu mai aveam nici adresa de mail nici tel ca am vrut sa te sun savad ce faci. Ma bucur ca a trecut perioada mai grea si sunteti pe drumul cel bun, ati avut o perioada mai stresata si cu 2 copii si singurei imi imaginez ce greu e noua ne e greu cu unul mare . Noi nu ne gandim sa ne intoarcem sincer vb, sotul meu are un cotract f bun aici si de la anul va avea din martie unul si mai bun deci mai avem un pic de rabdare din toamna va merge si Alain la scoala si o sa pot si eu sa fac mai multe chiar te admir cum ai reusit sa impaci si job si copii ca eu una nu as fi putit cu sistemul de gradinite de aici salarul meu ar fi mers probabil tot la bona...Nu avem cu cine sa il lasam pe Alain nici noi, el merge 15 ore pe sapt la gradi maxim 3 ore dimineata de la 9 la 11,45 cateodata nici atat nu gasesc loc..dar ne-am obisnuit asa suntem peste tot cu el, chiar il intreba o infirmiera pe Jean daca nu vrea sa ne recomande ceva bona sa stea seara cu Alain sa mergem si noi in oras nu il stia pe Alain cred ca ce circ facea nu se mi oferea a doua oara.Ne-am obisnuit asa...nici nu mai stiu cum ar fi sa fiu libera mai ies dupa-masa si sta Jean cu el si in trei ore mi se pare ca am cucerit lumea .
Bianca intrebai de scoli habar nu am toate cate le stiu sunt sau de la 3 la 10 ani, cu ciclu maternnele si primar, sau si mai mult si cu ciclu elementar la un loc pana la 14 ani. Scoala primara incepe si aici la 6 ani pana atunci nu e nici macar obligatoriu sa il dai la scoala nici de atunci nu e aici daca te angajezi ca il inveti tu il poti tine acasa sa dea numai teste la un trimestru sau ceva de genul ma radea Jean ca imi propune sa fac asta stiind ca abia astept sa intre la scoala de la trei ani.
Giova am intrat si pe site de la uk de la Next nu au inceput soldurile nici la ei ci au ceva oferte la alte produse ramase cred in stoc la unele marimi. Pe site de uk au insa parca mai multe cel putin la papuci am vazut de la puma de copii mortali, mai frumosi ca cei luati de al meu sot pt pitic acum dar nu pot nici in Franta comanda cand selectez tara ma duce la acelasi site ca pt ro oricum am vazut o multime frumoase o sa comand numai sa inceapa soldurile. Ii iau mereu multe tricouri ca si la mare calculez 2 pe zi ca le porcaleste el sigur si nu am unde spala acolo si sincer nici in Italia nu am dat la spalat desi aveau serviciu la hotel dar era 5 euro la un tricou de banii aia luam altul pt Alain. Aveau asa multe frumoase la C&A ca imi venea sa iau mai multe nu am luat de la disney pana la reduceri ca erau si 15 euro si are de anul trecut si ceva tricouri si ceva camasi cu tigru....
Bumbita sa stapanesti masina cu drag super cadou pt super mamica .
Noi am fost si in parc si la plimbare si am dat si o fuga la C&A desi a zis ca nu mergem dar nu i-am luat decat bermudele galbene de care zicea al meu sot ca sunt frumoase si o sepcuta cu cars ca il batea soarele in cap si in parc.In parc si-a aruncat nici in ochi, un pumn plin nu a zis nici mac copilul asta e culmea cade de ii da sangele si nu plange...trebuie sa fie ceva f grav sa il aud plangand. L-am spalat cu apa ca aveam la masina si inapoi la joaca....
Azi a fost zi libera ce frumos si mai sunt doar 3 zile si plecam abia astept , nu stiu cum fac eu ca numai miercuri are Alain loc la gradi dar ma descurc eu o sa il car cu mine si la Priarie si la cautat de Scoala la facut bagaje e mai greu cu el ca toate la scoate dar ne depanam noi.
Ma duc la treaba ca iar am stat la facut shopping virtual la Next asa sa vad ce iau in iunie la sf....gata pauza ca se trezesc baietii imediat.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

tuturor copiilor! sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi si isteti ce sunteti!

Mirela! multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!

si de la mine.
am dus copil la gradi...plin de baloane pe acolo....cica au o groaza de surprize, tport, dupa amiaza spuma de capsuni. sunt curioasa daca o mananca, caci acasa nu a vrut.
am facut cumparaturile si am scos comanda de la Next. sunt super faini tenisii, si slapii gen crocs, sper sa-i fie si buni, cred ca ii sunt la fix. macar vara asta sa-i poarte.
Sep[cile pt. Edi sunt mari, degeaba e scris 0-3 luni, pacat ca nu erau mai mici. poate mai intra la apa, tinand cont ca sunt din bumbac.
astea am comandat:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=1&n=Childrenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=4&n=Childrenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=420&s=9&n=Childrenswear
poate vor fi totusi ceva reduceri si aici ca mai am de luat si toata lumea e incantata de calitatea hainelor.

Bianca si aici sunt magazine cu produse din Germania si nu au traducerea lipita pe ele. asta e un fel de bisnita, legal asa ar trebui sa fie traduse. nu stiu cum de ii accepta, nu se fac controale...
ziceam de finut ca e bronzat la misto....o fi avand icter, caci nu stiu cu cine sa semene mai creol. Oricum e un dulce, si un frumos...
Maraki ce sarbatoare e azi la catolici? si Silvia zicea ca e totul inchis, si sora-mea....

_
poze

Pai cred ca pt Kindertag

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4