Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Scumpele mele,va rog si cate o dupa care urmeaza
Multumesc mult pt urari Sa fiti si voi sanatoase si fericite alaturi de familii Dimineata cand m-am trezit, am gasit langa geanta un cadou frumos de tot ambalat, mi-am dat seama ca era parfum Jean Paul Gautier dupa cutie dar nu stiam de la cine este Douglas e la Robert la sv dar marca parfumului ii place lui Giorgos Toata dimineata m.am gandit, am aflat ca e de la Robert cand am ajuns acasa

Bianca ai fata dezvoltata frumos Este frumoasa si are corp de nota 10

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI, MONICA!!!!!

SA FII SANATOASA,MAMI, SA AI PARTE MULTA FERICIRE IN VIATA DE MULTE BUCURII DE LA COPII TAI MINUNATI!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
Frumos cadou ai primit de la Robert. Distractie frumoasa azi!

Noi suntem bine, aseara am fost la chef in curte, marco a alergat pana la 12 noaptea prin jurul vilei, sau statea pe ATV. Tare i-a placut....si noua la fel ca nu i-am avut treaba.

Azi am fost la eco, bb e ok, dormea, dar mi-a facut dr. o poza frumoasa...are gura mea, si dr. a zis...macar la gura sa semene baietii cu mine. Totul ok, 2310gr, mai merg peste 2 sapt. cu analizele(ultimele, sper). Dr. pleaca in Antalya din 24 pana in 4 iulie, sper sa nu nasc pe atunci...el zice ca nu, ca mai trebuie sa stea acolo. L-am intrebat de ce am nevoie in maternitate: branula, calmante, etc. Cica sa stau calma ca daca e nevoie de ceva il trimite pe sot, ca tot va sta si el pe acolo. faina treaba!

Am pus si eu gemul pe foc, azi ma simt mai bine, dar tot e groaznic de cald afara.

Bianca pai sunt chiloti normali, dar facuti din ceva care se rupe, seaman cu hartia dar e mult mai moale...nu-mi vine acum in minte cum se numeste materialul. Si eu am stat fara in primele 2 zile, dar pe urma am purtat, si cum din cauza tampoanelor de vata iti trebuie niste"parasute", am preferat sa cumpar dintr-astia...caci eu nu-i mai port pe urma. ceilalti i-am dat la bunica cred...de la prima nastere.
e si sandra domnisoara, incepe sa aiba alte placeri, bravo ei ca devine cocheta si incepe sa-si potriveasca hainele.
Si nepoata are nr. mare la picior, m-a depasit pe mine, catre 38 are si ea.
Bumbi cum a fost in weekend la mare?
Astery bafta si la urmatoarele examene.
Nici eu nu ma uit la astfel de emisiuni, dar acum eram curioasa...si daca tot s-a uitat soacra...nu am rezistat. Oricum, sunt penibile amandoua.

revin imediat....

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

am pus si eu cele 2 poze cu bb Edi. de la 30 si 34 sapt.:
http://www.dropshots.com/ioanaP

ieri a aparut si la noi prima zmeurica, o fetitza de 3100 gr. Ce emotii m-au luat, mi-am, adus aminte de primul spiridus de la noi...Razvan. Ioana pe unde esti? ce mai faceti?

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am revenit si eu putin.
Giova, si eu mi-am dat chilotii parasute la maica-mea dupa nastere ..mi-am luat dn bumbac vreo 5 perechi parca am avut. daca sunt de unica e bine dar cred ca la pret e tot acolo..chiar am vazut in Metro ceva set de chiloti 5 bucati sau 3 depinde de model la 11 lei din bumbac. Pt nastere sa ii arunci dupa aia aia erau numai buni. Trebuie parasute ca sa tina si burta putin...nu din cauza vatei.
L-am vazut pe bb Edy facea nani dragul de el .
Maraki, frumos cadou ai primit de la Robert. Giorgos ce ti-a luat?
Bumbi, cum a fost la serbare? La mare? Poze?
Multumesc de aprecieri la adresa Sandrei...are de datputin jos spre sa aiba ambitia asta .
I-am luat azi costum de baie cu 15 lei din revista Beau Monde cu 15 lei..e fainutz sper sa ii fie bun.
Am iesit azi pana jos la ziare si l-am vazut..am zis ca e mai ieftin ca cel care il vazusem ieri a lui Catalin Botezatu cu 60 lei ..nici ala nu foate scump fata de alte firme. Oricum era mult mai fain si sa vad cum stau cu finaintele. Am eu o boala cu hainele...sa fie multe ca costume de baie are vreo 5
Am pus si eu poze de ieri..primele sunt de fapt ultimele ca nu era setata data la aparat:
http://www.dropshots.com/biancas3
Scoate bine zic eu pozele si filmele pt cat a fost.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova acum ma uitam...stai draga cuminte ca mai ai 6 saptamani...aia e mul inca. Nu te grabi cu nasterea...stai calma si nu te agita, lasa curatenia in seama altora si..relax sa cresca bb frumos .
Cand ma gandesc ca azi maine nasti...imi aduc aminte....stii tu ce

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca imi amintesc, cum sa nu. uite ce-au trecut aproape 9 luni. azi maine va urla un "pisic" la noi in casa, gata cu linistea.
faine poze/filmat face aparatul. e cel vechi?

Gemul meu e gata fiert...dar mi-am amintit ca nu am borcane, asa ca musai sa dau o fuga la Real sa cumpar.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

MARAKINO, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta! ai schimbat prefixul, ntz ntz ntz... trebe sa dai zdravan de baut, pai??? petrecere frumoasa si sa fii iubita!!!

Noi am aterizat de la Bucuresti in urma cu o ora. Toate bune.
Razvan a papat "ciobitza de galushte" si acum face nani.
Bianca, sa stapaneasca sanatoasa domnisorica ta costumul de baie!
Eu am descoperit o piscinuta privata intr-un parc, ma gandeam sa ma duc cu Razvan... si am o intrebare: de unde sa-mi cumpar costum de scafandru ? Pentru mine, normal. Ca sa nu se vaza toate alea...

Sambata dupa examen o taiem fix la mare, ramanem o noapte acolo, abia astept ce dor mi-e de mare.... sa vedem ce si cum va fi.

Mai revin pe seara, cand o avea terapie, ca acum am mancat si eu si sunt cam molesita.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Am avut aseara serbare.
Impropriu spus serbare ca fiecare a facut ce l-a taiat capul; nimeni n-a spus poezia....unii plangeau, unii radeau...
Saraca educatoare nu mai stia ce sa le faca...
Uitati aici poze: http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
Maraki, la multi ani si sa fii sanatoasa!!!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

revin si eu...cu noutati de la mare:

am fost cazati la hotel bicaz, de 3 *,in mamaia, in nordul staiunii, dupa hotel rex si langa hotel vega ( pentru cunoscatoare). foarte curat si frumos, tinand cont ca aveam vedere la mare, iar din hotel, ieseam direct pe plaja.

in apa nu am putu intra, apa fiind prea rece, insa am stat pe plaja la greu...sebi nu a avut probleme cu soarele , fiind cremuit mereu cu FP 50, in schimb eu, care am vrut sa iau tot soarele, m-am cam ars, ce-i drept...inclusiv pe degetele de la picioare sunt rosie. ne-am jucat cu sebi pe plaja...cu mingea, am facut fel si fel de constructii, sapaturi, gropi, tunele si comori ascunse cu bani in nisip....foarte incantat de astfel de jocuri 9 la faza cu comoara pe care o stim doar noi si care se va inmulti - la sfarsit, a cerut sa fie scosi banii lui de acolo....a trebuit sa-i "gasim" banii in nisip ).

cea mai tare faza a fost cand i-am zis sa-si dea si el slipii ca ceilalti copilasi, sa se bronzeze si la ciucurel si el a zis ca nu-i da jos " ca-i intra nisip in cur "

de mancat, am mancat numai pe la restaurante, incercand sa-i acoperim si poftele lui sebi care, la capitolul asta, e fffff pretentios!!!

distractai s-a terminat parca prea repede, acum am revenit la problemele si grijile cotidiene asteptand concediul adevarat.

programul nostru/ al copiilor de concediu se va derula dupa cum urmeaza:

- de pe 26.06 - 03.07 vor merge cu copii la mare ( unde am fost si in acest wknd ) socrii mei. ( socrela e fericita la maxim, deh!!!).

- cand vin de la mare, vor ramane la noi la bucuresti pt ca noi intram in concediu pana pe 24.07. o parte din concediu, vom merge la munte - zona prahovei, unde nasii nostri au o casuta.

- dupa aceea, sebi va ramane definitiv si irevocabil la noi - cu bona;

- edi va veni definitiv si irevocabil la noi incepand cu 15 septembrie.

cam asta e cu noi. maine voi pleca la craiova la serbare la sebi, dupa care voi ramane acolo.

poze am si sunt tare frumoase...si le voi pune, promit, intr-o buna zi.

va doresc la toate concedii frumoase si zile cat mai frumoase.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput