Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Toanca frumoase pozele de la serbare. cam asa este la astia mici, fiind si prima...mai greu. lasa ca se obisnuiesc ei.
Astery ma bucur ca totul a fost bine la control. costum de scafandru nu stiu de unde sa iei, dar unul intreg mai salveaza cate ceva, cu toate ca nu cred sa fie cazul la tine.
Distractie faina la mare, dar sa speram ca mai intri pana atunci.
Bumbi ma bucur ca a fost ok in weekend si v-ati simtit bine.
Ii trimiti pe socrii cu amandoi copiii? se vor descurca? te cred ca soacra e in culmea fericirii.
asm terminat si cu gemul....imediat merg sa iau piticul de la innot. afar vom iesi mult mai tarziu, groaznic ce cald este.
poze cu Marco pe role:
http://www.dropshots.com/giova1#date/2009-06-08/20:52:51
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Va
si va multumesc la toate fetele
La 18.15 am implinit 40 de ani

Giorgos imi va da bani sa cumpar ce vreau iar socrii mi.au dat 100 euroi( deja stiuti, ca in fiecare an
) Poimaine merg pe la magazine sa vad ce gasesc, maine este totul inchis aici pt ca este sarbatoare ( bineinteles ca face exceptie rest. unde lucrez eu
)
p.s. m-au cam uitat prietenii...anul trecut am avut mesaje de la toata lumea
ma refer la cei din Ro, prieteni face to face.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
seara buna gagici...eu ma omor pe aici cu cititul dar nu mi intra nik in cap...am maine un examen ff greu
macar sa l iau
mai am 2 zile si vine vacanta ce bine ca nu mai pot,pe 27 plecam la mare..sper![]()
Bianca a terminat f bine anul acesta dar...se paote si mai bine
maine are premierea si gata si la ea scoala,am fost la magazin si i am luat ceva dragut de imbracat dar si o pereche de papucei super draguti...de domnisorica
,pt mine n am gasit nik sa mi placa dar ma duc maine in unirii sa mi iau o pereche de sandale sa fiu si eu innoita de serbare la gradii
papan??un smecher si un scump...azi i a reparat gabi bicicleta ca i cazuse o roata
abia astept sa stau numai cu el
va pup fetele si sa speram ca ne mai ,,auzim,, ca nu stiu ce dracu are pc asta ca merge super naspa
toanca spune:
Neata fetele.
Eu
.
Strang din dinti ca mai am azi si maine de venit la munca....si.gata sunt in concediu.
Vineri, pe 19 iunie decolam....
Asa de asteptat a fost concediul asta de parca vad ca o sa treaca asa de repede...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Buna dimineata la o
matinala, m-am trezit si eu cu noaptea`n cap sa m apuc de invatat
.
Aici e vreme naspha, a plouat si e cam innorat acum.
Ieri am stat si am invatat, Nelu a fost la petrecerea celor doi gemeni cu Dani si Sandra a fost la strand cu 2 colege de clasa au plecat din cartier, au mers cu maxi pana la strand si acolo s-au intalnit cu alti colegi. E prima oara cand o las singura la strand (de fapt cu vara-sa si o colega ) dar s-a descurcat foarte bine...cum ma si asteptam doar am fata mare si descurcareata
.
Dani ieri a fost desenat sarpe la petrecere si nu pre i-a placut...pana sa vina acasa a trebuit sa ii spele Nelu desenul de pe fata ca nu il mai vroia.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-06-10/18:02:21
Giova, mi-am cumparat alt aparat nou..macar la asta am garantie 2 ani. Ii place lui Marco pe role? Lui Dani i-a placut cand l-am dat cu rolele finutului meu. O sa ii cumpar si eu dar la anul cred.
Cosmi bafta la examen. Felicitari pt rezultate Biancai. Sandra vineri are festiviatea, azi sunt la muzeul de stiintele naturii cu diriginta si apoi merg sa manance o inheteta (melba cum ii spune pe aici).
Maraki, deci bani primesti...lasa ca iti cumperi ce vrei cu aia.
Bumbi...mortal Sebi cu nisipul in "cur" si are dreptate baiatul
. Lasa mai ca nu mai trebuie sa se bronzeze pe ciucurel ca e baiat mare
. Eu pe Dani doar in slip l-am tinut cand am fost la plaja, nu l-am dezbracat deloc in putza goala ca zic ca e cam mare pt asta. Sa ne anunti cand pui poze. Deci asa...le platesti socrilor excursia la mare? Ce nora darnica au...ar trebui sa iti fie recunoscatori
.
Toanca, faina costumatia lui Matei. Lasa ca la prima serbare asa se intampla, nu sunt obisnuiti ei cu public sa spuna poezia. Tu nu esti in concediu? Mergeti in Tunisia sau Egipt?..ca nu mai stiu Sa faci multe poze...
Silvia, te-am vazut in drop..deci ati ajuns cu bine, ma bucur, chiar ma gandeam cum de nu ai intrat sa spui sa ati ajuns
. Cate ore faceti din Franta pana la Cluj?
Astery, ia lasa costumele de balena ca ma`nervezi doamna. Auzi la ea balena
...pai se poate? As vrea eu sa am kg tale
..tare fericita as fi. Distractie frumoasa la mare...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Azi vreau sa merg pana la mall la un magazin.
Ia uitati-va aici ce haine si ce preturi au...de azi pana luni in limita stocului disponibil:
http://www.takko-fashion.com/ro/angebote/offer.php
Si vad ca are filiale in multe orase.
Vreau sa vad cum sunt si sa cumpar ceva tricouri pt Nelu, Sandra...mine..
Pe site vad ca nu arata preturi dar in liantul pe care l-am primit in posta si care e si pe net arata preturi...care sunt rezonabile zic eu.
Maraki..pesupun ca stii magazinul ca de acolo se trage.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Neatza!!!
si la noi a fost furtuna aseara/azi noapte...mai mult "gura" a fost de ea, ca in rest....tunete si fulgere la greu, apa mai putin.
azi am ajuns tarziu de tot la gradi, al meu copil nu a vrut sa mearga cu mine, numai cu tat-su' si el se intorcea din celalat capat de oras
. asa ca a ratat inotul de dim., merge de la ora 16. eu ma bucur...rasuflu si eu mai mult azi.
Toanca hai ca trec repede astea 2 zile, la fel va trece si concediu...ca orice lucru minunat
.
Bianca nu mai vrea Marco pe role. ieri a iesit cu Clau cu moto a lui si si-a pus casca de la set
. aseara s-a dat prin casa, numai cu o rola, cu 2 cica ii e frica. Vom mai incerca...sa vedem.
ce aparat este? scoate faine pozele. sa-l folositi sanatosi si fara incidente.
te cred ca nu i-a placut desenul de pe fatza, nu e cine stie ce...iar sarpele e o reptila nu prea agreata de copii...brrrr.
Cosmi te cred ca astepti vacanta. felicitari Biancai pt. medie.
o zi buna sa aveti
.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Fac si eu o pauza..tocmai am mancat o gogoasa cu varza
ca mi-a fost pofta si am trimis-o pe Sandra sa cumpere.A venit de la scoala, maine e festivitatea de la 10 si gata temele si scoala pana in septembrie
. Bine ca are teme de vacanta dar asta e altceva.
Ia mentiune fata mea , acum mi-a spus
bravo ei se putea si mai bine (spune orice parinte nu?
). Oricum invata mai bine decat am invatat eu la varsta ei 
Giova, aparatul e Kodak (9 MP), cel mai ieftin care era la promotie la Metro e acum daca te uiti in pliant il vezi..costa 296 lei. Am dat pe aparatul vechi acum 3 ani 750 lei si reperatia la el ma costa peste 200 lei acum..asa ca am zis ca luam altul macar 2 ani are garantie.
Nu merita investit in lucruri scumpe ca toate se strica la un moment dat si cu cat e mai scump si de firma un lucru, cu atat e mai scumpa reparatia .
Acum am 3 aparate foto digitale..unul defect si 2 functionale. O sa ajung sa le dau copiilor sa faca poze cu toate ca au costat o gramada de bani la vremea respectiva
.
De la gradinita Nelu a adus operele de arta ale lui fiu-meu...tot ce a lucrat anul asta scolar. Sunt desene, planse colorate cu creioane colorate sau pictate....cum a putut si el. Cel mai mult imi place conturul mainii lui, cred ca i l-a facut educatoarea ca e perfect si frumos
. Am si revista Martinel care e o revista lunara pt care dam bani si lucreaza din ea la gradi. Mai sunt planse nelucrate asa ca mai pot sa ii dau de lucru acasa.
Dar cum spunea si educatoaea: nu are rabdare sa stea la un desen...repede il mazgaleste si ii trebuie altul
.
Bianca