Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Zavorancoooo te iubeeesc!!!! Suuuper tareeeee!!!! Bravo, nu se ploconeste la nimeni, indiferent cine ar fi!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8e_Q3tFDnFo
Si-a gasit parvenita nasul ![]()
Azi am vrut sa bat o chinezoaica, avea un copilas de 2 ani si ce i.a facut nenorocita pt ca ala mic nu vroia sa mearga......il ridica in sus si-i dadea drumul pe ciment sa cada in genunchi( asta a facut-o de cateva ori ) il sucea mainile in fatza si-l strangea de mai avea un pic sa i le scoata din umeri, palme peste fatza....cand am vrut sa ies la ea sa-i dau cateva capace, a plecat 
p.s. poate incepea aia sa faca kung fu cu mine ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Cosmi, am vazut aseara reportaj despre Mishu la Povestiri adevarate, pacat de bietul copil, era cu 1 an mai mare decat Robert.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

unde sunteti? va ascundeti de caldura?
eu azi nu m-am simtit bine, nu am mancat mai nimic, nu contractii sau alte cele, asa o molesala de la caldura asta....am dormit putin, acum sunt mai ok.
vroiam sa fac gem de capsuni azi, o las pe maine.
Maraki am vazut emisiunea zavorancei...sunt penibile amandoua...doamne fereste sa nimeresti la nebuna aia in emisiune.
Doamne ce mame...cum a putut face asa ceva chinezoaica aia? nu-mi vine sa cred.
fug sa-mi spal vasele. la ora 19 mergem la un party a unei foste colege de birou. Chef nu prea avem...
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Hello!!!
Caldura mare, mon cher....
Cine intreba, Bianca? Nu mai stiu.... ooofff, memoria asta...
Eu sunt studenta la Drept si Administratie Publica. Ieri am avut examen la Drept Constitutional, la care am luat 10. Trebe sa dau de baut
... Sambata am la drept european
... inca doua dupa aceea, si gata anul 1! Abia astept.
In fine...
Razvan... prapadit, vorba Silviei... datorita tratamentului... dar trece si asta... nervii mei sunt mai defecti
, in rest merge... Maine mergem la control la Bucuresti, sa vedem ce ne da in continuare.
Fetelor, mie nu-mi mai ajunge timpul... nu stiu ce sa fac. Si simt si varsta... Dar sa ma vedeti ce calaresc toboganele dupa Razvan... zici ca sunt adolescenta
, nu altceva...
Columbeanu si Zavoranu: 2 super mega extra penibile!!! Mahalagioaice. Una putin mai stilata, ca deh... are irinelu bani
. Eu nu servesc asemenea emisiuni, mai degraba frec podele
. Noroc ca nu-i cazul.
Alo, restul natiunii, ce mai ziceti?????? Ioana de Bistrita (sper ca-ti merge netu' ala acum), Irina de Constanta (ce naiba are telefonul lu' matale???), Pufu tot de Constanta, Ana de France, Mirelutza de Spain
pe toata lumea. Mai bagati si aici vreo doua randuri, pai?? Macar sa stim ca sunteti bine.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Este cam tzatza Zavoranca dar mi.a placut cum a jucat in telenovela Numai iubirea. A intrat super in rol.Daca ati vazut toata emisiunea cu ele, era normal sa izbucneasca Zavoranca pt ca din primele minute a inceput Columbica sa.si dea in petec.
Am fost si am cumparat tort de ciocolata, fac maine niste pui pe sticla cu smantana+usturoi( reteta Biancai ) chiftelute, salata de vinete,salata de sezon,vad ce garnitura pun si tortul. Vin socrii direct de la sv. cred ca ajunge ce va fi pe masa ca nici noi nu stam bine cu finantele.Ei nu le au cu aperitivele noastre, au alte amestecuri mai complicate la care nu ma bag
Am cumparat sa fac ardei umpluti dar nu sant gata pana la 14.30 cand vin socrii.
Giova mai sant si zile nasoale, bine ca se intampla rar la tine![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Mie imi place Zavoranca ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Vai ce calduri...noroc ca la fica-mea in camera e tare bine si e racoare, nu bate soarele...atmosfera numai buna de studiat pe canicula asta
. Bine macar ca m-am mobilizat si m-a apucat cheful de invatat ca nu mai am mult.
Duminica am iesit la gratar la padure si am stat la umbra. Ieri invatat toata ziua (am trimis copiii la soacra), azi am invatat pana la amiaza, apoi am fost la Metro si mi-am cumparat
nou, e Kodak, scoate pozele bine ca l-am testat azi... apoi am iesit cu copiii la strand ca nu mai aveam chef de invatat.
Maine suntem invitati la petrecere de pici...adica Dani e la niste gemeni care implinesc 4 ani. Il las pe Nelu sa mearga cu Dani si eu raman acasa sa invat.
Cam asta am facut eu...maine vreau sa invat iar dar inainte trebuie sa merg la cumpar cadou pt diriginta Sandrei ca doar se termina anul scolar. Am ochit un mixer cu picior sau un aparat dinala la curent care gateste prin fierbere cu abur. Ma hotarasc maine ca am cerut pareri si mi s-a spus sa iau ce vreau
.
In rest...toate bune si frumoase.
Giova, cum vin aia chiloti de unica folosinta? Nu am auzit. Din ce sunt facuti? Cei normali de ce nu sunt buni? Ca sa nu mai speli? La noi la spital nu te lasau cu chiloti deloc...cand am nascut- pe Sandra era mare strictete si era interzis, acum la Dani era interzis dar in timpul zilei cand nu era vizita medicilor mai luam chilotii pe mine... Oricum la Sandra nu am crezut ce mi s-a spus ca nu e voie cu tampoane doar cu vata sterila si am riscat si mi-am pus intr-o zi tampon...seara simteam ca imi ia foc si mi-a fost frica sa nu mi e infecteze asa ma ustura...cu toate ca am fost spalata de 2 ori pe zi
.
Maraki..deci maine e ziua cea mare...la multi ani fericiti draga mea, multa sanatate si fericire alaturi de familia ta 

.
Poate o luai in freza de la chinezoaica
.. Interesant scandalul cu Zavoranca...nu stiam de el...i-a zis bine mironositei
.
Astery cateodata si eu parca am nevoie sa tina ziua 30 ore dar nu se poate. Las pt a doua zi ce naiba...ca nu o fi foc.. Bafta la contol.
V-am 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Buna dimineata la 
Maraki...credam ca dai cafeaua, un
si o bucata de tort asa de dimineata...de ziua ta
.
Cum te simti doamna cu prefixul schimbat?
Hai sa ne traiesti inca pe atata ...fara reparatii capitale
.
Am uitat sa va spun ca ieri ca mi-am cumparat o bratara pt picior de argint foarte frumoasa cu ceva ca o floare care se vede
si un inel pt degetul al doilea de la picior ca de mult imi doream sa port asa ceva. Tot de argint ca de aur nu am acuma bani
.
Tot ieri am vazut un costum de baie mortal
...pt Sandra la magazinul de lui Catalin Botezatu ..super arata...sa vad poate il cumpar cu ocazia zilei ei..ca oricum nu stiu ce sa-i cumpar ca ea isi doreste caine sau pisica adevarata
.
I-am dat cartea aia pt adolescenti...asa ca va afla ce si cum. Deocamdata nu e curioasa de ea, a citit doar introducerea si cam atat..a spus ca va mai citi..
Si cam atat...
Merg la invatat.
O zi faina sa aveti.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am masurat-o pe Sandra si are 1.54 cm
..imediat e cat mine...piticoata de mine
.Daca isi ia saboti cu talpa mai inalta e mai inalta ca mine
. A avut un puseu de crestere anul asta si s-a inaltat foarte bine. Sper sa faca minim 1.65, ideal 1.70 in caz ca vrea sa mearga la military police ca anul asta asta a fost conditia la fete...sa aiba 1.70 inaltime
.
La picior are 38 ca mine...mi-am scos sabotii la bataie ca am o gramada de vara si diferite modele si ne incaltam care cum vrea
. Deocamdata...ca peste vreo 2 ani ma va intrece la picior.
Azi a mers la scoala cu sabotii mei din material de blugi. Si cu ceva pantaloni treisferturi albastrii ...era tare eleganta gagica. Incepe sa aiba si ea gusturi la haine si sa le asorteze ca inainte se imbraca cu ce apuca ..pe ce punea mana din dulap aia imbraca
Bianca