Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua si de la mine.
Am mancat si noi de amiaza si am deschis si eu calc pe ziua de azi. Ma dor ochii de nu mai pot, nu stiu ce e cu mine...cand invatz mult simt pe ochi, ma simt obosita si ametita . Mi-am pus si ochelarii mei (0,25 si 0,5) dar nu ma ajuta cu nimic vad.
Cosmi, pacat de soarta baiatului.. Aici la noi s-au prabusit 2 elicopetere ale smurdului in timp cu colegi de-a lui Nelu. Stiu ce inseamna. Nelu la un moment dat vroia sa mearga la cursuri de pilot de elicopter si nu l-am lasat...am zis ca daca e sa moara sa moara pe sosea nu din aer.
Astery, bafta cu examenele, bafta cu regimul. Regimul meu s-a dus naibii demult si nu mai slabesc gram ...bat pasul pe locsi parca am pus 1 kg inapoi. Multumim pt felicitari , eu consider ca a luat locul 2 dintre copiii care au concurat, dupa colegul lui care a avut punctaj mai bun.

Finii mei sunt la mare...ce bine de ei..deja au fost la plaja azi. A inceput vremea concediilor. Parca Anymony spuna ca pleaca din 5 daca retin bine cu programul ala...

Azi in timp ce invatam stateam si coceam ca mi-ar placea sa fac un master de resurse umane...(dar nu vreau de 2 ani si nu cred ca mai gasesc de 1 an ) sau in cel mai rau caz sa fac un curs acreditat de minister. Chiar mi-ar plcea, mi-a placut foarte mlt managementul resurselor umane.

Gata cu vorbaria, mai am cateva pagini de invatat din ce mi-am propus pt azi si dupa-masa imi iau liber si ies cu copiii la platou, locul de joaca ala imens. Si apoi ii duc la MC .
Maine iesim la gratar daca e vreme buna...cica vine iarasi canicula. Sa vedem.
O dupa masa frumoasa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu am mai intrat ieri, din lipsa de chef. am fost prin oras, socrella i-a luat cadouri la Marco...asta a fost cam rasfatat, dar nu se dezlipeste de mine.
L-a intrebat soacra daca vrea sa doarma cu ea ca-i citeste povesti. la care Marco: tu dormi cu tati, eu cu mami. fiecare cu baiatul ei, normal.

Azi eu am iesit cu Marco in parc, ei au facut curat, geamuri, rolete, clau ca de obicei....acum calca saraca enormele lenjerii de pat si pe urma trece la mobila de bucatarie, ca nu avem chef de ea.

Bianca pai eu am 2 soacre, soacra propriu-zisa (care e acum la noi) si sotia cu care e casatorit socrul.
soacra nu a venit pana acum in ap. asta nou, a mai fost la noi cand s-a nascut Marco si atat. acum a avut liber si a venit sa ma mai ajute si merge si pe la fratii ei la Arad.
am avut eu clinciuri cu ea la inceput, dar am lasat-o si eu mai moale, e de treaba, isi iubeste copilul si nepotul...poate si pe mine.
Bravo lui Dani pt. concurs!el merge super bine pe bici, ii si place, nu ca al meu, caci nici nu vrea sa o vada.
Cosmi imi pare rau pt. vecinul tau, D-zeu sa-l odihneasca!
Astery mai e asa putin...of nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. si Clau se gandeste deja la o . e cu capul....ce sa-i faci! l-a incurajat si dr., asa ca atat i-a trebuit.
Bafta la examene si cu regimul. Oricum arati foarte bine!

o zi faina sa aveti.

_
Gio33+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ciao gagici va ca timp de calculator nu prea am , mai bine zis nu am loc de piciureii astia...Iarina ar sta toata ziua la imbracat si desenat pe Barbie iar Ianis are treaba cu tastatura cand vreau sa stau si eu la calc...asa ca pana ne-om mai lua vreo 2 calculatoare mai este .

Bianca felicitari lui ginerica...baga la pedale nu gluma

Joi a avut si Iarina serbarea de 1 iunie a fost super, cam multa harmalaie dar a fost ok.Iarina a invatat poezia rapid, marti i-am citit-o toata ziua dar nu a vrut sa o spuna dupa mine si miercuri dimineata surpriza de surpriza mi-a spus-o fara sa o intreb.
Avem si poze aici http://www.dropshots.com/IARI_IANIS# daca vreti sa o vedeti pe tzarancuta mea.

No, va ca nu ma mai lasa Ianis p-aci ca ma cauta pe sub bluza cu mana.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare....am fost la curte sa duc copiii ca tb sa mergem la nuntaam un chefgabi a facut o miscare brusca si acum e anchilozat de spate iar eu inca sub socul tragedieiasa ca sa te tii distractie

SZABOALI e o dulceata fata ta si parca e mult mai mare ca varsta
GIOVA asadar ai ajutoare in casa...ce bine o fi...lasa ca s o insura si tata socru si sa vezi ce vine doamna sa ma ajute si pe mine
BIANCA si eu am invatat toata ziua...offf ca asa m am saturat,si eu
tot resurse umane vreau sa fac,cred ca imi schimb jobul daca mi as gasi ceva asa sa mi convina....ptr campion...bravoo DANII
ASTERY si eu tot examene am dat pana cum....ce facultate faci??
TOANCA noi ne ducem la club miramar la inot

Mergi la inceput

Hristos s-a Inaltat!

eu am ramas acasa...la noi e o zapusala de nedescris si numai eu mor de cald. cred ca bag AC in functiune...vai de capul meu ce ma v-a astepta de acum incolo.

ieri a terminat soacra tot, azi s-au dus prin parc si pana la Real.
Marco a avut vreo 3 scaune moi, saracul...la un moment dat i-am pus pampers, ca a facut pe el pana sa ajunga la wc. A baut doar ceai de menta si vad ca nu s-a mai repetat.

Maine o duce Clau pe soacra la Arad, sa vad cum sunt, as avea si eu un chef de o tura de carrefour.

Ali super tarancutza. cred ca ai fost tare mandra de ea cand ai auzit cum spune poezia.
Cosmi am vazut si eu la stiri, of saracul baiat. te cred ca nu ai avut chef de nunta.
Pai tu o ai pe mama ta aproape, are cine te ajuta. de era si mama langa mine, tare bine mai era.

si o duminica frumoasa sa aveti.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Giova, astazi sant Rusaliile, Inaltarea a fost acum vreo 2 sapt. parca...
Dragelor ati fost la vot?
Cosmi imi pare rau pt vecinul tau, tare tanar era,Dumnezeu sa-l odihneasca...l-am vazut si eu la stiri,pacat de bietul baiat!
Noi am fost la un restaurant bavarez veeeeechi, cred ca era de cel putin 200 de ani Este in afara Munchen-ului si recunoscut pt cele mai bune si MARi snitzele Nu poti manca unul odata, are vreo 40 cm lungime, pana in 20 cm latime si grosime cam 1,5 cm Cand vine chelnerul cu nota de plata, iti aduce si folie de aluminiu fara sa.i ceri, sa iei la pachet ce ramane...asa face cu toata lumea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

am venit si noi acasa, am dat o tura in carrefour la Arad, i-am luat role la Marco si chiloti de unica folosinta pt. dupa ce nasc. la noi nu am gasit si am auzit de la gravidutze cum ca sunt la Carrefour.
pe urma la neamuri, am lasat-o pe socrella si acasa. Marco a adormit pe masina, doarme si acum.
Am uitat sa va zic, alaltaieri s-a tuns, are vreo 2 gauri in spate si si-a taiat un smoc din varful capului....cica era prea lung. cand l-am vazut nu stiam ce sa fac...m-a bufnit rasul pur si simplu. a inceput cu un caine de plush, pe urma cu covorul din living si a continuat cu parul lui. sper sa se opreasca aici, acces la foarfeci nu mai are, oricum.
Maraki inaltarea e la 8 sapt. dupa Paste, de rusalii. cel putin asa stiu eu, asa scrie in calendar....
Nu am fost ieri la vot, chiar nu am avut chef.
Super ca ati iesit la restaurant, trebuia sa pozezi ditamai snitzelul.
Restul fetelor pe unde umblati?

_
poze

Mergi la inceput

Giova eu stiam ca este la 40 de zile dupa Paste, cine stie ....am vazut mai demult la un topic ca a scris o fata ca este Inaltarea As fi vrut sa pozez snitzelul dar nu aveam aparatul la mine
Mai ce mi.a facut-o Michelle Am vrut sa iau salariul astazi si nu mi-l da decat peste 2 zile Normal trebuia sa-l iau din 4 iunie dar am mai lasat timp pt ca nu duceam lipsa de bani....ce fac eu chiar de ziua mea? Pauza la masa.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

http://rares-manescu.ro/?p=398

A fost Inaltarea in mai.

Nemtii iar au sarbatoare joi, va fi totul inchis

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

asa o fii Maraki. naspa ca esti fara bani de ziua ta. nu ai de la cine lua imprumut?

Noi am fost la o terasa...Marco iar a venit cu o bebitza de mana la noi, e a 3-a oara cand agata printese de peste 1 anisor, le ia de mana si ni le aduce. tot plang eu dupa fetitza, uite ca piticul le aduce de acum.
La toata lumea le zice ca vine surioara, ma tanmpeste cat isi doreste si el o [fetitza]. sper sa-i treaca repede, si asa bebeii nu se disting prea mult si nu e mare diferenta intre sexe la inceput.

Am iesit acum seara cu rolele in curtea blocului. doamne ce frica i-a fost...nu stiu zau daca le mai incalta in alta zi. el asa a promis...vom vedea.

merg la garaj ca tare greu mi-e sa stau pe scaun.
, pe maine.

_
poze

Mergi la inceput