Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)
Raspunsuri - Pagina 12
cosmi1975 spune:
salutare gagici
eu intr o mini vacanta de cateva zile ![]()
ieri am avut un examen la care vroiam sa renunt pt ca am fost la stomatolog...
2 ore am stat pe scaun,dar pana la urma mi am strans fortele si fuguta la examen,apoi am fost cu copiii la bazin si seara in parc
Stefan m a innebunit cu calc ,tb sa i facem cev a ca ar sta non stop aici
Bianca e ok asteapta vacanta ,maine se duce la dentis si saptamana viitoare la evaluare cu ea la spate...
se pare ca pe 27 plecam la mare
abia astept ,mai avem de ales statiunea ...abia marti ma duc sa vad unde au,dar eu tot pt neptun as opta ,daca nu mamaia anul asta...sa vedem
acu fug sa mai citesc ca luni am alt examen![]()
bumbita spune:
buna fetele,
intru si eu fugutza cu vesti noi...deseara la 22 25 "aterizeaza" sebi. mi-l aduce mami gata echipat pentru a merge la mare. vom pleca maine dimineata intr-o minivacanta. bineinteles, ca el nus tie nimic si cand va primi vestea la 16 30 va fi extrem de fericit. pana vin ei, eu trebuie sa rezolv o gramada de treburi: epilat inghinal, pedichiura, manichiura, cumparat pantaloni scurti sebi, aprovizionat frigi mami cat sta la noi, bagaje, de calcat cateva tricouri de-ale lui dani spalate aseara....o gramadaaaa!!! si aici la serviciu, am biroul plin cu diverse de rezolvat!!!
offf, ce mai zi!!!
va pup si sa ne auzim cu biiiine!!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
cosmi1975 spune:
asadar Bumbito merge si puiul la mare.....vreme buna sa aveti
imi tb si mie o iesire neaparat dar ec sa ma fac ca nu am lod de nunti
....maine sera ne ducem la una de fitze
toanca spune:
Cosmi, la ce bazin ai fost cu copii?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Bumbi super ca ti-l aduce mama ta. saraca de ea sta in Buc. pe weekend, chiar de Rusale...singura sau e si tatal tau cu ea?
Cred ca va fii foarte fericit Sebi ca va pleca la mare. Spor la treburi, distractie faina sa aveti si vreme buna.
Cosmi mai ai putin si vine concediul...inca putin mai rezista.
Soacra a venit, dupa ce am mancat s-a bagat la smotru si spalat de vase, cica eu sa ma odihnesc
.
am fost amandoua dupa copil la gradi si acum il asteptam pe Clau, sa vedem pe unde mergem.
Soare nu mai este
, a si picurat putin...naiba sa o ia de vreme naspa.
si un weekend fain sa aveti.
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:

Astept o colega de faculta sa treaca pe aici si trebe sa ajunga.
Intru mai incolo sa va spun despre consursul de biciclete la care a participat si Dani
. La 18.15 arata stirea pe Realitatea Tg-Mures ...i-a luat si interviu la mucea 
Bumbi, distractie placuta la mare
...ce bine de voi ca sunteti asa aproape [col].
O dupa masa faina 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am revenit si eu.
Azi dimineata ne-am trezit, l-am imbracat pe Dani si l-am dus la gradi. Acolo am intrebat despre concursul de biciclete ca ieri aflasem de la cineva si nu stiam multe detalii. Mi s-a spus ca pe la 10 pleaca cativa copii care s-au inscris cu un autobus spre locul unde va fi concursul. De la grupa lui Dani participau 4 baieti. Vin acasa si ii spun lui Nelu sa se echipeze, sa ia bicicleta si sa mearga la ora 10 la gradinita pt a pleca cu Dani la concurs. Eu nu am mers..am ramas si am mai invatat
. Acolo...copii multi, unii mai mari, unii mai mici (3-6 ani), unii cu biciclete, unii cu role , altii cu trotinete. La grupa de varsta a lui Dani participau 4 copii (toti colegi de grupa) si dadeau startul cate 2. Dani a concurat cu un coleg si l-a intrecut cu un avans considerabil
.
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=M2U00109.flv
M-a distrat Nelu ca l-a filmat si la un moment dat era sa si cada cum a fugit dupa el
, a avut proba lunga parerea mea de 250 m. Era si un vecin acolo...a fugit si el pe margine la un moment dat dupa Dani si il incuraja sa pedaleze repede ca ii cumpara inghetata cand termina
.
Apoi au concurat ceilalti colegi ai lui...deci dupa calculele mele si dupa cronometru Dani trebuia sa ia locul 1 sau 2 depinde de cat de repede a pedalat celalalt baiat care a iesit primul.
La sfarsit, la festivitatea de premiere au avut o surpriza
sa fie alti copii strigati pe locurile 1,2,3,4, si nu se stie cand au dat aia proba ca atunci nu
. Erau copii de la gradinita sportiva. Premiu a primit doar un coleg de-a lui si el.
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=M2U00112.flv
Oricum, principalul e ca a participat si i-a placut asta conteaza cel mai mult nu al catelea a iesit.
La gradinita nu a mers inapoi ca era deja ora 14 cand au ajuns acasa, azi a stat 2 ore la gradi si cu hainele alea si tenisii de interior a concurat
.
Frumoasa experienta oricum 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova, de treaba soacra ta sa mearga pe la voi...mai ales ca spuneai ca e mama vitrega. Te intelegi bine cu ea? Uite ca e de treaba si vine.. Cu Disneyland ai dreptate..trebuie bani multi si timp ca noah...
Cosmi, spor la invatat si bafta la examen. Cred ca nici anul asta nu ne vedem..anul trecut ne-am ratat la o zi diferenta...noi am ajuns, voi ati plecat. Anul asta pana cand stati? Si Dani e obsedat de calc....toata ziua ar sta pe el, mai nou prefera sa stea sa se joace pe calc decat sa iasa afara
.
Toanca, lasa ca poate pana la anul va razganditi cu Disney si poate ramai si tu
. Nici Nelu nu a vrut al doilea copil dar s-a intamplat sa raman si...nu a avut ce face. Asa ca...si tu poti face la fel daca vrei...s-a intamplat si gata
. Ce 4 zile mai ai ca maine e sambata, duminica, luni e liber...deci gata munca ca ai concediu.
Bee, pe cand trebuie sa nasti? Te ajuta cineva cu copii ziua sau esti singura cu ei?
Maraki, iar nu ai ce scrie? ![]()
Restul care stau prin umbra si citesc nu mai scriu nimic? ![]()
Bianca
cosmi1975 spune:
neata gagici ...daca se poate spune asa
sunt in stare de soc...n am dormit toata noaptea

fetelor....pilotul care s a prabusit cu avionul aseara la clinceni era vecin cu mine
...un copil deosebit care provenea dintr o familie deosebita,tatal pilt si fratele la fel
..il stiu de bebelus si parca nu mi vine a crede
parintii se apucasera se vreo 2 saptamani sa si construiasca o casa ,o daramasera pe cea veche si vroiau o casa mare si frumoasa unde sa locuiasca cu acest baiat...sotul meu avea lucrarea si l cunoscuse si el pe acest baiat...buniciii lui stau si ei pe aceeasi strada cu noi....mare necaz

Bunul Dumnezeu sa te aiba in grija Mihai acolo unde ai ajuns....

asteryaro spune:
Hello.
Eu sunt in sesiune si am dat deja 2 examene, luni urmatorul.
Razvan e bine, putin cam nevricos din cauza dezintoxicarii... trece ea si asta. In rest e bine, progrese zilnice
, din multe puncte de vedere.
Eu m-am bagat iar la dieta, ca nu ma mai suportam.
So...
Bianca, FELICITARI lui Dani
! De mici trebuie sa se obisnuiasca cu cei care nu concureaza, dar... ies pe locuri fruntase
. PAcat si urat din partea organizatorilor
. Dar Dani este campionul tau
.
Bumbita
, este o mare placere sa te citesc, ai dom'le un stil care ma remonteaza mereu. Ca sa nu mai pomenesc de emotia pe care mi-o transmiti mereu cand povestesti despre cei doi flacai ai tai
. Sa stapanesti sanatoasa "broscuta", asta da surpriza frumoasa.
Cosmi
, condoleante pt. baiatul acela.... oooff, Doamne, ce soarta trista....
Gio
, inca putin si vine marea intalnire cu Edi
. Wow, ca de-abia astept si eu!
Ana de France 
, va imbratisam cu drag pe toti! Trebe sa fie fff frumos la Disneyland... Multa sanatate va dorim.
Mai revin eu, candva...
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)