Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mi-am luat masuri deja La sfarsitul saptamanii vine mama la mine si va sta o saptamana, dupa care o duce si pe Iulia la ea la Bistrita pentru o saptamana - doua ... sa vad cat rezist Ca n-am mai trimis-o niciodata asa mult de-acasa, fara mine. Dar trebuie sa fac tot ce pot sa stea Teodora cat mai mult in burtic.
Faza nasoala e ca Iulia e fff dependenta de mine, asta cand suntem acasa si are de ales intre mine si tati. Doar eu am voie sa o imbrac, sa o culc ... chestii de-astea, si degeaba ne-am tot zbatut noi sa inteleaga ca nu pot eu sa fac totul, ca ea o tine pe-a ei. Si ma oboseste enorm ca la orice lucru, doar eu sa-l fac. In plus, noptile se trezeste de 2 ori cel putin si seara de-abia o culc ... ma prinde ora 12 si ea nu adoarme si eu pic in nas.
Am nevoie de-o pauza, e clar.
mersic de suport, o sa fie bine, sigur

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si32+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

fetele, cum sunt contractiile astea ca de ieri simt asa ca niste pulsatii, am crezut ca sighite bebe dar parca dureaza prea mult ,nu am cronometrat dar cred ca in jur de 2-3 minute. sa fie bebe?!sau contractii?!

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Mica cu incredere in DD si un pic de ajutor va fi bine, vei vedea.O rugam pe micutza Teodora sa mai stea un pik la mami la caldurica .Bine ca deja ai rezolvat de ajutoare
Ce somn am pe mine in ultimul timp..ca in prima luna..ma intreb cum o fi dupa 15 iunie cand terminam si cu gradinitza.Si mai vine si sora mea sa stea la mine pe vara.
azi am dormit pana la 10 si dupa-amiaza iar vreo 2 ore .Norocul meu ca al meu copilas e cuminte THANKS GOD..adik dupa-amiaza s-a uitat la desene cuminte si dupa aia a adormit si ea langa mine ..
COCCORINA am vazut ca esti din barlad..in eventualitatea faptului ca nu ai ajunge la iasi in timp de ce nu ai vb si cu un doctor la vaslui ..stiu cel putin 2 medici buni acolo .eu sunt din vaslui de loc si mama i-a nascut ata pe fratele cat si pe sora mea acolo fara probleme.Asta e parerea mea..nu neaparat trebuie sa o iei in considerare:.

Ylla 32+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Micaalsa bine ca ai rezolvat, sa dea DD sa stea Iulia fara tine, al meu nu a vrut sa ramana la ai mei in Alba si nici eu nu am insistat, nu as rezista sa stiu ca plange dupa mine la culcare.
sa inteleg ca si Iulia e pasare de noapte ca si Marco? si el numai la 12 adoarme, chit ca se pune in pat cu 2 ore inainte. dim. de abia il trezesc la 8:30 pt. gradi.
azi am stat putin la taclale cu patroana de la premaman si o intrebat de Peg-Perego Skate, costa 32 mil. cu scoica si geanta si cica nu merita banii. La fel mi-a zis de Quinny pe care-l vroiam eu.
Meleea contractiile nu sunt asa, se incoarda burta, se contracta muschii, le vei cunoaste cand vor aparea. la mine au aparut si alea dureroase, nu foarte tare dar destul. slava domnului colul e lung si inchis, bebe nu apasa pe el, asa ca sper sa-l duc la termen.
Ylla bine ca vine sora ta sa te ajute cu printesa. e naspa ca vor lua vacanta, pe cand suntem pe ultima 100 de metri.
eu am noroc ca e la privat si aici e deschis tot timpul anului, astfel nu stiu ce ma faceam.

merg si eu in pat, sper sa culc si turbatulk. nu a dormit nici de amiaz, si zici ca a baut numai cola si redbull azi, asa energie are.
, pe maine.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ylla2009
.....
COCCORINA am vazut ca esti din barlad..in eventualitatea faptului ca nu ai ajunge la iasi in timp de ce nu ai vb si cu un doctor la vaslui ..stiu cel putin 2 medici buni acolo .eu sunt din vaslui de loc si mama i-a nascut ata pe fratele cat si pe sora mea acolo fara probleme.Asta e parerea mea..nu neaparat trebuie sa o iei in considerare:.

Ylla 32+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Multumesc pentru ganduri si idei. Pai, ce sa spun , as dori sa fie totul perfect la nastere(bineinteles), si as naste si in barlad chiar ca au si aici "cateva" conditii dar si cunosc medici si asistente. DAR - un mare dar - ma enerveaza ca aici nasterea are loc cu moasa, iar eu nu sunt de acord, o moasa are cel mult un liceu sanitar, nu stie ea chiar ca un medic ce sa faca in caz de... Plus, daca tot m-a monitorizat un medic din Iasi - pentru ca eu am ramas insarcinata cu tratament la Iasi (aici nu era chip sa ti se faca investigatiile cum trebe) - si am "pulsat " toata sarcina la acel medic, as prefera sa nasc acolo. Bineinteles daca, Doamne fer e ceva si trebe sa nasc aici, mi-am luat masuri de precautie. Eu ma rog sa fie totul bine si sa am nastere normala fara complicatii ptr mine si bebe!. Doamne ajuta!

Viitoare Mami superr fericita! 32+ Isabelle
AMR 7 SAPTAMANI
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Fetelor, neaparat sa va dati cu parerea. Sa vedeti ce face domnisoara miscocila la mami in burtik.. Am reusit sa fac poze si astept sa aud daca si la voi fac bebeii asa in butica, caci iubitica mea nu sta locului - si acum ma bombardeaza cu niste picioare - cred ca nu ii mai place cand stau pe scaun - si uite asa pleaca intr-o parte, dar mai mult in dreapta dupa cum se vede, nush unde vrea sa ajunga
E nazdravana rau de tot, ma intreb cand o sa iasa o sa meargaa deja in picioare?
la voi

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Dani= sa speram ca va fi bine si ca se va mai ridica si la mine daca e asa cum zici pana la 32-34 de sapt.; eu nu tin sa nasc natural , chiar vreau cezariana, referitor la previa imi e teama de sangerari si ca bebe nu se va alimenta bine prin placenta situata asa jos; eu o simt pe bebitza asezata trasversal si nicidecum cu capul in jos;
Giova- pai nu e interzis condusul daca nu sunt probleme, am inteles ca in ultima luna e cam riscant pt. ca o spaima la volan poate declansa travaliul, asta e...cu Dumnezeu inainte ! si muuuuult optimism !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.28 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Apropo de condus, ca am vazut ca suntem multe care inca mai conducem, nu e nimik rau in asta. Dr meu imi spusese ca dupa 28 sapt ar prefera sa nu mai conduc numai pentru faptul ca in cazul unei frane bruste venim cu burtoaca in volan si of course nu e bine. Adevarul e nu sunt doar vorbe , caci stiu pe cineva care avusese un mic incident ,mic, pe la 8 luni si la nastere avea un pic de sange in lichid - dr ei a tras concluzia ca de la incident i se tragea. Deci, prudenta mareeee

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza
nu am avut deloc vreme sapt asta Ale a facut fabra 3 zile de marti spital analize si de ieri are bube tre sa vaz ce e rubeola? roseola? iar spital iar analize eu nu am imunitate la rubeola ma apuca groaza toate belelele la mine debuteaza la 7 luni

Tudor ,Ale ,si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

wow, coccorina, ce se infoaie a ta in burtica Suuper La mine niciodata nu s-a vazut asa clar, probabil si pentru ca am placenta anterioara.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si32+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput