Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi mi-am facut de cap...am luat copil si pe vara-mea si am plecat in Mall. al meu a ramas acasa la .
era ceva targ pt. ziua copilului, asa ca m-am facut cu o groaza de mostre de creme pt. bebei si. in plus era un stand de la Cord Center cu kituri. al meu vine in 5 iunie, nici n-am intrebat daca puteam sa iau o cutie dintr-aia acum.
Siacob si eu am dat comanda pe next luni dim. si ieri aveam aviz in posta. de abia astept sa scot luni pachetul sa vad daca am nimerit-o cu nr. la papuci a lui marco.
Frumoasa burtica ai, iar tu esti o super graviduta.
Danielle l-as fi trimis eu pe Marco cu tat-su, doar ca a plecat la ora 22 si s-a intors la 3 dim. acasa.
e frumos patutul pliant de la Graco.
Meleea si eu azi am intrat la premaman, chiar ma uitam la niste lenjerii si noua colectie. am luat si catalogul...tare frumoase sunt, tot cred ca voi cumpara ceva, caci nu rezist.
Monica ai gasit cabanosi? ma bucur ca esti mai bine.
Dariaioana si eu conduc, si sper sa o fac mult si bine ca nu am nimic, si fara masina mi-ar fi greu in Timisoara.
Pooh ce fain de voi ca mergeti la ponei, va fii incantata Timeea.

la noi iar ploua...asa ca ma pun sa vad ce mai fac azi, nu am chef de nimic....dar parca nici sa stau ca o leguma nu-mi place.
si weekend fain sa aveti.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motana
........
coccorina, ce nume frumos pt bebelina ta!

.............

Va

32+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Multumesc frumoos Montana, l-am ales de vreo 7 ani si asa a vrut DD sa am fata primul copil, ii mai spun si "domnisoara miscocila " in ultimul timp

Viitoare Mami superr fericita! 31+ Isabelle
AMR 8 SAPTAMANI
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

`neata burtici

...........
theea,ma bucur ca ne-ai dat de veste cum a fost la eco.ai bebelusha grasuta,a mea avea 1,075g la 28 saptamani.cand mai mergi iar la scan?ti-au mai zis ceva?

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Theea, Giova bebelina mea avea 1220 la 28 sapt, inseamna ca e o grasuna??

Viitoare Mami superr fericita! 31+ Isabelle
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnatura. WOW 32+, asta inseamna ca mai avem asa putin si imi tin iubirea in brate!!!!!!!!! Doamne Ajuta-ne pe toate mamicile de zmeurici sa fim si noi si ele/ei sanatosi si voiosi

Viitoare Mami superr fericita! 32+ Isabelle
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

M-am intors si eu de la eco, nu prea entuziasmata Colul meu e tare scurt, dar totusi e inchis. Doctorul era cam rezervat, mi-a zis sa am grija, sa ma odihnesc cat de mult pot si ne vedem peste 2 saptamani. Daca Doamne fereste incepe sa se deschida, el mi-a zis ca-mi face un mic cerclaj ... ce-o fi insemnand asta asa mic ...

In rest, bebica e in grafic, are 1891 g, e in prezentatie craniana ... si se impinge cu caputul in col de mama focului
Nu stiu ce-i asa nerabdatoare. Sper macar sa ajungem in saptamana 36. Colac peste pupaza, mi-a gasit si un polip al endocolului Stiti cumva cu ce se mananca asta? ca nici n-am mai stat sa-l intreb de el, eram cu gandul tot la colul meu scurt si el imi tot explica sa nu-mi fac griji ca daca bebica va iesi mai repede, profesorul care e neonatolog la clinica e ff bun si va fi totul bine. Parca nici nu vreau sa ma gandesc la asta, eu sper sa stea cumintica inca macar 4-5 saptamani.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

micaalsa cel mai tare conteaza ca bebe e ok. Va trebuie sa asculti pe dr si sa stai cuminte.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

micaalsa bine ca e bebita bine crescuta. si daca doctorul tau ti-a spus ca va fi bine, asculta-l. tin pumnii sa nu se grabeasca printesa ta!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mica, e totusi devreme 31 sapt dar daca te gandesti la greutate ~ 1900 gr, asta e bine. Inca un pic si face 2 kg.
Siacob, Giova, de abia astept sa va ridicati pachetele de la posta si sa ne zice-ti impresii despre comanda next, nu de alta dar si pe mine ma tenteaza.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Micaalsa imi pare rau ca esti cu colul scurtat si ca bebita apasa pe el, asta nu e bine, mai ales ca ea va fi tot mai grea. Totusi nu fi pesimista, cunosc fete care au nascut la termen cu colul deschis. Relaxeaza-te, preda stafeta soacrei/mamei si stai mai mult in pat.
Moniland si eu abia astept sa vad coletul. am luat si pt. bebita 2 sepci de soare, sper sa ii fie bune.
Coccorina frumos nume pt. bebelina ta.

Am avut dureri de burta azi si ce e mai naspa./...contractii. asa ca m-am ridicat din pat si totul e mai bine. Mi-am facut o spuma de capsuni, imi trebuia ceva dulce.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

M-am intors si eu de la eco, nu prea entuziasmata Colul meu e tare scurt, dar totusi e inchis. Doctorul era cam rezervat, mi-a zis sa am grija, sa ma odihnesc cat de mult pot si ne vedem peste 2 saptamani. Daca Doamne fereste incepe sa se deschida, el mi-a zis ca-mi face un mic cerclaj ... ce-o fi insemnand asta asa mic ...

In rest, bebica e in grafic, are 1891 g, e in prezentatie craniana ... si se impinge cu caputul in col de mama focului
Nu stiu ce-i asa nerabdatoare. Sper macar sa ajungem in saptamana 36. Colac peste pupaza, mi-a gasit si un polip al endocolului Stiti cumva cu ce se mananca asta? ca nici n-am mai stat sa-l intreb de el, eram cu gandul tot la colul meu scurt si el imi tot explica sa nu-mi fac griji ca daca bebica va iesi mai repede, profesorul care e neonatolog la clinica e ff bun si va fi totul bine. Parca nici nu vreau sa ma gandesc la asta, eu sper sa stea cumintica inca macar 4-5 saptamani.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mica, cel mai important e ca bebica e in grafic si e bine - si dupa cum spunea si dr tau in ziua de azi sectiile de neonetologie sunt dotate si au grije bine de bbei, mai ales ca are deja 1900gr! Dupa cum au spus si fetele....NEAPARAT sa asculti de dr si sa stai cuminte!!!!

Viitoare Mami superr fericita! 32+ Isabelle
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput