Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici

jojo_miha,ce ma bucur ca ai mai dat un semn
ce putin a mai ramas si la tine pana sa iti vezi printesa,offf eu mai am 10 saptamani :(( nu mai am rabdare.si eu am contractii mereu dar le calmez cu no-spa.am niste contractii asa dureroase de ma indoaie de spate :((

felicitari fetelor care au fost la eco si si-au vazut puiutii

dariaioanaxx,imi pare rau sa aud ca placenta e inca joasa,asa a fost si la mine sa stii si s-a ridicat pana la urma.a fost marginala,apoi s-a urcat.menajeaza-te mai bine si o sa vezi ca va fi bine

theea,ma bucur ca ne-ai dat de veste cum a fost la eco.ai bebelusha grasuta,a mea avea 1,075g la 28 saptamani.cand mai mergi iar la scan?ti-au mai zis ceva?

giova,stii ce ma gandeam aseara? de ce nu i l-ai dat lui tati pe Marco?sa mearga si el cu baietii la suc,daca tati bea bere.
eu asa fac,o trimit peste tot cu tafsu`
al meu nu merge nhiciodata la bere sau terase,insa pe unde are el treaba.pasiunea lui sunt masinile si imi vine sa mor cand il mai vad ca imi parcheaza cate una pe sub geam apoi si le duce acasa,in tara.in fine...
vroiam sa zic ca merge si la 100 de mile sa vada o masina si o ia musai si pe fiicasa`,daca le e foame au mac donalds` sau KFS pe drum.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Dani-ma menajez atat cat se poate , adica inca conduc ca n am incotro, fiinca "bebe" mare trebuie dus la scoala, programul la serv. l am micsorat la 6 ore, dorm aproape zilnic cate o ora, asta e situatia si sper sa fie bine; e bine la tine ca s a ridicat dar depinde si cand s a ridicat pt. ca am inteles ca pana la 28 de sapt. se mai poate ridica, apoi ramane asa cum este..

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.28 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dariaioanaxx

Dani-ma menajez atat cat se poate , adica inca conduc ca n am incotro, fiinca "bebe" mare trebuie dus la scoala, programul la serv. l am micsorat la 6 ore, dorm aproape zilnic cate o ora, asta e situatia si sper sa fie bine; e bine la tine ca s a ridicat dar depinde si cand s a ridicat pt. ca am inteles ca pana la 28 de sapt. se mai poate ridica, apoi ramane asa cum este..

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.28 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cand am fost la scanul de 28 saptamani era deja ridicata.nus` cat de sus si cum.doc. mi-a zis ca e ridicata sus de sus,mai sus de atat nu se poate,ca e totul bine.
aici mi s-a spus ca pana la 32-34 saptamani e posibil sa se ridice placenta.nu 28.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

salutare! ce vreme...as dormi non stop.
Noi ieri am fost la o cununie si azi lenevim fara niciun program. Am si o poza de la starea civila http://picasaweb.google.ro/stef.iacob/DropBox?authkey=Gv1sRgCLSjuYSd1-esZA#

Azi am gasit in cutia postala mandat cred pentru comanda pe care am facut pt hainute la next. Abia astept luni sa merg la posta.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Buna fetele,

MICALSA, NOCE uite se gasesc caruseluri speciale pt patuturile pliante http://idealbebe.ro/baby-moov-carusel-muzical-pentru-pat-pliantvoiaj-p-1407.html si mai vazusem unele dar nu mai stiu unde... imi aduc eu aminte.

ILLA , PNA LA URMA DRUMUL LA CONSTANTA , era un pic programat am vizitat magazinul premaman si am luat lenjerie si aparatori pt patut http://www.premaman.com/wapr/ml/int/cat_index.jsp?aref=0028229 ,dar fara pilota ca nu avea si sunt cam aiurea seturile la ei, unul http://www.premaman.com/wapr/ml/int/cat_index.jsp?aref=0027954 adica asta ,avea doar fata de perna simpla alba si un cearsaf de pus pe pat sau sa pui patura peste el si marginea de sus se indoaie peste si are elefantul si rinocerul, oricum aiurea si celalat cu broscuta are o husa de saltea ,alba, un cearsaf in dungi bleu si vernil si fata de perna cu broscuta pe ea ,tare draguta.
Oricum acum am bagajul gata , mai trebuie doar de la farmacie , garmastan si baneocin, ca galactogil iau de la cumnata care a luat doar de 2 ori din el si nu mai are nevoie ca si-a dat drumu' la lapte si pitica este o fomista care suge nu se incurca....

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

si daca tot am fugit de treaba de la costinesti , am facut acasa ieri toata ziua, si tare mult mi-a luat ,radeam singura de cum trebuia sa ma aplec ca o baba obeza ,am spalat si am calcat lenjeriile lui alex si ce mai era prin casa de spalat inclusiv traversele din camera noastra si la sfarsit abia mai stateam dreapta de spate. si chiar cand ziceam ca gata ,pe la 12 noaptea am mai gasit o punga cu lucruri pt bebe de care uitasem , dar le las pt saptamana viitoare ca oricum nu mai am loc pe culme , si e si frig si se usuca mai greu acum.

si am uitat sa platesc netul si l-au taiat, asa ca acum scriu de la birou.

stau si ma gandesc ca este adevarat chestia cu pregatirea cuibului exact ca la animale

Sotul ,imi da vesti bune despre utilajele care ne trebuiau ,est in ungaria asteapta sa le puna in functiune si sa vada ca merg , deja am vb cu transportatorul si are masini disponibile ,totul pare sa se rezolve , SPER SA SE REZOLVE SI PROBLEMA CUIBULUI MEU

Meleea 31

AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Meleea, multumesc pentru link. Vad ca au si patuturi dragute pe site-ul asta. Abia astept sa luam patutul si caruselul.

32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 8 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui siacob

salutare! ce vreme...as dormi non stop.
Noi ieri am fost la o cununie si azi lenevim fara niciun program. Am si o poza de la starea civila http://picasaweb.google.ro/stef.iacob/DropBox?authkey=Gv1sRgCLSjuYSd1-esZA#

Azi am gasit in cutia postala mandat cred pentru comanda pe care am facut pt hainute la next. Abia astept luni sa merg la posta.

33+

ai o burtica tare draguta siacob

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

meleea,faina tare lenjeria,imi place si mie mult ca are culori deschise.

ma gandeam sa cumpart ptr bebe un patut din asta:
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GRACO-PORTABLE-PETITE-BASSINET-TRAVEL-COT-PLAYPEN_W0QQitemZ370207536760QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Nursery_Furniture_ET?hash=item563216b678&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1688%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
stam mai mult prin living si nu am nimic sa pun bebelusha cand doarme sau sa stea cu noi la taclale
ce ziceti?e bun?
a mai micut decat un pat normal.
mai am unul din asta dar mult mai mare,iar Ebonee nu a stat niciodata in el,plus ca asta are si bassinet,de asta imi place tare.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burticute
siacob ce burtica frumoasa ai
eu ma simt mai bine azi,abia am vb cu mami meu si mi_a arat ce ia cumparat lu denis,abia stept sa mi le trimita
fetele mai avem un pic si apar primi zmeurei
va las ca ma duc la magazinul romanesc sa imi cumpar niste cabanosi ca mor de pofta

monica mamica in devenire+35denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 sap

Mergi la inceput