Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor, ce-ati mai scris! Ati avut spor azi pe racoare

Am fost aseara la echo. Bb are 2.200 gr Maricel, n-are treaba. Cand a pus echograful pe burtica parca se uita la noi, apoi si-a ascuns fetisoara in placenta ca intr-o perdea. E atat de dragut
E in pozitie de nastere Sper sa nu se mai schimbe, il asteptam sa iasa natural cand o vrea el

Azi am profitat de racoare si am calcat. Nu prea mult ca m-a luat somnul, dar intentia conteaza. Mai am o tura si gata hainutele lui bb.

Cat priveste patutul, si noi vrem sa luam tot pliant si sa-i cumparam carusel. Sper sa-l putem prinde. Am vazut la o prietena chiar doua carusele prinse la patutul pliant. O s-o intreb daca erau speciale, desi ea le primise, nu le-a cautat.

32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 8 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
eu ieri am stat fff rau am avut o greata si o stare de ameteala am stat toata ziua in pat,am sunat dr si a spus ca e de la caldura.azi ma simt mai binisor.
va las ca vad ca ma ia iar greata asta

monica mamica in devenire+34denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina sunt deliciosi dovleceoii cu branza feta. Mie imi place branza asta, dar sa nu fie din lapte de capra.
Ma bucur ca e ok bebeul si ca l-ai vazut la eco. si pe mine ma tenta sa-l intreb de par. marco a avut, sper sa aiba si bb2.
Micaalsa bafta maine la eco. ce eveniment ai ratat...mai-mai.
Grasuna a fost Iulia, macar ea s-a pastrat, nu ca al meu, care de pe la 9 luni a inceput sa stagneze.
Crixia mersi. si eu m-am dilatat repede, in 3 ore de la ruperea apei a iesit piticul. doar ca eu am impins de mai multe ori. a fost cam naspa expulzia, dar a fost si mare de 3850gr. Toata m-am rupt in interior, plus ca in exterior m-a taiat doctorul. Oricum, a durat mai mult cusatura decat nasterea in sine.
Danielle a fost o dulce Ebonee, la fel a ramas si acum. lasa ca veti scapa si de suzeta, toate la timpul lor, nu dispera.
Ayda nu stiu ce sa zic...urmareste si daca e ceva, suna medicul. nu ar trebui sa fie catre maroniu.
Noce felicitari pt. grasunel. ma bucur ca totul e ok.
Monica imi pare tare rau ca nu te simti bine. Incearca sa stai mai la racoare, daca nu-ti face bine caldura.

al meu sot a iesit la o berica cu nasul lui marco...asa ca eu sunt singura cu pustiul care si-a intors camera pe dos. cred ca in seara asta va dormi cu noi, nu am de gand sa-i fac curat si sa-i eliberez patul ca sa doarma acolo.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna seara

Am ajuns si noi de la ecograf un picut dezamagita caci mare lucru nu am vazut .Bebelina mea a ramas tot fetita dar tare pudica nu a vrut sa ne arate deloc fata ba statea cu mainile pe urma si-a adus si picioarele la fata si nu am reusit sa vedem mai nimic .Ba mint am vazut cum isi sugea degetelele de la picior .Oricum e o dulce ca doar e a mea In rest toate sunt bune are 1100 gr ,am colul inchis, destul lichid, toate la locul lor deci sunt linistita.Are capul in partea stanga iar picioarele in dreapta nici gand sa se intoarca.Ma mai duc in 3 sapt sa vedem poate isi schimba pozitia intre timp.
Pupici
27+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Am atasat cateva poze de la ecografia de azi pe gmail
Poup
27+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Alina, chiar ma gandeam la tine, ca nu mai scrisesei demult. Eu cred ca orice "carrier oil" e ok pt. masaj de bebe, ca e olive, grapeseed or almond, cele mai folosite. Am dat peste un post in care o mamica zicea ca nu mai foloseste cel de migdale pt. ca bebe era alergica la orce fel de nuts... dar cazurile astea is f. rare cred eu. Doar si doar in caz de apare vreo reactie se poate schimba cu cel de masline. Mie, personal, imi place mult cel de migdale, il folosesc si acum pt burtica (in combinatie cu palmer's care e tot asa mai natural). www.spaplayground.com/5/benefits-of-almond-oil-for-skin-care/article.aspx" target="_blank">USES. Eu il folosesc si pt demachiat uneori, si pt unghii.

www.childbirthsolutions.com/articles/postpartum/infantmassage/index.php" target="_blank">AICI mai multe despre avantajele masajului. Il mai poti amesteca cu 2 picaturi de ulei esential de lavanda si/sau musetel (care is super de pus si in cadita de baie), nu mai multe, mai ales la inceput, cand bb e f mic.

100 ml, cat ai luat e super bine, asa e, rancezeste (desi nu f repede ca cel de ricin de ex.), dar o sa iti ajunga destul timp.

Wow, deci o sa ai un bb cu par deja, nu chelios, hihi! Felicitari!

Mica, ce dragut ursuletul!!! Majoritatea zic ca functioneaza... ce tare! Sotul zice... ei, il folosim pe Pancho (pisoiul), ca da niste concerte cand toarce... de se linisteste bb imediat! Is dragute toate jucariile alea, de fapt el se entuziasmeaza mai tare decat mine la astea, si eu is mai cumpatata la cumparaturi decat el, ca daca se baga la raionul jucarii si chestii de bb, nu mai scap de el.

Super dragut cosuletul de bebe! Sunt si aici de astea, f frumoase, si duble la pret
Eu daca as lua, ar fi ceva de genul www.inhabitots.com/2009/02/25/the-great-sleep-debate-tell-us-what-you-think/" target="_blank">asta.
Au mai fost postate linkurile astea pe aici, cred ca Mqqm le-a mai pus cand vb despre co-sleeping.

coccorina, ce nume frumos pt bebelina ta!

danielle si mica, sa fie sanatoase printesele, is super! Cine ne mai intelege, fetelor, ca mame ne plangem ca is bb slabi apoi ele saracele stau numa' in diete ca is pre grase... of of. Saracii barbati! Sanatoase sa fie, ca au timp si de ingrasat si de slabit... toata viata. Noi ne plangem acuma cu atatea kile in plus.. hehe!

Va

32+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna zmeurici,

in ultimul timp am scris cam rar, din lipsa de timpfiind ocupata in afara de servicul meu si cu cel de a firma personala,dar incerc sa va citesc din urma; ieri insa m am invoit de la ora 12, ca sa ajung la Giulesti la control si din cauza unor functionare de banca incompetente, am ajuns sa plec abia la ora 14, dar am luat un taxi de la basarab si am reusit sa l mai gasesc pe dr. IOn; mi a facut un eco la camera de garda si cum ecograful de acolo e cam slabut, m a dus la ecograful de la Planing, scopul fiind sa vada daca placenta este previa totala; din pacate este tot previa dar nu totala ci marginala, situata chiar langa orificiul colului; mi a zis ca exista un risc de hemoragii mai mic dar tot exista; mi a facut eco transvaginalaca sa vada mai bine, si colul era inchis si f. lung;pe bebita nu mi a aratat o dar nici eu de emotii nu i am mai zis; trebuie sa merg peste o luna iarasi si atunci o vedem pe bebitica si sa stabilim la ce dr. voi merge in iulie cand este dansul in concediu; este un dr. extraordinar si un om extraordinar care isi merita renumele ! vreau sa va spun ca nu i a bani de la nimeni, personal am incercat prima data cand am mers la dansul pe cand nici nu facusem inca FIV, si am renuntat pt. ca sincer imi este si jena; mai rar se gasesc asemenea oameni, bazati pe meserie si care sa nu stea sa astepte nimic niciodata; la urmatoarul control m am gandit sa i duc o icoana adusa de sotul meu din Grecia si pe care nu are cum sa o refuze;aaaaaaa si cine il cunoaste pe dr. IOn stie ca i un barbat tareeee dragutel;
in alta ordine de idei, pt. infectia urinara mi a dat Zinnat, pt. ca este cel mai inofensiv medicament care apare pe antibiograma; dar am in gand sa mi mai repet o data urocultura si apoi voi vedea;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.28 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua,sper ca ne mai tineti minte.Imi pare rau ca nu am fost activa insa e greu cu un copil mic si inca unu la purtator.Nici nu aveam cu ce ma lauda,sa ma pling DA ,anemii,dureri de cap,insomnii si ieri si primele contractii ,deci dupa cum vedeti numai asa ne laudam si asa am fi facut-o mereu .
Eu mai am cate ceva de luat pt bebe,in mare am cumparat si pt ea si pt mine,aseara chiar ma gandeam ca nu am spalat si calcat lucrurile mandrei si ce ma fac eu daca trebuie sa nasc,poate dupa masa ma simt mai bine si ma bag la treaba.Eu o voi scoate la 37 saptamani,ar mai fi 5 saptamani,ma rog sa fie cuminte si sa mai stea.Inca nu ne-am decis in pivinta numelui.Acum sunt o mamica inconstienta si beau o cafea,insa daca ieri am fost tare agitata ea nu a fost in largul ei si parca nu a miscat ca de obicei si i-am dat o cafea sa-mi dea niste suturi cum sunt obisnuita.
Va pup si sper sa intru mai des de acum,ca mult nu mai e,la mine AMR 5 SAPTAMANI .

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 32+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata si de la noi!!!Leneviti,leneviti,fetelor?Si eu tot la cafeluta,ce bine-mi cadeAm bagat 2 felii de paine cu unt si rosii,acum ma simt plina si ghiftuitaCe faceti in we?Aveti vreun program special?Noi vrem sa mergem cu niste prieteni si cu copiii la un fel de ferma,se poate calarii acolo,sunt niste ponei super draguti,Timea de mult ne cicaleste s-o ducem.....acum sa vedem daca vremea va tine cu noi.....Se uita azi dimineata la mine asa nehotarata,si ma intrebe daca ma voi urca si eu pe ponei?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+AMR 5 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Neata si de la noi!!!

Leneviti,leneviti,fetelor?Si eu tot la cafeluta,ce bine-mi cadeAm bagat 2 felii de paine cu unt si rosii,acum ma simt plina si ghiftuita
Ce faceti in we?Aveti vreun program special?Noi vrem sa mergem cu niste prieteni si cu copiii la un fel de ferma,se poate calarii acolo,sunt niste ponei super draguti,Timea de mult ne cicaleste s-o ducem.....acum sa vedem daca vremea va tine cu noi.....Se uita azi dimineata la mine asa nehotarata,si ma intrebe daca ma voi urca si eu pe ponei?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+
AMR 5 Sapt.

fain program aveti pe azi pooh,poate poti calari si tu un ponei,nu se stie niciodata
sa vezi ce incantata o sa iti fie fata

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput