Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova am sosit acasa. am fost si cu sotul si am papat in oras de pranz, nu aveam acasa mancare si am mai iesit si noi in 2. Bb e ok, are 2000 gr, cica daca s-ar naste acum nu ar fi problema- doamne fereste...sa mai stea acolo vreo luna jumate. Dr. zice ca va fi mai mic decat Marco, maxim 3600 gr, mai ales ca nu mai iau nici vitamine. acum vom vedea.... Dormea cu manutele la cap, asa ca nu i-am vazut fatzuca asa de bine. cordonul ombilical e in zona capului, dar vad ca acum l-a dat jos de la gat. sper sa nu si-l puna. Colul lung si inchis, 3,6cm, placenta gr.2, incepe sa imbatraneasca, totul ok. citesc ce ati scris si revin..... _ Gio32+ si Marco(06.01.2006) poze |
ma bucur tare bebe grasunic.
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
pogos spune:
ce frumusete ai danielle!!!
las' ca-i bine cu silueta
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogos ce frumusete ai danielle!!! las' ca-i bine cu silueta Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si cu Tudor Petru |
multumesc frumos,intradevar,e foarte frumoasa printesa mea
cra,cra,cra...
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
danielle02 spune:
ma apuca depresia cand vad ce usor ati "pacalit" puii fara suzeta.
am incercat de 1000 ori sa ii explic ca nu e buna,ca a luat-o catelu`,ca a luat-o bebe,dar domnisoara sare la bataie la catel,bebe etc ca vrea suzi-buzi
oricum,peste zi nu io dau,decat foarte rar,noaptea e cosmar :(((
biberonul,nici eu nu i l-am scos,atata timp cat bea lapte si vrea,nu il scot.imi era frica de caria de biberon,insa o spal des pe dintisori si sper sa scapam.
pampersul...poveste lunga pana la 3 ani nu ma sichisesc sa il scot.ma face la psihic rugamintile,explicatiile pe care trebuie sa i le dac in legatura cu asta.mai exersa cu olita dimineata,dar daca ea nu vrea,nici eu nu am treaba
daca o fi prea cald si nu o sa il mai vrea,tare bine ar mai fi.
azi am cumparat bilete de avion ptr ai mei.vin pe 24 iulie,inainte sa nasc,sper sa duc pana atunci.sunt tare bucuroasa,abia astept.
m-a pus mama sa cumpar oale ca sa aibe in ce gati
Melissa s-a asezat cu funduletul exact in coastele mele si imi impinge stomacul in sus,simt ca ajunge in gat :(( e tare nasoala senzatia.nu pot sta aplecata sau in sezut ca se impinge cu o putere de simt ca imi iasa organele prin piele.e tare puternica.si in plus imi suteaza ficatul la greu de ma lasa fara aer.o gadil la picioruse si le trage apoi,iar impinge,iar o gadil si iar isi trage piciorusele.se joaca cu mine smechera
abia astept sa o tin in brate sa ii tzuc talpitele minuscule si roz
pe Ebonee am tzucato toata cand a iesit "afara".prima data piciorusele,ca si ea ma suta in ficat.amandoua sunt la fel.
Ebonee s-a intors cu,capusorul in jos la 27 saptamani si vad ca Melissa la fel.Ebonee a stat cu funduletul in stanga si piciorusele in dreapta,Melissa la fel ce coincidenta...
m-am uitat la jucarelele pe care le-ati postat,superbeee imi vine sa cumpar si eu.
apropo de carusel,eu i-am luat din asta fetii(le am de la Ebonee):
http://family.webshots.com/photo/2655761370101671646wVRRpU?vhost=family
si asta,doar ca nu e atasat de patut:
http://www.mothercare.com/Tomy-Winnie-Pooh-Lullaby-Dream/dp/B000JFD8Z0/sr=1-18/qid=1243612463/ref=sr_1_18/276-8801884-4442310?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44387031&mcb=core
plus cate lumini din astea de bagat in priza:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Rosebud-glow-lights-2pk/dp/B0011DZZPA/sr=1-10/qid=1243612463/ref=sr_1_10/276-8801884-4442310?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44387031&mcb=core
va
sa aveti un weekend superb
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
micaalsa spune:
coccorina, travaliul de 12 ore nu inseamna ca 12 ore te doare de te urci pe pereti. Sunt dureri dar majoritatea sunt dureri asemanatoare cu cele de la ciclu. Cred ca ai ajunge la nebuni daca 12 ore ar fi durerile maxime
Pe mine m-au apucat durerile la 20.30 seara, eram prin oras cautam prajituri. Ca ma internasem de dimineata si cum nu se intampla nik, i-am zis doctorului ca mie-mi traba prajitura din oras si ca plec sa-mi iau. Bine, eram si cu sotul, nu de una singura. Si m-au luat pe acolo ... dureri usoare, de spate, burta ... ca si la ciclu. M-au tinut tot asa pana pe la vreo 11 seara dupa care au inceput alea urate, dar intr-o juma' de ora am nascut.
La mine a fost nasol ca m-am dilatat fff repede. Cand ma controlase moasa la ora 11, era dilatatie 1, imi venea sa o sugrum, asa reactie am avut. Desi biata femeie nu avea nici o vina Si intr-o juma de ora am ajuns de la 1 la 10 de nu stiau fiecare pe ce sa puna mana
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei
micaalsa spune:
alinutza, imi pare rau de problemele ce le ai dar incearca si fii optimista, se vor rezolva. Acum sarcina este destul de avansata, nu cred ca afecteaza asa tare bebele ca si la inceput. Curaj, o sa fie bine
danielle, silueta Ebonee, sa ti-o arat pe balerina mea http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Iulia?authkey=Gv1sRgCIGVmrz13vPcqAE#5013115834253343986
Giova, habar n-am avut de marea imbratisare. Am vazut ceva la TV acum dupa-masa ... zici ca traiesc pe luna
Alina, pai arata-ne si noua pozele, pliiizzz. Si mie mi s-a parut la 4D ca vad mult par in caput la bebica. Ar fi ceva, sa fie si bruneta, macar una din ele sa semene cu tati. Ca Iulia-i leit moi Si i-a crescut parul fff tarziu, tot cheliuta a fost pana aproape la 2 ani.
Maine mergem si noi la Cluj la eco. Sa ne tineti pumnii, sa venim cu vesti bune.
Pupici la zmeurici
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si31+ cu Teodora
Nasterea printesei
pogos spune:
micaalsa si bebita ta era de reclame, o frumoasa!
bafta la eco maine!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
ayda_m spune:
Buna fetele! Va pup pe toate
Am fost si noi in curatenie sapta aceasta si am inceput sa amenajam pt bebe si sa-i cumparam toate cele de trebuinta...
Vroiam sa va intreb...eu de 2 zile am o secretie ciudata....cam galben, maroniu deschis...dar nu e abundenta...oare ce o fi? Eu analizele va trebui sa le fac abia peste 2 sapt...v-ati mai confruntat cu asa ceva? Nu stiu ce sa fac dc sa-l sun pe dr si sa fac secretia mai devreme sau sa mai astept?...
Ayda 33+
danielle02 spune:
micaalsa,las` ca e frumoasa foc a ta.eu credeam ca a mea e bolnava de nu se ingrasa si se lungeste
e lunga si slaba.cred ca are aproape 12 kg acum sau 11 ca nu mai tin minte.dimineata o cantaresc.
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)