Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
alinutza78 spune:
Buna gravidutze
Acum am luat si eu rezultatele de la medic..si nu sunt prea bune. La analiza de col a iesit in continuare UREAPLASMA, numai ca acum <10.000 UFC (nu stiu daca are relevanta).
De asemenea ma confrunt in continuare cu infectie urinara desi nu prezint nici un simptom. In martie cand am depistat-o prima data, infectia era provocata de E coli si am primit tratament cu Augmentin 7 zile. Am repetat urocultura la Synevo si a iesit <1.000 UFC. Medicul de familie mi-a spus ca nu e relevanta si trebuie repetata, dar de data aceasta sa incerc la alt laborator. Asa ca luni am facut-o la Medlife. Am facut si sumarul de urina, care a iesit bine din cate interpretez eu rezultatul (eu stiam ca initial prin sumarul de urina se depisteaza ca ai fi suspecta de infectie urinara dupa care iti recomanda urocultura...dar ma rog). In schimb la urocultura a reiesit un nou germene - >100000 UFC ENTEROCOCCUS SPP / ml URINA.
Incerc sa fiu optimista...asta e...alt tratament cu antibiotice...sa dau search si sa identific si niste naturiste. Dar tot ma gandesc sa nu afecteze cumva pe bebe...plus ca ma frustreaza de unde tot contactez germenii si bacteriile astea...parca as locui in Somalia si as fi certata cu apa si sapunul.
Scuze...eu de felul meu sunt optimista si nu intru in depresie usor...numai ca am impresia ca ma inec pe ultima suta de metri, plus ca la modul cum a decurs intreaga sarcina mi-ar fi frica de la Dumnezeu sa ma plang. Sunt atatea gravidutze care se confrunta cu probleme mult mai grave si mai cruciale. Ma gandesc ca am forjat cam mult si am cam ignorat totusi ca graviditatea presupune mai multa grija si atentie, si ca am imunitatea organismului foarte scazuta. Na...ca la mine nu s-a manifestat cu raceala, ci cu infectii urinare.
M-am mai descarcat si eu
Revin diseara...acum ma duc la sala
Pup toate zmeuricile...bafta celor care au echo zilele astea si felicitari gravidutzelor care au venit cu vesti bune (sunt amarata ca desi am citit tot capitolul anterior am uitat mai tot).
Alinutza 29+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
ylla2009 spune:
Buna dragelor
Mai stie cineva de ALEX&SARA??? ce o fi cu ea??sper ca e bine s doar ocupata cu piticii.
DANIELLE , Ebonee e o dragutza si o frumusica foc.Ce haioasa e cu cizmele alea.
MELEEA imi pare rau pentru calatoria neplacuta pana la mare si inapoi.
Felicitari pentru numele ales BLANCA, este foarte frumos.
Noi suntem bine ..in principiu, muschii gambelor ii am incordati de vreo cateva zile, abia merg.Am incercat cu un pliculetz de magneziu, dar nici un efect.
Vinerea viitoare la 10 merg si eu la doctor..sincer nu imi fac nici o speranta sa aflu prea multe despre bibe la cum e doctorul asta ..poata macar o data aproximativa pentru cezariana.
VA DORESC UN WEEKEND PLACUT!!!!
Ylla 32+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
CRIXIA spune:
Cornelia Alexia a venit indusa. La 7 dimi eram la internare, pe la 9 mi-a rupt apa, pana la 12 travaliu de la f incet la tare, apoi 10 min pe masa de nastere. Atat!
Cat despre clinica, da, fara scutece, tampoane... doar lenjeria ta si hainute pt bb.
Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt
ylla2009 spune:
AWWW ALINUTZA fii pozitiva si speram ca totul va fi bine pana la urma.Ai grija de tine
Ylla 32+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Giova spune:
nastere indusa si mie mi-ar fi teama, prea am auzit ca nu e placuta, dureroasa ce mai. contractii foarte dese si dureroase si riscul nedilatarii mare. eu sper sa vina bb cand o fi el pregatit sa nu treaca de termen sa ajung la asa ceva.
fetele care nasteti in alte orase...asta e varianta cea mai sigura, asa nu riscati sa nu ajungeti la destinatie.
Micaalsa mergi in oras la "Marea imbratisare"? acum am vazut si eu pe site, mi-a trimis mama.
Alinutza eu zic sa nu te depresezi, asta e...cu tratament se rezoilva, nu e tragedie.
Crixia cum e procedura cu ruperea apei? dureroasa? neplacuta? am auzit de ea, dar niciodata nu am intrebat fetele care au trecut prin asa ceva, cum este de fapt.
eu am terminat cu hainutele lui bebe, mai am cateva cearceafuri si vreo 2 scutece de calcat. si asa vine soacra in vizita weekendul viitor, o pun la treaba.
_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze
Alina spune:
Dragi mamici de zemurici,
Nu am mai scris demult desi de citit am tot facut-o dar vorba Alniutzei,parca am uitat si ce am citit .
Noi suntem bine,miercuri am fost la 4d,am niste poze absolut senzationale cu bebelusul...ce credeti ca ne-a mai arata doctorul...,tepi in toate directiile=caputzul plin de par si pt ca era cu ochii deschisi si i-a analizat cica o sa aiba culoarea ochilor deschisa .Mama mia!!
In rest toate bune si frumoase,tot cu fluxul prin artera uterina dreapta sunt mici probleme,valoarea fff putin marita.Mai are cineva?Azi am avut controlul uzual la doctora mea si la cardiotocografie mi-au iesit contractii uterine mici...Doamne ajuta,trebuie sa ma menajez la maximum,iau in continuare magneziu si incerc sa-mi termin in liniste lucrarile si articolele incepute,abia o astept pe mama mea sa vina .
Bebele are cam 1,5 kg si asa cum v-am mai spus,sta transversal,capul in dreapta,picioarele in stinga si asta ar fi o alta indicatie de cezariana ,v-am spus eu ca am ales bine.
Alinutza,stai linistita,si daca nu ai fi gravida,de infectii urinare repetate nu scapi asa rpd.Din astea fara nici un simptom,face si mama mea frecvent,te mai cauti tu amanuntit dupa nastere.Eu la prima sarcina am avut prima inf urinara din viata mea,imunitate scazuta,am luat antibiotic pe la 20 de sapt si apoi nu s-a mai repetat,fiica-mea e sanatoasa.
Motana,ai luat ulei de migdale?Eu am cumparat astazi 100 ml si cica este rafinat,o fi ok?Nu-mi mai amintesc de care am avut la fiica-mea,il voi folosi pt burta mea pe asta,oricum astea sunt putin
valabile,rincezesc rpd.
Giova,m-ai innebunit cu dovleceii pane ,imi plac si mie de mooorrr,cu brinza feta sunt o minunatie .Cind vine mama,o pun sa-mi faca.
Salutari restul fetelor,felicitari tuturor pt rezultatele bune la eco!
Mai scrieti ce mai cumparati,ma mai orientez si eu desi tot zic ca tre'sa pun frina,am luat deja destule,azi mi-am luat si camasi de noapte si sutiene de alaptat.
Scrieti si despre alaptat,citesc cu interes si sper din tot sufletul acum sa pot alapta exclusiv.Nu tin minte cine spunea ca laptele ei matern nu era consistent si bebele nu lua in greutate...din pacate,nimic mai neadevarat.Nu exista lapte neconsistent...ori nu era(se face proba suptului),ori bebele nu sugea cum trebuie,oricum cu laptele matern bebeii iau mai putin in greutate(nu mereu dar totusi!)decit cu laptele praf.
Revin io...
Alina,mami de printesa si baby
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova .... Crixia cum e procedura cu ruperea apei? dureroasa? neplacuta? am auzit de ea, dar niciodata nu am intrebat fetele care au trecut prin asa ceva, cum este de fapt. |
eu n-am simtit nimic dureros, nu stiu cum face dr, dar am simtit doar udatura calda dupa care au inceput contractiile, la inceput usoare de tot. Cand se intensificau ma gandeam Oare urmatoarele vor fi mai greu de suportat? Inchideam ochii, strangeam o bara de fier a patului, simti o nevoie puternica sa impingi, si ca sa nu imping pe bb impingeam talpile in capatul patului. Asta a fost cam in ultima juma de ora, din total 3 ore de travaliu, dupa care a venit dr m-a invitat pe masa si mi-a dat voie sa imping. Prima data ineficient, m-a oprit si mi-a zis ca nu am impins bine, mi-a tinut un pic de teorie, apoi la impingerea 2, a zis Stop, mai impingi cand iti zic eu, iar a 3a a fost si mai scurta ca 2, aproape deloc, ca bb iesise.
Nu va bazati pe povestea mea, ca bb a fost mica, a avut 2600, dar eu ama avut dilatatie suficienta, nu a fost nevoie de ceva in vena sau alte chestii ajutatoare. Doar epiziotomia a fost in plus.
Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt
coccorina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CRIXIA
eu n-am simtit nimic dureros, nu stiu cum face dr, dar am simtit doar udatura calda dupa care au inceput contractiile, la inceput usoare de tot. Cand se intensificau ma gandeam Oare urmatoarele vor fi mai greu de suportat? Inchideam ochii, strangeam o bara de fier a patului, simti o nevoie puternica sa impingi, si ca sa nu imping pe bb impingeam talpile in capatul patului. Asta a fost cam in ultima juma de ora, din total 3 ore de travaliu, dupa care a venit dr m-a invitat pe masa si mi-a dat voie sa imping. Prima data ineficient, m-a oprit si mi-a zis ca nu am impins bine, mi-a tinut un pic de teorie, apoi la impingerea 2, a zis Stop, mai impingi cand iti zic eu, iar a 3a a fost si mai scurta ca 2, aproape deloc, ca bb iesise. Nu va bazati pe povestea mea, ca bb a fost mica, a avut 2600, dar eu ama avut dilatatie suficienta, nu a fost nevoie de ceva in vena sau alte chestii ajutatoare. Doar epiziotomia a fost in plus. Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt |
Dupa cum descrii tu nasterea ar fi foarte usoara, eu din explicatii de la alte mamici ma astept la ceva mult mai dificil - mai ales mi-e groaza sa nu dureze travaliul vreo 12 ore, ca deja.... dar mai bine sa speram ca va fi si la mine la fel de usor
Oricum ar fi ne rugam la DD sa fim sanatoase amandoua : si eu si Isabelle.
Apropo de Isabelle - adica minunea din burtica, e asa de activa de ii spun deja "domnisoara miscocila". Si pentru asta de 2 zile am tot incercat sa filmez burtik cand ea face de-ale ei, dar exact cnad dau drumul la camera.....pauza. Of asa de pudica o fi, sau aude aparatul cand dau drumul si se ascunde!!!!. Dar cu perseverenta am reusit!!!! azi dupa-amiaza am primul filmulet cu printesuca dsin burtik!!!!
Viitoare Mami superr fericita! 31+ Isabelle
AMR 8 SAPTAMANI
Zambeste, viata e frumoasa!!!
pogos spune:
felictari alina pentru reultatele de la eco. si bebele meu a stat de-a curmezisul pana pe la 31 de saptamani, cand s-a intors cu capul in jos, dar tu daca nasti prin cezariana chiar nu mai conteaza.
cu fluxul prin artere la mine s-a rezolvat, dar fac tratament cu aspernter. erau probleme cu artera stanga. am inteles ca daca stanga este buna nu ai de ce sa te ingrijorezi de dreapta.
alinutza imi pare rau ca te chinui cu infectia aia urinara. stai linistita ca bebele e bine, chiar daca faci tartament.
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Toti copilasi sunt grsuni cand sunt mici Ma nu stiu ce sa iti spun,oricum incearca si tu toate variantele ,o prietena de-a mea pusese o carte lipita de patut si prinsese de ea. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
numai a mea e silueta
http://good-times.webshots.com/photo/2239869440101671646ThWCZX?vhost=good-times
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)