Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Cocorina, am remarcat semnul de piercing. Asa arat si eu de parca as avea doua buricuri
.
Si la mine ia forme ciudate dar nici chiar asa. Poate pentru ca esti slabuta si nu ai grasime? Asta ar fi o explicatie ca la mine mai atenueaza grasimile
.
Si eu inca mai conduc, de fapt o fac zilnic ca ma duc la serviciu cu ea. Cred ca o fac pana mai incap, oricum am reglat si volanul si scaunul pana la pozitita cea mai comoda.
31+
Laura Ioana
Irina Maria
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coccorina Fetelor, neaparat sa va dati cu parerea. Sa vedeti ce face domnisoara miscocila la mami in burtik.. Am reusit sa fac poze si astept sa aud daca si la voi fac bebeii asa in butica, caci iubitica mea nu sta locului - si acum ma bombardeaza cu niste picioare - cred ca nu ii mai place cand stau pe scaun - si uite asa pleaca intr-o parte, dar mai mult in dreapta dupa cum se vede, nush unde vrea sa ajunga![]() E nazdravana rau de tot, ma intreb cand o sa iasa o sa meargaa deja in picioare?![]() ![]() la voiViitoare Mami superr fericita! 32+ IsabelleAMR 7 SAPTAMANI Zambeste, viata e frumoasa!!! |
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui anisiap neatza nu am avut deloc vreme sapt asta Ale a facut fabra 3 zile de marti spital analize si de ieri are bube tre sa vaz ce e rubeola? roseola? iar spital iar analize eu nu am imunitate la rubeola ma apuca groaza toate belelele la mine debuteaza la 7 luni ![]() Tudor ,Ale , si 28+ ![]() |
poate a facut varicela de ia aparut bubite.si Ebonee a facut varicela si eu nu aveam imunitate.sunt vaccine cu anticorpi acum,sati linistita

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
`neata burtici 
micaalsa,
ma bucur ca ti-ai vazut printesa la eco,tu sa stai linistita si o sa fie bine.e grasunica,1900g,woooow in curand o sa aibe 2 kg 
ma duc,s-a trezit mandreata mea 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
monica2008 spune:
neata burtici
.vreti o
aseara statea si se uita barbatamiu la burta si radea ca denis o facea in toate felurile parca eram de star_trek
imi e asa de drag
,cand pune sotul mana pe burtica el vine sub mana lui si cand muta mana se muta si el tot sub mana lui(sotul nu mai poate de mandru zice ca deja se tine bebe dupa el ca il iubeste mai mult
)aseara statea el linistit si il strig si incepe sa se miste parca stia ca vb cu el am ramas incantata
monica mamica in devenire
+35
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 sap
anisiap spune:
nu e varicela ca nu s cu lichid bubele sunt multe si dese si mici TUD le a facut pe toate stiu cum arata
Tudor
,Ale ,
si
28+ 
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi ! fetelor voi ati primit Kitul pentru prelevare de celule stem ? Eu o sa-i sun maine , pentru ca vad ca ei ne cam neglijeaza , trebuie sa-i pistonam altfel nu le trimit la timp !
In respt noi suntem bine , ne-am speriat putin la eco de vineri pentru ca , cordonul ombilical avea un nod , insa dr. a spus ca nu-mi va ridica probleme , in rest colul e lung si inchis si e fetita 100% .
Va rog daca puteti sa-mi faceti si mie modificarea in listuta cu fetita in loc de baietel 
s 32+ 
coccorina spune:
Moni, da asa e, e semnul de piercing si daca mai vede cineva burtik ma intreaba "de ce e rosu deasupra buricului?" . Eh, ca mami avea piercing. Oricum la mine nu s-a inchis si sper sa nu ca vreau sa il pun inapoi![]()
Danielle, daca a ta Ebonee era asa in burtik, spune-mi te rog, la fel de activa si dupa nastere? Mai dormeai noaptea/ziua?
Oricum ar fi, e printesa mea si mor dupa ea

Viitoare Mami superr fericita!
32+
Isabelle
AMR 7 SAPTAMANI
Zambeste, viata e frumoasa!!!
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui monica2008 neata burtici .vreti o![]() aseara statea si se uita barbatamiu la burta si radea ca denis o facea in toate felurile parca eram de star_trek imi e asa de drag ,cand pune sotul mana pe burtica el vine sub mana lui si cand muta mana se muta si el tot sub mana lui(sotul nu mai poate de mandru zice ca deja se tine bebe dupa el ca il iubeste mai mult![]() monica mamica in devenire +35 denis stefandoamne ajutane sa avem bebici sanatosi amr 5 sap |
woooooooooooooooow
35 saptamani deja?? ce putin mai este,deja mii frica
numai cand ma gandesc ca mai putin si vin primele zmeurici...pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui coccorina Moni, da asa e, e semnul de piercing si daca mai vede cineva burtik ma intreaba "de ce e rosu deasupra buricului?" . Eh, ca mami avea piercing. Oricum la mine nu s-a inchis si sper sa nu ca vreau sa il pun inapoi Danielle, daca a ta Ebonee era asa in burtik, spune-mi te rog, la fel de activa si dupa nastere? Mai dormeai noaptea/ziua? Oricum ar fi, e printesa mea si mor dupa ea ![]() ![]() ![]() Viitoare Mami superr fericita! 32+ IsabelleAMR 7 SAPTAMANI Zambeste, viata e frumoasa!!! |
cocorina,sa stii ca a fost foarte cuminte vreo 6 luni,de la 6 luni a inceput cu trezirile noaptea ptr lapte,cosmaruri,plansete,dar nu ca sa ma epizeze ori sa planga non-stop sau mai stiu eu ce.
a fost foarte "rea" in burta dar afara,foarte cuminte

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

la mami in burtik.. Am reusit sa fac 
rau de tot, ma intreb cand o sa iasa o sa meargaa deja in picioare?