Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

astazi am schimbat si eu prefixul

mai e asa putinnnnnnnnn,nu imi vine sa cred

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, dragi zmeurici! Gata, am cafeaua aburinda langa mine, e numai buna cand o beau cu voi .
Eu n-am mai scris de o saptamana si ceva, am fost plcata la Moeciu weekendul trecut si am venit luni seara, iar de marti am tot muncit intens sa va prind din urma. Ati avut un spor... Pun si o poza cu burticuta mea care s-a simtit tare bine la racoare si liniste la munte.
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/Moeciu20090522/?action=view¤t=DSC00715.jpg
Inainte de a pleca la munte am fost la dr, bebicu meu avea atunci 1960 g, totul era in regula, doar ca colul e putin scurtat (desi doctorita nu era absolut deloc ingrijorata...). De aceea ma intreb, Micaasla, ce inseamna la tine col scurt? Ca nu ai spus cat avea lungime. Al meu avea 2,4 cm.

Ma voi mai duce la dr cand voi fi in sapt 36, si voi merge de data asta direct la spital, la CFR2, sa vedem cum arata spitalul, care e fluxul de internare in spital, de unde incepem si unde trebuie sa ajungem, cum arata saloanele, etc.
A, ce mi s-a parut mie important, aviz fetelor care vor naste la CFR2 si vor nastere normala cu epidurala. Mi-a spus dr ca nu toti anestezistii din spital stiu sa puna epidurala, si daca te apuca travaliul pe tura unuia care nu pune epidurala, asta e, rabzi durerea. In plus, pe langa trusa de epidurala, trebuie sa aduci cu tine si serul....ca nu au acolo, cica.

Am inceput in sfarsit sa-mi fac bagajul...am pus o camasa de noapte si slapii... E un inceput, nu? Am tot amanat sa spal hainele lui bebe, pentru ca nu am gasit inca detergent special pt ei. Acum v-am citit pe voi si mi-am notat numele unui detergent pe care as putea sa-l gasesc la farmacie, dar voi ati mai zis ca spalati cu detergent lichid sensitiv. Imi spuneti si mie cum se numeste, va rog? Ca m-ar tenta sa spal cu el.

Carut, patut, cadita inca nu am luat...poate da Doamne sa ne invrednicim saptamana viitoare sa cumparam, pentru ca targul l-am ratat...Oare unde as putea sa le gasesc pe toate la un loc? Si sa fie si de calitate buna?

Nu stiu ce sa va mai povestesc, neuronul meu da rateuri. A, am citit de mcrissa, care are un samburel proaspat in burtica. Ce m-am bucurat!!! Sa creasca mare si sanatos si sa iasa din burtica lui mami la termen!!

Va imbratisez pe toate si revin cand neuronii mei se trezesc.
Puup!

Iulia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

A, mi-am mai amintit, vroiam sa o intreb ceva pe Meleea. La ce se foloseste galactogilul? Spuneai tu ca il iei de la cumnata ta, mi-a dat impresia ca e tot pt sani.

Iulia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

Ne-am intors si noi de la malul marii...ce vreme am avut , vineri ne-a plouat la greu toata ziua de am iesit la plimbare pe plaja in pelerina de ploaie , sambata a iesit un pic soarele dar era frigut iar azi cand sa plecam o vreme delicioasa de o mica plaja.

Botezul a fost super, slujba la o biserica frumoasa dintr-un sat de langa Mangalia (nu ma intrebati de ce acolo cand amandoi parintii sunt din Buc), bebe f f linistit si frumos foc. Party-ul la rest hotelului unde ne-am cazat..f frumos. Doar ca eu nu am rezistat f mult pe scaun asa ca pe la 22:00 doremeam deja ..dar botezul incepuse pe la 14:00 ..deci rezon din partea mea.

Astazi am facut ceva pozici pe plaja atat cant am putut..le descarc acum si va arat.

s33 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu tocmai mi-am vazut finutul si mi-e dor de bb mic. e asa de dulce, de bronzat, de mare si de grasan...zicic ca are 2-3 sapt. nu cateva zile.
peste vreo 2 luni poate nu mai gandesc asa..., la ce tipete voi avea in casa. I-am precizat finei sa nu-l indoape cu lapte, ca nu vreau sa ma doara bratele in sept. la botez.

azi nu am facut nimic, baietii au dormit pana la ora 12, pe urma au plecat afara si am dormit eu....acum suntem toti chiauni...
afara e frig...nu am mai mers pe nici unde, nu avem chef. sper sa le pregateasca ceva si la gradi, ca intotdeauna au facut.

Uliiasi galactogilul e pt. stimularea lactatiei. si eu am luat si in max. 24 ore mi-a venit laptele. o dadeam chiar in furia laptelui, noroc cu pompa ca m-am muls la greu. cred ca voi cumpara si acum, daca vad ca nu apare imediat dupa nastere.
frumos la Moeciu, cheile gradistei...mamma ce bine se mananca acolo.
Danielle felicitari pt. schimbarea prefixului. la cat mai multe sapt. cu 3 in fata.
Coccorina esti o graviduta tare frumoasa. se papre a domnisoara ta scoate fundicul la greu. asa facea si marco la mine, acum mai rar la bb2, caci e placenta in fata.
Anisia sanatate printesei si refacere rapida.
Condusul eu il voi practica atat vreme cat pot si ma simt bine. Nu circul decat in oras, si la ce nebunie este nu merg cu viteza, dar nu se stie niciodata de ce nebuni dai. Imi zicea dir. de la marco de la gradi, ca o mamica, in luna a 6- cu gemeni a avut un accident, s-a bagat unul cu o utilitara in ea...asa ca va dati seama...un soc putea sa-i provoace nasterea...mai ales ca sunt si 2 in burtic. doamne fereste-ne pe toate de asa ceva!
Andreea_79 eu am sunat la Cord center si mi-au spus ca-l trimit in 5 iunie, cu 6 sapt. inainte de DPN-ul; pe care l-am trecut in contract.
Blanca pacat ca ati prins vreme urata, asa s-a anuntat cam peste tot in tara. ma bucur ca botezul a fost ok si ai rezistat eroic atatea ore pe scaun.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Uliiasi,
te rog sa ne scrii si noua ce afli despre CFR2, ce trebuie sa cumparam, la ce te referi cand spui flux de internare, cum arata spitalul, etc.
Eu merg pe 8 iunie la urmatorul control, tot la cabinetul privat, dar o voi intreba pe dna dr daca pot vedea spitalul. Sper sa ma cheme la un control acolo.

In ce saptamana incep consultatiile la doua sapt?

Detergent sensitive si dermaline am vazut si la billa, daca ai in zona. S-ar putea sa aiba si in hipermarketuri.

Eu de maine s-ar putea sa am netul taiat, e o incurcatura cu rds-ul si firma de cartier preluata de ei si nu stim unde sa platim netul, momentan ni se taie doua facturi, deci cateva zile probabil nu voi mai putea intra.
In principiu, de miercuri plecam la Constanta, probabil ultima vacanta la mare inainte de nastere. Dar acolo am net la bunici si o sa mai intru.

Cat despre cumparaturi, noi ne-am propus sa ajungem in Europa pentru ultimele achizitii (cel mai important ar fi patutul). Acum depinde cat de fitzoase cauti. Noi am luat un carut care corespundea perfect cerintelor noastre cu 200 lei de la un magazin din constanta. Probabil ca in Europa l-am fi gasit cu 150 lei. Cadite am vazut la magazinele din piata cu 20-40 lei foarte dragute. Dar la noi asta ramane placerea sotului (sa o aleaga, sa vina mandru cu ea acasa) si probabil ca o va lua dupa nastere.

32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 8 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Asaaa..so..uitati si pozele cu burtica de 33 saptamani,abia incepute, la mare la Jupiter.

As mai fi stat eu asa la soare..dar..si cine mai stie daca vad marea anul asta...oricum nu ma plang ca am fost, nu? Atat cat am fost...

s33 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Noce zi si la mine unde-i magazinul de carutz! Sa ma duc si eu sa-l vad, la 200ron!

Blanca brrr, c evreme urata a fost! Ai avut tocuri la botez? Cum ai rezistat atatea ore?

Eu am fost dimineatza cu copila la teatru de pappusi si aveam impresia ca nu se mai termina spectacolul, ma luase toate cele: parca vroiam la baie, parca ma durea coloana, ba una ba alta...imi venea sa ma ridic si sa plec, dar nu puteam sa las fata singura in sala.

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Blanca brrr, c evreme urata a fost! Ai avut tocuri la botez? Cum ai rezistat atatea ore?

Eeeeee...ce sunt acelea tocuri ..nu cunosc..nu nu. Am uitat sa mentionez ca intre ora 14:00 si 22:00 am mai bagat un puiut de somnic..ca doar urcam pana in camera imediat..si uite asa am rezistat dar am ratat friptura de pui si recitalul lui Adrian Enache ..dar somnul era asa dulceeeeeeeee......

s33 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Noce zi si la mine unde-i magazinul de carutz! Sa ma duc si eu sa-l vad, la 200ron!

China Mall (la etaj) de la Brotacei.

32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 8 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput