Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danielle02
numai a mea e silueta http://good-times.webshots.com/photo/2239869440101671646ThWCZX?vhost=good-times pozici ![]() vine BEBE 2 ![]() Ebonee (02.10.2007) ![]() Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |
arata f bine si mai si pozeaza
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
CRIXIA spune:
despre lapte praf, in caz de va fi nevoie...
eu am citit fiecare cutie de pe raft, am urmarit ce produse au pe trepte de varsta; am intrebat si printre mamici cam ce le dau puiutilor si am ajuns la concluzia: NAN, HUMANA, APTAMIL(Milupa).
In maternitatea unde nasc am intrebat si au NAN, dar eu voi veni cu cutia de acasa, ca nu vreau sa-i schimb lapticul dupa 3 zile. Noi ne-am hotarat pe Aptamil. Si ALexiei i-am dat dupa 7 luni Milumil(Milupa) si a fost ok.
Voi care intentionati sa alaptati, care sperati sa vina lapticul bine si la timp.... nu are rost sa va puneti in bagaj lapte praf! O sa vedeti cum reactioneaza sanul, ce spune neonatologul despre lapticul vostru, daca da semne sa vina sau nu, ei au ochiul format.
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+27 sapt 
alinutza78 spune:
Crixia multumim pentru sfaturi. Nu intentionez sa iau in bagajul de spital laptele praf (ca deh..nasc la privat si imi inchipui ca asigura tot
)...dar am citit de proaspete mamici care cautau noaptea lapte praf pe la farmacii ca nu reuseau sa alapteze copilul. Si m-am gandit ca nu strica sa ai in casa macar o cutie de lapte praf.
Alinutza
29+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata si de la noi!
am schimbat si noi prefixul...ce repede a trecut...
alinuta, imi pare rau ca iar ti-au iesit analizele proaste! incearca sa nu te panichezi prea rau, fa tratamentul si ai sa vezi ca totul va fi bine cu bebelusul si cu tine
incearca sa iei antib cu un rennie ceva sau biotics, sa ai si pansament la stomac.
si e normal sa te doara oasele pelvis, corpul se pregateste.
da, asa e, am fost la munte de vineri dimineata pina aseara.
am prins 3 anotimpuri in trei zile:: toamna, iarna si primavara. a fost un frig, vineri si simbata a plouat toata ziua si ieri a fost un soare dar cam cu dinti. crestele muntilor erau albe de zapada, restul totul verde crud. dar ne-a priit, am stat in casa, am dormit cele 2 zile ploiase, am citit, ne-am jucat si ieri am bantuit pe toloaca. casa este chiar la marginea padurii, asa ca e frumos de plimbare.
Multumim ca ne-ai vazut pozele. asa e, rebecca are cred mai mult privirea mea decit ochii, are aerul meu care citeodata inlatura asemanarea fizica cu tatal ei.
eu cred ca ai foarte mari sanse sa aiba Eric ochii tai.
eu am visat intr-o seara ca bb va semana cu bunicul din partea mamei, pe care eu nu l-am cunoscut (eu nu am cunoscut niciun bunic, nu stiu ce e aia). mama spune ca era un barbat foarte frumos, cu ochii verzi/albastri. matusa mea semana cu el si avea ochii de un verde/albastru turcoas f frumos, chiar sint curioasa daca se va adeveri![]()
oricum, abia astept sa ii vad fetisoara. am visat recent ca nu eram de fapt insarcinata si nu aveam niciun baietel si tare trista mai eram
deci undeva in adincul inimii cred ca de-abia il astept.
Alina, super eco pe care ai facut-o, de se vedea si parul si ochii deschisi. voi aveti ochii deschisi la culoare?
oare asa maricel o fi si bb meu?
ca desi burta e in continuare micuta, il simt mare cind face tumbe, si nu prea are loc si se impinge exact ca in pozele cocorinei, mai ales seara se face cite un cocolosh intr-o parte a burtii.
de sughutat, rebecca a sughitat mai mult si mai puternic; acum sughite rar si il simt mai mult daca pun mina, sint miscari ritmice si tin destul de mult.
Dilaura, multumesc pentru info cu caruciorul
si multa sanatate micutei! of, ce rele sint enterocolitele astea...o singura data a avut si a mea si a fost tare rau.
Blanca, foarte frumusica burtica pe plaja!
Giova, carutul ala pe care l-ai vazut tu il mai vezi prin parc
? il are vreo cunostinta sau era cineva intimplator?daca e vreo cunostinta, te-as ruga sa il mai pipai/impngi putin sa vezi cit e de usurel![]()
Noce, zici ca ti s-a parut greu cel de la Chicco/ ca asa mi-a zis si mie cineva si l-am sters de pe lista. conteaza mult sa il impingi usor, de multe ori vom face cumparaturi cu ele, daca il mai urci pe borduri sau pe treptele din fata blocului ala asti daca e greoi...
eu nu cred ca daca cineva naste mai devreme ttrebuie sa plece la alta odisee, grupul s-a format aici![]()
la odiseea trecut am avut multi nascuti in decembrie si unul prematur chiar in noiembrie! si noi eram la ian-feb!
despre lapte praf, in general ficare are un anumit lapte si pe ala il recomanda. al nostru era pe nan si asa am mers la rebecca.
de aptamil nu stiu prea multe, am vazut si eu reclama recent.
de milumil am auzit pareri de la mamici ca ingrasa copilsii si ii face pufosi..nu stiu ce sa zic, noi vom opta tot pt nan.
si la multi ani tuturor copialsilor de ziua lor!!

a mea e plecata cu gradinita in excursie la Snagov.
hai sa aveti o zi si o saptamina buna!!
Patricia
s30 si Rebecca
05.02.2005
CRIXIA spune:
patricia, eu am dat Milumil si fii-mea e ok, nu e pufoasa deloc, are 118 cm si 21-22 de kg. IAr cand era bb, a fost ok...bine, s-a nascut mica de tot, poate si d'aia nu a avut ce sa umfle.
Tu la fata ai avut prb cu constipatia cat a fost pe NAN? Asta ar fi singurul minus de care am auzit, dar cred ca asta depinde de copil! Cunosc copii alaptati la san cu prb de constipatie asa ca nu prea as pleca urechea la aceste pareri.
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+27 sapt 
dariaioanaxx spune:
Dilaural- imi pare rau pt. micutza bolnavioara, e bine ca s a stabilizat, si eu am trecut prin multe cu baitelul si stiu cum este; un sfat din experienta: paxeladine precipita mai rau tusea si pana trece dureaza f. mult; in functie de tuse-uscata sau productiva, foarte bune sunt Rinatiolul sau Eurespalul, dar intrebi medicul inainte sau citesti bine prospectul;sanatate
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.28 cu Daria Nichola Miriam,
INIMA, A INIMII MELE!
PatriciaArdeleanu spune:
Crixia, nu am avut probleme cu ea cu constipatia cit a baut lapte praf. dar e drept ca nu a fost niciodata un copil pufos, a mincat putin si asa e si acum.
acum insa face o data la 2 zile in general.
Danielle, tu te plingeai de suzi?? noi am scapat la 4 ani
imediat dupa petrecerea ei. si a trebuit sa fie alegerea ei, sa o arunce de buna voie. toate celelalte incercari "cu forta" au esuat, ori era extrem de agitata noaptea in somn, suferea rau de tot dupa ea, luase o suzeta de la un bebe de jucarie, incepuse sa isi suga degetele/mainile (ea care nu a stiut nicidoata sa isi suga degetul) asa ca m-am mai documentat si eu si am lasat-o pe ea sa considere cind a sosit momentul
nu are probleme cu dintii, nu are nicio carie si nici alta problema.
Patricia
s30 si Rebecca
05.02.2005
Giova spune:
tuturor copiilor! sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi si isteti ce sunteti!
si de la mine.
am dus copil la gradi...plin de baloane pe acolo....cica au o groaza de surprize, tport, dupa amiaza spuma de capsuni
. sunt curioasa daca o mananca, caci acasa nu a vrut.
am facut cumparaturile si am scos comanda de la Next. sunt super faini tenisii, si slapii gen crocs, sper sa-i fie si buni, cred ca ii sunt la fix
. macar vara asta sa-i poarte.
Sep[cile pt. bbEdi sunt mari, degeaba e scris 0-3 luni, pacat ca nu erau mai mici. poate mai intra la apa, tinand cont ca sunt din bumbac.
astea am comandat:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=1&n=Childrenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=4&n=Childrenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=420&s=9&n=Childrenswear
poate vor fi totusi ceva reduceri si aici ca mai am de luat si toata lumea e incantata de calitatea hainelor.
ma pun sa citersc ce ati scris si revin.....
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
rallu cu cat ai luat pompa? cel mai ieftin am gasit-o la Helpnet, cu 170 lei, daca ai card de fidelitate aviz fetelor doritoare.
Danielle nici pe bb2 nu l-am simtit sughitand, o fi si din cauza ca e placenta in fata. dar nici marco nu s-a omorat cu asa ceva, cel putin eu nu l-am simtit. nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme din cauza asta.
Motana mersi de linkuri
.
Ylla mersi de
. asa e...putin a mai ramas...intram in linie dreapta in curand....
Flosideea depinde si de cum e pozitionat bebele. e cu capul in jos, sau nu? poate sta de-a latul burtii si din cauza asta s-a latit si ea...nu stiu ce sa zic....
Crixia de ce sa pleci la alte subiecte? putem sta aici chit ca sunt mamici care nasc in iunie sau sept., dar asta depinde de fiecare. Noi la spiridusi de ian-feb. am avut prima mamica in 3 dec. si a ramas cu noi in continuare. acum depinde de fiecare, dar nu cred ca vor fi mamici care sa ne paraseasca.
Alinutza de preferat sa iei antibioticul dupa mancare, si vezi sa nu dai in candida de la el.
1. Am vazut si eu ca se vorbeste mult de Aptamil. eu am alaptat 4 luni pe urma am luat Milumil si am continuat cu nestle. acum depinde si de ce va accepta bb. al meu nu suporta gustul de nestle.
2. pe next am platit cu card mastercard in euro. Mi-am facut card de cumparaturi si-l incarc cu bani putini, ca sa nu am surprize. Nu folosesc cardurile de salarii niciodata.
Se accepta si card Visa, nu conteaza daca e in lei sau valuta, face banca conversia. la destinatie, cu plata ramburs nu se poate.
3. cu dureri de oase si eu ma confrunt de mult. Dr. imi zicea ca sunt hormonii, care inmoaie ligamentele/oasele sa le permita departarea. Nu prea avem ce face...eu la prima sarcina nu am stiut de astfel de dureri. la unele
cica apar, la altele nu.
4. se recomada din vata si fasa/tifon. prin vata se aeriseste pielea, asa se poate urmarii si cantitatea de sange.
Dilaural sanatate micutului, pacatoase e enterocolita asta.
Nu stiam nimic de albusul crud, ci de galbenus, dar pt. asta tot am mancat maioneza. nu in cantitati industriale, dar la o salata de vinete tot am pus. nu m-am feriti deloc de asa ceva, nici la prima sarcina, nici acum.
Moniland sper sa rezolvi probl. caruciorului.
Patricia al meu a fost gras/pufos de la nastere, asa ca nu am vazut diferenta la Milumil. Oricum cereale nu i-am dat decat prin luna 8 cand a inceput sa nu mai puna asa pe el.
Caruciorul il vad zilnic in parc, cand iesim...caci cu vremea asta...
Nu o cunosc pe tipa, dar pot intra in vorba cu ea, daca vrei...sa-i cer o parere, sa-l pipai
.
Mi-a trimis ieri maica-mea cadita, caci o uitasem in Alba si o cutie mare de cirese, culese de la o prietena. am mancat ca o sparta aseara. cred ca imi voi face plinul pe anul asta.
o zi buna sa aveti, merg si eu la ceva treaba.
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
lucialu spune:
La multi ani tuturor puiutilor,fratiori si surioare de zmeurici!Sa fiti sanatosi si voiosi si iubarosi cu zmeurelele!
Giova curat de r. a fost "expo".Sa-ti spun ca pe net scria Kiddex? Ca eu nici nu auzisem de numele asta.In fine, astia suntem
Felicitari pt vestile bune despre BB Edi.Merci pt confirmarea teoriei alaptatului.
Parca vad ca practica ma va omora
Cine o fi inventat-o,nu era sufi sa stim teorie?
Alina sa-ti traiasca tzeposul cu ochisori albastri!![]()
Alinutza sa consumi si iaurt pt flora intestinala ca sa previi candida.Si lichidul seminal exacerbeaza infectiile si bacteriile,asa ca ar fi bine sa-l eviti pana la rez prob.Caciulitza ca e frig si ploua![]()
Crixia nu cred ca are sens sa plece nimeni de aici.Norocul celor care nasc mai in vara,ca avem zmeurei de iunie si invatam de la ei si mamicile lor.
Flosideea eu sunt cu dureri de coaste.De 3 zile ma doare si stomacul pe care il simt bine inghesuit in cosul pieptului si ma dor si oasele care sunt acolo,care unesc coastele...nu e bash sternul, e un pic mai jos.Pe langa asta puiutza mea lucreaza intens la coaste efectiv...dar ma consolez ca creste,chit ca ma mai apuca paranoia ca oare are loc?
Anne-Marry sa ai o nastere usoara si sa vina BB cand ii este mai bine sa vina pe lume!Va tinem pumnii!
Dilaural sanatate puiului tau!
Danielle sosul tau sa se ia de mana cu al meu.Si al meu tot cu masini
Am vazut pozicile cu fetita ta.Nu stiu ce sa spun...era ea accesorizata cu cizmele sau cizmele erau accesorizate cu un pui de om?![]()
aaa Giova frumoase lucrusoare!Chiar asa:cum se plateste?Eu cred ca mai bag o tura de unguri, nu stiu cand si cum cu programul omultui meu totul e adhoc dar nici cu mine nu mi-e rusine,parca sunt din ce in ce mai inceata si mai varza.Mi-ar place sa gasesc un sterilizator la oferta asa cum am gasit trusa avent.Si mi-am adus aminte ca la ei vazusem scutece din finet super la set,ieftine si ca o tuta nu mi-am luat atunci
bine,mai vreau eu multe![]()
am vazut si burtica de Coccorina si burtica de Blanca.Superb!
Alinutza nu sh daca ar trebui sa te mai preocupe faza cu tampoanele din moment ce nasti la particular.Sigur ofera ei cam tot.Dar in principiu nu always ci vata.Intreaba si acolo care-i obiceiul casei.
Pupa mea sughite,nu des dar are si ea programul ei.Ma bucur ca stiu ca isi face treaba:adica invata sa inghita.Deci din nou:crestem.![]()
Noi am avut un we urat si trist.In consecinta m-am simtit si rau.Si cu dormitul nu mai stiu cum sa dorm,imi vine sa ma spanzur de picioare,sa stau atarnata ca liliecii sau sa dorm in fund.Iubirica nu vrea sa coopereze mereu,deh deja stie sa-si sustina pctul de vdr,ca doar vom fi leoaica.
O saptamana frumoasa tuturor!
PS:va era dor de caditza "mea"
?ei bine nu sh ce vom face ca pe bebecomfort cica nu o au in stoc
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine