Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ancadragoman

mai,eu nu cred sa aibe dea face sughitatul cu placenta in fata.tin minte perfect ca la Ebonee o simteam jos cum facea hac,hac..
caputul si-l impingea in col de numa numa.exact cum am sughita noi.
si asta pret de cateva minute bune.
era comic tare,iti dai seama imediat ca sughite.

giova,misto tare achizitiile,sa le poarte sanatos Marco. si eu i-am luat la Ebonee croci,sunt foarte confortabili si usori.

nu imi vine sa cred,deja au trecut 4 zile si aici e super cald in continuare nici un strop de ploaie macar ????!!!!
sper sa avem si noi o vara cat de cat calduta.

patricia,da,eu ma plangeam de suzi-buzi inseamna ca pana la 4-5 ani mai are si Ebonee parte de ea

lucialu,nu te scoate din sarite cateodata cu masinile lui?

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,tu parca azi te duci la control?bafta,se vii cu vesti bune despre fetite!Tot nu m-am lamurit,poate te interesezi tu,la spital trebuie sa venim cu tamponul gata confectionat de acasa?(vata+fasa)?Sau cum se procedeaza?M-aqm apucat azi sa confectionez un tampon,a aterizat in cosul de gunoi,tare strange a iesitPooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+AMR 5 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Giova...cam tot atat am dat pe pompa.
Am cumparat varianta: pompa manuala + 2 biberoane care au si capac daca vrei sa stochezi in frigider.
Evident ca in momentul in care m-a vazut tanti vanzatoarea se repezise la chestii de 3 mil si ceva dar am lamurit-o ca pt. inceput imi ajunge si daca mai vreau ceva, mai cumpar.
Mai am de luat sterilizator. Mi-am ales unul de la Primii Pasi care costa tot in jur de 170 lei.
In rest chestiile minore de la farmacie si cam atat.
Aaaa...si brau vreau si mi-am si gasit dar se ia pe marimi si cum nu stiu cat va fi de mare burtica dupa operatie, am decis sa il iau atunci.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 35+ Robert Constantin
AMR 4 -
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

brau/burtiera si eu mi-am luat..una din magazin si alta din maternitate la dublul pret....dar nu am stiut ca trebuie sa o am cu mine in bagaj...o pune imediat dupa nastere.
Pooh pai musai sa ai cateva tampoane confectionate, caci imediat dupa nastere nu stai sa le faci. atunci curge cel mai mult si le schimba moasa foarte des. eu cred ca mi-am facut vbreo 30 bucati, in ultima zi nu mai aveam, dar mi-a facut mama. alte fete isi faceau atunci in salon.
Rallu ceiuri de la naturisti mai trebuie cumparate, pt. stimularea lactatiei: chimen, anasol si fenicul. ceai de coada calului e bun pt. cicatrizare, sa ne spalam jos cu el, pt. cele care nasc normal si sunt taiate; ceai de zmeur pt. usurarea travaliului.
Lucialu baga un ochi pe Next, preturile sunt ok, calitate buna, in 5 zile vine pachetul....ce atata Ungarie...iti mai arde de drumuri? mie nu.
Danielle eu i-am luat de anul trecut papuci gen crocsi lui marco.Originalul e scump, asa ca m-am multumit si cu dintr-aia la 5 euro. astia de pe Next sunt mai scumputi, sper sa-i fie buni, ca de comozi sunt si ii plac tare.
si zi...Ebonee umbla in cizme pe caldura?
Si marco a avut un fix cu cizmele de zapada...umbla prin casa in chiloti si cu ele in picioare. Noroc ca i le-am ascuns, poate ma trezeam ca vroia sa mearga si afara cu ele.

am sunat si eu sa-mi rezerv loc in salonul de lux. cica sunt 2 locuri pe fiecare sectie. sa revin cu un alt tel. peste cateva sapt., daca se schimba data nasterii. acum nu stiu cum sa rezolv sa am acel loc....trebuie sa vb. din nou cu dr.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Danielle ba da.Dar n-am ce face. Tre sa fac scandal ca sa se mai odihneasca si el.
Rallu brau am inteles ca e bun sa luam mai mare pt ca poti sa-l ajustezi cum vrei,dar invers nu se poate. Eu nu stiu:sa iau sau nu?Ca sunt doua teorii care se bat cap in cap.Poate mai dati detalii fetele care ati avut deja de-a face cu braul sau nu dupa nastere.
Pooh nu trebuie strans infasurat.Cata sa acopere vata sa nu atinga pielea.
eu stiu asa cu farmacia:ser fiziologic,bepanten,garmastan,baneocin pudra,ceaiurile de lactatie-apropo galactogilul e scump,deci mai buna varianta sa se cumpere ingredientele-fix ce au mai spus fetele-fenicul,chimen si anason ca ai posibilitatea sa-l faci cat de concentrat vrei,fasa si vata.Chestii mai mari poti lua de acolo sau din alta parte:batista BBlului,forfecutza,perie de par pt pieptanat BBcii, dero senzitiv-optional,samponele,sapunele,uleiele,cremarele BB si mami cremarele pt vergeturi,mameloane.Betigase pt urechiuse am inteles ca nu sunt indicate,ca mai bine cureti un pic cu prosopelul si am vazut nu sh ce spray dupa 6 luni pt curatat urechiusele.A si cutia de lapte praf pt orice eventualitate,dar cam toti spun ca e bine sa te consulti cu dr inainte.Si probabil vor urma si chestiile pt colici, dar tot asa cu recomandare cica.Deci sunt cateva care se pot lasa si pt dupa nastere sa le achzitioneze taticii.
Giova merci de info cu platitul comenzii!Nu-mi mai arde dar ma arde,ca as vrea sa mai iau chestii care nu tin numa de intzoleala.
si apropo de folosit garmastanul dinainte.Eu folosesc uleiul de masline si pe sani.Mie mi se formeaza niste dopuri pe sfarcuri,asa mai uscatzele.Cu uleiul se duc foarte usor,deci nu periclitez nimic.Eventual dati cu asta inainte si apoi puneti garmastan.Oricum "marea desfundare" se va face la spital.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Moni,tu parca azi te duci la control?bafta,se vii cu vesti bune despre fetite!

Tot nu m-am lamurit,poate te interesezi tu,la spital trebuie sa venim cu tamponul gata confectionat de acasa?(vata+fasa)?Sau cum se procedeaza?
M-aqm apucat azi sa confectionez un tampon,a aterizat in cosul de gunoi,tare strange a iesit

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+
AMR 5 Sapt.

Dar numai diseara ma duc.... Si inainte vreau sa trec pe la prietena mea care are un baietel de 3 luni si imi da lista cu ce am nevoie. Tot pe ea am sa o intreb cum e cu vata,fasa, tampoanele. Alta tipa care sa fi nascut mai recent nu stiu, ca sa avem informatiile cat de cat exacte.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Marea desfundare e cand mufezi bebelul si el suge dar pana at trebuie sa te pregatesti si uleiul de masline+garmastan este super

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

giova,daaaaaaaaa api cine sa i le mai dea jos din picioare??!! la fel si ea umbla,in pampers si cizme a iesit si afara cu ele sa stii,la copiii,dar nu a comentat nimeni,tuturor le pare ceva normal ca,copiii sa aibe cate un fix,atata timp cat ei se simt confortabil de ce sa ii deranjam noi? eu am lasat-o sa isi faca de cap
croci...eu am dat 2 lire pe ei.nu i-am luat originali fiindca ii creste piciorusul asa repede si numai stricam banii pe ei.

lucialu, e bine daca il lasi sa se odihneasca,eu nu il las pe al meu cum se poate ocupa de masini si eu sa fiu obosita,asa sa se ocupe si el de fata ca sa pot eu dormi.mi se mai face mila cateodata si vin acasa sau ma trezesc,in rest...sa fii gravida e tare greu,mai ales pe asa calduri

e asa cald afara si parca nu ma incumet sa ies,mi se face rau foarte repede de la caldura si ma ia cu lesin.dar tare as vrea sa ies pana la mothercare sa cumpar cate una alta ptr Melissa.

a iesit sotzu afara la o cafea cu pretenu`,ma duc sa vad ce face si daca are chef de iesit...

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Giova..mi-am notat deja raspunsurile...foarte utile..inca o data multumesc

Lucialu buna listuta cu farmaceutice

aaa..am uitat sa spun ca am fost vineri seara la curs de pregatire pentru nastere..care a fost despre respiratie. Daca intereseaza ceva tipsuri pe fetele care vor naste natural, cu toata inima..desi cred ca si pe net se gasesc informatii despre modalitatile de respiratie din timpul travaliului.

Alinutza 29+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

moniland,succes la control,sa vii cu vesti bune

ancadragoman,multumim ca mai intri pe la noi si ne dai sfaturi

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput