Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mey, pe mine ma apuca nostalgia cand vad ca va pregatiti de mareaaa intalnire!
Adica o sa ne separam? cele care ve-ti naste in iunie o sa treceti la odiseea de iunie? sau eu daca sar in sept trebuie sa ma duc la topicul de sept? Aici e camera noastra, stam ca-ntr-un dormitor comun, cum sa plecam in alte camere?!

In rest, ma bucur ca apar picticutii mult asteptati!

Dragelor, www.felicitariweb.com/data/media/567/ziua_copilului_1.jpg" target="_blank">La multi ani de ziua lor!!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna dimineata gravidutze

tuturor gravidutzelor care au puiuti acasa. Sa fie sanatosi si cuminti si fratiori/surioare bune pentru zmeuricile care trebuie sa apara.

A trebuit sa recitesc capitolul precedent ca sa imi aduc aminte ce-au mai facut zmeuricile in doar doua zile...mama, ce tastarnita ati avut

Patricia sa-ti fie de bine excursia la munte. Presupun ca acolo ai fost in acest week-end. Am vazut pozicile cu tine si Rebecca. Esti o gravidutza tare frumoasa..se vede ca iti prieste perioada asta, iar Rebecca este o printesa scumpa tare (si are ochii tai)

Blanca000 sa-ti fie de bine excursia la mare. Pacat de vreme urata dar ai vazut marea?? Pozele sunt frumoase..si tentante. Din cate am retinut, astazi ai echo. Bafta multa la intalnirea cu bebelina si te asteptam cu vesti bune

Alina felicitari pentru rezultatele la echo..si pentru tepii si ptr ochii strumfului (eu am ochii albastri..si sper sa mi-i mosteneasca...daca nu, nu-i bai ca sotul are ochii negri). Spor la lucru in perioada asta si sa termini lucrarile in timp util

Motana multumim mult pentru informatiile legate de alaptare. Mie imi folosesc enorm. Oricum tot respectul pentru research-ul pe care il faci...mai ai putin si o sa-ti dai doctoratul

Felicitari pentru bebei grasunei: Giova, andreea, noce, theea, micaalsa

Danielle si micaalasa aveti niste printese super frumoase

Coccorina ce burtica comica ai...si la mine mai capata forme ciudate, dar nu chiar asa..are putere bebelina ta, nu gluma

Uliiasi sa-ti fie de bine sejurul la Moeciu.....frumoasa zona. Eu am luat carut, patut, cadita de la babycomfort care are showroom in crangasi…sunt si expuse, eu insa a trebuit sa fac comanda pentru lucrurile pe care le-am vrut (si a durat comanda cam o luna).

Anne-mary ma bucur ca ai venit cu vesti bune…sa speram ca bebelina o sa vrea sa mai stea la caldurica si dupa 37 saptamani

Danielle eu nu am simtit strumful sughitand si eu am placenta posterioara. Dar nici miscarile lui nu le simt foarte tare si nu cred ca e neaparat un finut, ptr ca atunci cand am fost la echo el misca de zor si eu nu simteam mai nimic (o fi din cauza tesutului adipos ). O sugestie venita din partea unei incepatoare.....eu am luat un bouncer balansoar pentru momentele in care o sa tinem strumful in living.

Ylla multumim pentru urarile de inceput de saptamana...sa dea Dumnezeu sa fie numai vesti bune pana la final…(si eu sunt moldoveanca get beget si ma mandresc cu asta)

Revin

Alinutza 29+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

theea,mie nu mi s-a dat sa beau glucoza din aia niciodata.da mai multe detalii pls

am o nedumerire
Ebonee sughita in burtica de cand avea 26-27 saptamani,nu mai tin minte exact.desi Melissa are 30 saptamani,inca nu am simtit-o niciodata sughitzand.oare e vreo problema?cine nu mai simte puiul sughitzand?

noapte buna de la noi si vise placut

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Danielle, nici eu nu am simtit sughitul, am auzit de la alte mamici si cum eu sunt chiar la prima sarcina deci nici nu stiu cum e sigur, dar imi imaginez ca trebe sa fie niste miscari ritmate - iar eu n-am simtiit asa ceva. Am sa intreb si eu dr daca trebe neaparat.

Viitoare Mami superr fericita! 32+ Isabelle
AMR 7 SAPTAMANI Bebelina in buritk Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ylla2009

Buna Dimi
Va invit la o cafea ,desi cred ca sunt cam matinala ..e bine totusi ca sunt prima care va ureaza o SAPTAMNA FRUMOASA IN CARE SA VA BUCURATI DE PUTINUL TIMP IN CARE O SA MAI AVEM ZMEURICILE IN BURTICA!SA AVETI O SAPTAMANA FARA PROBLEME SI CU CAT MAI PUTINE OFFURI.

ANEMONA eu voi naste la cantacuzino si eu am schimbat azi semnatura 33+ deci in functie de doctorii nostri e posibil sa ne intalnim pe acolo.

BLANCA imi pare rau ca nu ai avut vreme buna la mare..bine ca a fost frumos la botez si te-ai ales si cu o sedinta foto foarte frumoasa.

DANIELLE sa va fie de bine cumparaturile!!!

ANNE-MARRY bafta multa si te asteptam sanatoasa acasa impreuna cu zmeurica mult iubita

COCCORINA, frumoasa burtica , frumoasa moldoveanca de-a mea purtatoareSper ca nu te deranjeaza apelativul..eu mi's mindra ca-s moldoveanca si la noi se nasc adevarate polimici pe ideea care-i mai moldovea

Neuronul de gravi m-am cam lasat in ultimul timp asa ca daca am uitat pe cineva..sorry.

Ylla 33+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Ylla, multumesc frumos si nu, nu ma deranjeaza apelativul deloc caci eu una de ex nu bag pe toti in aceeasi oala - nu toti bucurestenii sunt la fel de treaba la fel cum nici moldovenii, oltenii, banatenii...etc. Sunt de acord ca unii moldoveni mi's cam "dusi cu pluta" si cam "aprigi" - pe care nici eu nu-i suport, dar peste tot in lume gasesti asa specimene (si spun asta din experienta). Eu oricum nu prea am accentul acela de moldova caci am fost vreo opt ani plecata pe vase de croaziera si chiar am un accent "fara de loc" ca sa spun asa, dar oriunde as fi spun sunt moldoveanca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hera01

neata

Si eu sunt foarte matinala, dupa cum se vede m-am trezit de la 5.30 si nu mai pot dormi.
De vreo 2 zile am o mancarime de piele pe burta si sani de nu stiu ce sa mai fac si cu ce sa ma dau , de ce ma scarpin de ce ma mananca mai tare , cine stie vreun remediu......pls?

34+

Hera, neaparat multa crema, sa incerci sa nu te scarpini si ulei de masline la fiecare baie de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Multumesc mult fetelor pentru incurajari (Ylla, Giova, Pogos, micaalsa, Alina, Lucialu, Patricia)...chiar mi-au mers la inima...intrasem in depresie cu bacteriile mele. M-am pricopsit cu tratament de antibiotice, dar sunt multumita ca e numai pentru 10 zile: 3 zile azitromicina pentru ureaplasma si 7 zile augmentin pentru infectia urinara. Mi-am luat si Biotics ca sa pot preveni o evenutala candida...ca numai asta mai lipsea. Nu va zic ca azitromicina m-a costat 80 lei (doar 6 tablete). Doamnee...ce fac gravidutzele care nu au posibilitati financiare? Compensat e doar 50%, deci asta inseamna 40 lei..dar tot e un efort.

Problema este ca ieri cand am luat prima doza de azitromicina m-au luat niste crampe la stomac...de-mi venea sa ma urc pe pereti. Si pe prospect spune ca urmatoarea masa trebuie sa fie la cel putin o ora ca sa-si faca efectul antibioticul. Initial, cum nu mai stiu pe unde e stomacul, am crezut ca m-au apucat contractiile si am intrat in panica...si eram si singura acasa. Dar am luat repede un no-spa si m-am bagat in pat si in 15 minute trecusera si durerile. Plus ca m-au ajutat fenomenal cursurile de respiratie de la yoga si de la cursurile de pregatire pentru nastere

Moniland vorbeai de o listuta cu farmaceutice. Nu o postezi si aici pentru noi, gravidutzele mai nestiutoare??

Mai aveam o serie de intrebari:
1. Ce lapte praf recomandati sa luam? Am citit toate postarile legate de alaptat si am inteles ca esential e sa nu ne stresam...daca nu putem, nu putem, asta e. Si m-am gandit sa am in casa, macar o cutie de lapte praf. Am vazut ca ati pomenit de Aptamil? Este cel mai bun?

2. Giova si Siacob cum ati platit la Next? Se poate si plata la livrare sau trebuie musai sa ai card?

3. Ma confrunt de cateva zile cu dureri de pelvis (oasele pelvisului) cand ma dau jos din pat dimineata. Sunt normale la varsta asta a sarcinii?

4. Am inteles ca si in cazul cezarienei sunt necesare tampoanele ptr lohii (de fapt e si normal..dar nu stiu de ce aveam impresia ca scap de problema asta). Trebuie facute neaparat tampoane din fasa sterila si vata sau pot fi cumparate din comert (Always de exemplu)?

mi revin

Alinutza 29+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Am avut dureri de burta azi si ce e mai naspa./...contractii. asa ca m-am ridicat din pat si totul e mai bine. Mi-am facut o spuma de capsuni, imi trebuia ceva dulce.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Salutare gravidutzelor!

Noi am fost bolnavioare... adica puiul meu mai mare...a facut entero viroza. Niciodata in 3 ani nu a fost asa bolnavioara (adica sa le aiba pe toate)... muci, tuse ca la balamuc, febra, diaree... Offf! Dar am pus-o repede pe picioare... Deja ne-am stabilizat fara febra si diaree de 36 de ore si acum mai avem treba cu tusea care nu vrea sa treaca cu Paxeladine.
Asa ca sambata si duminica am stat in casa si azi mi-am luat o zi de concediu si stam tot in casa...
N-am fost la Targul din Herastrau. A fost cineva?

Giova... ai facut spuma de capsuni? Si eu imi doresc din suflet ... mi-e tare pofta... dar stiu ca e cu albus crud si ma cam temeam sa fac...

Pupici!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 29 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Mey, pe mine ma apuca nostalgia cand vad ca va pregatiti de mareaaa intalnire!
Adica o sa ne separam? cele care ve-ti naste in iunie o sa treceti la odiseea de iunie? sau eu daca sar in sept trebuie sa ma duc la topicul de sept? Aici e camera noastra, stam ca-ntr-un dormitor comun, cum sa plecam in alte camere?!

In rest, ma bucur ca apar picticutii mult asteptati!

Dragelor, www.felicitariweb.com/data/media/567/ziua_copilului_1.jpg" target="_blank">La multi ani de ziua lor!!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

crixia,nu pleaca nimeni.cine a zis ca vrea sa se mute la alta odisee??
multumim de felicitare

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc de raspunsuri fetelor
nici eu nus` ce sa cred cu sughitzul asta

alinutza

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Urez si eu LA MULTI ANI!!!! puiutilor, sa fie veseli, sanatosi!!!

alinutza
, inca nu am intrat in posesia listei. Sper sa o fac astazi ca sa pot sa-mi iau si eu ce-mi trebuie. Cum o am cum o postez.
Legat de laptele praf, cred ca asistenta de la maternitate ne va recomanda o marca si trimitem sotii la cumparaturi, iar cand ajungem acasa gasim cutiuta.
danielle, eu habar nu am cum sughite bebe in burtica, prin urmare nu stiu daca o face sau nu. Dar am inteles ca e ceva normal si daca o face si daca nu.

Eu sunt preocupata azi sa-mi aduc din strainatate caruciorul care mi-a ramas la suflet, dar habar nu am de unde si pe ce varianta.
Ca sa-l comand de pe mothercare e prea scump pt ca nu au decat modelul din 2009 si eu ma multumesc si cu cel din 2008 .

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput