Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
pooh spune:
Neata si de la noi!Chiar ca a ramas putin pana vor aparea primii zmeurei
Sunt curioasa,cand ii vom avea acasa,cine va fii prima pe forum?Cu cafeaua?Vom fii chiaune toate
,dar fericite......Sa dea DD se fie totul ok. pentru toata lumea.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
35+
AMR 5 Sapt.
pooh spune:
AnneMary,sper sa stea bb la purtator pana la 37 de saptamani
.Wow,cat de aproape esti de marea intalnire!!!!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
35+
AMR 5 Sapt.
ylla2009 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PITICILOR!!! SA FIE FRUMOSI SI VOIOSI!! SANATOSI SI SA ADUCA NUMAI BUCURII MAMICILOR DE ZMEURICI!!!

SA VA TRAIASCA PUITII MAMICUTZELOR!!
Ylla
33+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana Aici despre sfarcuri plate sau ombilicate si ce e de facut. Bine de stiut. Aicidespre cum trebuie sa apuce bb sanul si tips cand suge klumea si cand nu. Va ![]() 33+ Daria Alessia"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui hera01 neata Si eu sunt foarte matinala, dupa cum se vede m-am trezit de la 5.30 si nu mai pot dormi. De vreo 2 zile am o mancarime de piele pe burta si sani de nu stiu ce sa mai fac si cu ce sa ma dau , de ce ma scarpin de ce ma mananca mai tare , cine stie vreun remediu......pls? 34+ ![]() |
hera,eu am scapat de mancarimi cu multa multa crema johnson`s dimineata si seara uleiuri ptr vergeturi.mult mult.
tot ma mai mananca pielea de pe burta cateodata dar nu asa tare.

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
`neata si de la noi,tot cu cafelutza ![]()
LA MULTI ANISORI!! tuturor puiutilor,inclusiv cei din burtica.sa ne fie sanatosi si frumosi!

fetele,ce parere aveti?oare sa i-au un pat din acela care se strange cu bassinet?doar ca e mult mai mic ca unul normal,aproape jumate.pana la cat timp poti tine bebe mic in ele daca sunt asa mici?a mai luat cineva?
mi-ar trebui ceva micut ptr living fiindca majoritatea timpului stam aici (dormitoarele sunt sus)
m-as duce azi sa ma holbez prin magazine sa vad ce gasesc si daca renteaza,dar sa vad cum ma incardez in timp...
ylla,
pooh,woow ce putin a mai ramas si la tine.
cica la al doilea bebe e mai usor si vine mai repede,m-au apucat emotiile ![]()
voiam sa va zic sa nu fiti speriate din cauza durerilor,sau sa va ganditi mereu la ele.eu una as mai trece prin asa ceva inca de 10 ori,e un miracol sa poti da nastere unui copil,durerile sunt "par la ceas" daca vreti sa va bucurati din plin pana sa vina bebe,traiasca epidurala
si nu o sa mai sititi nici o durere,doar nerabdarea de al tine pe bebe in brate.
e frumos,nu va faceti griji,de asta suntem femei,sa fim puternice si barbate 
sa aveti o saptamana frumoasa 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
pooh spune:
Da,Danielle,mi-a ramas destul de putin timp si mi-e frica de mor ca n-o sa ajung la timp in spital(o sa nasc in alt oras).Asta ma streseaza cel mai mult

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
35+
AMR 5 Sapt.
noce spune:
| citat din mesajul lui jojo_miha O sa ma duc si eu zilele astea la Brotacei sa ma uit de carut,desi eu am fost o singura data si numai porcarii am vazut,am de la Teo carut insa este cam greu si daca e la banii astia |
Probabil ca nu au numai lucruri bune, dar eu am luat de acolo, de la parter, niste salopetele pentru bb foarte dragute cu vreo 11 lei bucata(caciulite incluse), pe care apoi le-am vazut la magazinele din drumul taberei de la noi cu 50 de lei. Exact acelasi model, unii chiar vindeau caciulitele separat.
In ceea ce priveste carutul, chiar am vazut multe acelasi model in Constanta, pe strada, difera doar materialul (este din cele care se intind pentru 0 luni si apoi se ridica, fara scoica sau landou, asa am vrut eu, ca sa fie usor). Mie mi-a placut ca are maner reversibil si un fel de protectie solida la cap si este foarte usor manevrabil.
In principiu, noi nu aveam nevoie de carut, imi promisese o prietena un chico frumos cu landou, dar cand am iesit cu ea si am vazut cat de greu merge, am zis ca ma bine imi cumpar eu unul.
Plus ca ea n-a scos copilul afara cateva luni din cauza ca nu putea sa ridice carutul sa-l coboare vreo 6-7 trepte cate are la iesirea din scara. Iesea doar cu sotul in weekend. Deci, decat asa carut, mai bine frumuselul meu

32+
FilipMinunea Sfantului Nectarie
AMR 8 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi! Azi ne-am trezit la 7.00 si ma simt asa obosita , eu nu am avut probleme cu insomniile , din contra as dormi mult, insa dimineata nu ma lasa arsurile
, toata sarcina m-au chinuit !
Le urez si eu 

tuturor sarbatoritelor de azi ! 

s 32+
coccorina spune:
| citat din mesajul lui anne-marry buna seara mamici cuburtici de zmeurici.... noi am intrat acum, ca nu se stie cand voi mai avea timp... sa va zicem ca vineri, cand vom fi in 36spt si 2 zile, o sa ne internam pt analize echo etc...si in functie de ce zice echografia...stabilim cand scoatem cerclajul...oricum, se pare ca va vom mai scrie cand venim cu bebe acasa... mi-as dori sa stea in burtica pana pe 10 iunie sa implinim si noi 37 sapt in cap..insa...multumesc bunului dumnezeu si maicii domnului ca am ajuns pana aici cu bebelina in burtica...mai mult ce sa zic ... sa fie sanatoasa..este tot ce imi doresc. sper sa nu fim prima zmeurica care se "coace" ... va pupicim ... si pt cle care vor naste pana mai intram noio pe forum...nastere usoara..oricum, cand nasc...o sa rog pe cineva,..sotul...sora...cineva sa intre sa va anunte. ![]() anne-marry mamica lui teodor alexandru si 36 cu ![]() burtica si alte pozici pozele mele NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA |
Bine ca bebe a stat in burtik macar atat, va doresc sa fiti amandoi sanatosi si voiosi, si nastere usoara daca nu mai intri.

Viitoare Mami superr fericita!
32+
IsabelleAMR 7 SAPTAMANI Bebelina in buritk Zambeste, viata e frumoasa!!!

teodor alexandru si