Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna seara,

Acum am intrat si noi in casa, dupa un adevarat maraton prin oras.
Printre altele am fost la expozitia din Herastrau.
Maaaareeee dezamagire ....un cort inghesuit, in soare, caldura cat cuprinde, oxigen lipsa, expozanti la fel (adica mai mult lipsa).
Am reusit totusi sa-mi iau pompa de san Avent cu doua bibe.
N-am idee daca o sa-mi foloseasca dar vreau s-o am la indemana. M-a speriat o fosta colega de liceu care acum e in spital cu mastita, febra, etc.
Mai bine sa fiu precauta.
Evident de la caldura si lipsa de oxigen din cort am reusit sa mi se faca rau si sa ma clatin pe picioare destul de rau. Cand i-am zis sotului ca nu prea mai vad clar m-a tras imediat afara.
Eh...macar am mai bifat ceva pe listuta.
Mai avem sterilizator si produsele de la farmacie...teoretic ... ca practica ne omoara.

De abia astept sa merg la control saptamana asta (fix cand implinim 36 saptamani), poate aflam o data clara a cezarienei.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 35+ Robert Constantin
AMR 4 -
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara,incet,incet ne apropriem de marele eveniment .
Am vazut poze cu burtici frumoase,a mea e plina de vergeturi.
O sa ma duc si eu zilele astea la Brotacei sa ma uit de carut,desi eu am fost o singura data si numai porcarii am vazut,am de la Teo carut insa este cam greu si daca e la banii astia ,ma duc la somn,noapte buna !

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 32+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele
Eu am scos sotul acum afara,aveam pofta de inghetata

Theea eu am facut testul si am mai zis mie nu mi-a fost rau deloc.Sa iti iei o apa rece la tine,ai voie sa bei si e buna daca simti ca ametesti.
Am schimbat semnatura ieri,saptamana viitoare sper sa aflu si eu cum voi naste,daca bebe e tot mai mare cred ca imi va face cezariana.
Cine mai naste la Cantacuzino?

34+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

blanca, frumoasa burtica!

fetelor, ce trece timpul! cat de putine saptamani au ramas...

am fost si noi astazi in Cismigiu, ca au fost spectacole pentru copii, pentru ziua de 1 iunie. galagie, aglomeratie...dar la pitica i-a placut. doar ca eu sunt terminata, asa ca voi pleca la somn.

va pup si somn usor

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne-marry

buna seara mamici cuburtici de zmeurici....
noi am intrat acum, ca nu se stie cand voi mai avea timp... sa va zicem ca vineri, cand vom fi in 36spt si 2 zile, o sa ne internam pt analize echo etc...si in functie de ce zice echografia...stabilim cand scoatem cerclajul...oricum, se pare ca va vom mai scrie cand venim cu bebe acasa... mi-as dori sa stea in burtica pana pe 10 iunie sa implinim si noi 37 sapt in cap..insa...multumesc bunului dumnezeu si maicii domnului ca am ajuns pana aici cu bebelina in burtica...mai mult ce sa zic ... sa fie sanatoasa..este tot ce imi doresc.
sper sa nu fim prima zmeurica care se "coace" ...

va pupicim ... si pt cle care vor naste pana mai intram noio pe forum...nastere usoara..oricum, cand nasc...o sa rog pe cineva,..sotul...sora...cineva sa intre sa va anunte.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 36 cu
burtica si alte pozici pozele mele

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

asa da vesti bune,m-ai facut sa ma emotionez incet incet vin si zmeuricile noastre.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

theea,mie nu mi s-a dat sa beau glucoza din aia niciodata.da mai multe detalii pls

am o nedumerire
Ebonee sughita in burtica de cand avea 26-27 saptamani,nu mai tin minte exact.desi Melissa are 30 saptamani,inca nu am simtit-o niciodata sughitzand.oare e vreo problema?cine nu mai simte puiul sughitzand?

noapte buna de la noi si vise placut

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Aici despre sfarcuri plate sau ombilicate si ce e de facut. Bine de stiut.

Aicidespre cum trebuie sa apuce bb sanul si tips cand suge klumea si cand nu.

Va

33+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Dimi
Va invit la o cafea ,desi cred ca sunt cam matinala ..e bine totusi ca sunt prima care va ureaza o SAPTAMNA FRUMOASA IN CARE SA VA BUCURATI DE PUTINUL TIMP IN CARE O SA MAI AVEM ZMEURICILE IN BURTICA!SA AVETI O SAPTAMANA FARA PROBLEME SI CU CAT MAI PUTINE OFFURI.

ANEMONA eu voi naste la cantacuzino si eu am schimbat azi semnatura 33+ deci in functie de doctorii nostri e posibil sa ne intalnim pe acolo.

BLANCA imi pare rau ca nu ai avut vreme buna la mare..bine ca a fost frumos la botez si te-ai ales si cu o sedinta foto foarte frumoasa.

DANIELLE sa va fie de bine cumparaturile!!!

ANNE-MARRY bafta multa si te asteptam sanatoasa acasa impreuna cu zmeurica mult iubita

COCCORINA, frumoasa burtica , frumoasa moldoveanca de-a mea purtatoareSper ca nu te deranjeaza apelativul..eu mi's mindra ca-s moldoveanca si la noi se nasc adevarate polimici pe ideea care-i mai moldovea

Neuronul de gravi m-am cam lasat in ultimul timp asa ca daca am uitat pe cineva..sorry.

Ylla 33+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

neata

Si eu sunt foarte matinala, dupa cum se vede m-am trezit de la 5.30 si nu mai pot dormi.
De vreo 2 zile am o mancarime de piele pe burta si sani de nu stiu ce sa mai fac si cu ce sa ma dau , de ce ma scarpin de ce ma mananca mai tare , cine stie vreun remediu......pls?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Neata si de la noi!Suntem aici cu o bbbunnnaaaa buna...mai doreste cineva?!vroiam sa urez "La multi ani!" tuturor puisorilor de acasa ,sa fie sanatosi,voiosi si sa aveti parte de tot atatea bucurii sau mai multe si de la ingerasii din burtica!
am tot citit despre alaptare,despre sfarcuri.sincer si eu imi cam fac griji pt ca nici ale mele nu cred ca sunt formate.insa sunt sigura ca va veni totul de la sine,vom sti cum sa ne punem bebeii la tzatzica asa cum vin si restul.
hera,si eu patesc cam la fel.imi vine sa ma scarpin incontinuu pe burtica si mi`e frica sa nu`mi fac rani,asa rau ma mananca.eu incerc sa ma abtin pe cat posibil si cand nu mai suport,ma scarpin putin si iar ma abtin.
in schimb eu mai am o problema.am observat ca burtica mea nu a mai crescut in lungime,ci s`a latit.era tuguiata,dar acum simt cum se lateste,motiv pt care ma dor coastele de numa.nu mai simt decat o coasta chiar sub sani si ma doare rau de tot.oricum as sta,orice as face si ma cam necajeste.nu stiu ce sa mai fac.
acum ma retrag pt ca trebuie sa ma pregatesc de servici.sa aveti parte de o saptamana placuta si fara evenimente neplacute!pupici!

32+

Mergi la inceput