Copii din 1995-1998(31)
Raspunsuri - Pagina 7
Ana68 spune:
Miha umflatelu',pai 9.84 e medie rea?!uau....bravo fetei de asa medie mare si buna....Bravo,Andreea!S-o ti tot asa....sa inveti bine si sa fi cuminte...si felicitari pentru absolvirea clasei a V-a!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
CriPOD spune:
Felicitari si Andreei, voi sunteti mai rau ca inotatorii la olimpiada, va bateti in sutimi de-alea de noroc. Mie mi se par fenomenale mediile, daca le schimb in procente, 98.5%, 100%, pai aici nu stiu nici un copil cu asemenea average. Uimitor, bravo!
Ana, daca nu se desfaceau airbags era mai rau dupa parerea ta? Ti-am zis ca eu am un fix cu ele... Sper sa va reveniti repede toti, si sa va pastrati atitudinea pozitiva de a face haz de necaz, e cea mai buna terapie. Aici sunt sanse aproape nule sa-ti mai repare masina daca s-au desfacut airbags, merge la fier vechi. Ma intrebai ce se intampla cu a noastra, cel mai probabil o caseaza si ne despagubesc (asigurarea noastra). Si nu prea iesi la plus, daca nu te iei de gat cu ei, si cum noi avem acum alte prioritati, o sa fie cum va fi. Pacat de masinuta, era in familie acolo, dupa Rex, ne-a servit bine si eficient.
Va pup si mai vin, acum e tarziu si vad c-a terminat pepitul cu dansul nocturn, asa ca incerc sa prind si eu cateva ore intinsa.
Un weekend frumos!
mihaela_s spune:
va multumesc inca o data pentru felicitari.
mQQm, offf offff, ma bucur ca sotul tau si dedi sunt OK acum, cred ca a fost cumplit...
Deci pepitu' isi face de cap cand vrea.... Cam pe cand e momentul sa apara pe lume? Cred ca eu voi fi prin concediu, iti urez de pe acum o nastere usoara de tot(va fi naturala?) si un bb sanatos si papacios!
Dana, sper ca ti-a mai trecut durerea de cap. Si eu mai patesc, mie imi trece in general cu un Panodil sau Ipren, depinde de situatie. Petrecere frumoasa lui Andrei.
Sanca sper ca te simti si tu mai bine si ti-a revenit vocea . Pana la urma a mers Elliot dupa Matei?
Ana-Maria, esti mai bine cu vanataile?
Mihaela(umflatel) felicitari pentru Andreea!
, azi avem petrecere cu parintii din clasa Dianei, trebuie sa parchez fetele la prieteni. Diana a fost aseara la o petrecere si a ramas sa doarma la fata gazda, trebuie sa o recuperam si pe ea...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ana68 spune:
Mqqm,pai cred ca da,ca e mai bine ca s-au deschis airbagurile...nu am muscat din volan,o data si a doua oara,cred eu,m-am ales doar cu niste vanatai zdravene pe picioare,nu cu ele rupte...In fine,e problema cu airbagurile,la Toyota noastra,numai unul e undeva la 1000 de euro...cheltuiala mare si casco nu da decat 85% din valoarea asigurata,altfel o declara dauna totala si e de jale.Ca si acolo,oricum ai face tot in pierdere iesi....si mai e o probleme,daca ar fi s-o vindem,sa zicem ca e declarata dauna totala,nu o putem vinde ca sa recuperam restul de bani....pentru ca modelul nostru...nu se cumpara,este o masina de familie...in toata Timisoara mai exista una singura si modelul de la drive test,atat....iar pe soselele tarii ,cate am vazut eu pana acum,le-as putea numara pe degetele de la maini.
Nu-i bai,asa cum zici,ne revenim si pana la urma nimic nu-i imposibil...se rezolva.Sper sa rezolvati si voi cumva cu a voastra!
Miha,spor la bucataritsi petrecere frumoasa pentru azi....cu vanataile e asa si asa...inca ma dor genunchii si gleznele,destul de tare,gleznele inca sunt indigo....dar o sa ma fac eu bine...hehehehehe...
Va doresc o zi cat mai faina tuturor!
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
V-am citit postarile dar nu prea am avut timp de scris, am un job(cam putini bani, dar decat nimic e bine si asa), asa cum citise Mihaela in postarea anterioara pe care cred ca am sters-o din gresala sorry, am vrut sa modific ceva si s-a intrerupt apoi curentul si n-am mai apucat sa trimit... asta e.
mai este putin(pe 17 iunie are Ty examenul la engleza) si pot spune ca intram si noi in vacanta, Tatiana termina cu medie destul de mare 9,40(doar mentiune ... concurenta mare), iar Mihai peste 8(cat anume nu stiu, si-a pierdut carnetul de note si nu stiu decat media gen pe semestrul trecut-8,60 )asa ca ... nu-i mai zic nimic..., am inceput sa pierd si eu, am ramas fara geaca de blugi, nici macar nu stiu unde am uitat-o, stiu doar cand am avut-o ultima oara
Mirela, distractie maxima la Eagles asa-i?, oofff...tare mi-ar fi placut si mie
si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
mhldvrc spune:
Felicitari copilasilor pentru premii, bravo
acum am si ceva din urma,
mQQm, imi pare sincer rau, dar totu-i bine cand se termina cu bine, si multa sanatate Dedelinei
Ana, doamne prin ce-ati putut trece, n-am cuvinte, refacere rapida, sanatate Luanei, felicitari lui Alex si nu in ultimul rand la multi ani lui Marius.
Agho, condoleante. Felicitari copiilor pentru rezultatele scolare si vacanta placuta
Mara, bravo lui TB si spor la reconstruit locuinta
Mihaela, bravo Dianei
tuturor si-mi cer scuze daca am uitat pe cineva.
Ooofff, am multa treaba de facut si nu stiu cand pot sa mai intru
Acum lucrez la un supermarket, casiera si nu prea mai am timp pentru mine , dar sunt totusi fericita ca am gasit ceva, a fost destul de greu, inca sper sa ajung inapoi la trezorerie dar posturile sunt blocate deocamdata, iar eu aveam nevoie de bani
si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
Ana68 spune:
Salut si eu trupa de mamici,
Miha rock,e greu,tare greu...nevoie de bani e oricand,insa in unele situatii nevoia e mare...Bine ca ai gasit ceva de lucru,totusi si vorba ta,decat nimic...mai bine si asa.Cred ca e de stat mult la servici,dar ma gandeswc ca se vor mai aseza treburile si prin tara asta si poate ai sa reusesti sa lucrezi unde doresti.
Felicitari Tatianei si succes la engleza lui Mihai!
Sanatate multa si spor in ceea ce faceti!
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
mirela68 spune:
Am intrat sa va salut!
Felicitari tuturor copiilor pentru rezultate si vacanta placuta.
Imi pare rau pt problemele aparute dar, din pacate, asa e viata facuta... Sunt alaturi de voi.
La Eagles nu putea sa fie decat excelent.
http://www.youtube.com/watch?v=Lpn9e2MkPAg
Muzicieni adevarati si ma bucur ca ne-am mai realizat un vis ,chiar daca efortul financiar a fost destul de mare pt noi in perioada asta de criza. A fost tare obositor,drum destul de lung pt a merge la un concert. Am plecat marti dimineata Toplita- Viena cam 950 km,am facut aproape 13 ore. Miercuri pana la inceperea concertului ne-am plimbat prin centrul Vienei iar joi dimineata inapoi spre casa. Oricum a fost foarte frumos si ne-a prins tare bine o iesire.
Va imbratisez pe toate
ralualexandrei spune:
Buna dragelor am culcat terminatorii si am intrat repede sa va scriu.
Robert a terminat cu 8.93 slab din cauza indisciplinei,insa a luat premiul 3 ma rog nivelul clasei lasa de dorit anul acesta.
Festivitatea vax albina,s-au dus la scoala ca asa li s-a spus vezi Doamne sa li se comunice cum si in ce fel e cu festivitatea si banchetul,si nici una nici doua au organizat-o fara sa ii instiinteze pe parinti,banchet nexam si asta a fost,m-am intristat cu toate ca-s suparata pe Robert ,mi-ar fi placut sa fiu langa el.
Vineri si sambata am fost la Rucar cu juniorii si cu ursu ,Robert a aramas acasa cu Radu ca sambata avea meciuri in Cupa Bucurestiului,mai bine il luam cu mine ,ca s-a accidentat destul de rau,clavicula rupta,insa continuat sa joace,acum e in gips,au jucat finala cu Steaua,stelistii se pare ca nu stiau sa joace rugby asa ca a u facut kickboxing cu ai nostri,4 din echipa accidentati grav ptr ca arbitrul a inchis ochii,nu mai zic nimic ca iar mi se suie sangele in cap,o lume de rahat ,asta e.
La Rucar frumos si friiig oricum i-am tinut la aer si asta a contat,aerul de munte i-a facut sa doarma neintorsi.
Sambata seara ne-am intors pt ca ursu avea examen a doua zi dimineata si dupa masa trebuia sa fim la motz la nepotul din partea lui Klaus.
Dezagreabila compania la motz asa ca nu ne-am dus decat 2 ore si am plecat,suficient insa cat sa-i ofticam pe toti
Cam asta de la noi in rest azi am luat-o de coada cu munca.
Va pup si va doresc o saptamana minunata si sanatate multa tutror ca se pare ca avem toti si toate nevoie.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Ana68 spune:
Andra,multa sanatate si refacere grabnica la flacau!Asta e rugby,sti prea bine...e un sport dur...ma tot bate la cap si Alex sa-l las,dar....parca nu ma lasa inima....Si felicitari lui Robert,pentru media buna si premiul III!Nu e usor sa si inveti si sa practici si sport,asa ca nu mai fi suparata pe el....e un elev bun!
Mult succes in continuare!
Si eu am luato de coada,abia astept vacanta.....
Va pup si sa auzim numai de bine!
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri