Copii din 1995-1998(31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am ajuns acasa de la festivitate si trebuie sa impartasesc cu voi marea surpriza: eu va ziceam ca pe aici nu se dau premii, adica nu asa ca in Ro pentru rezultate cele mai bune, dar totusi copiii speciali, pentru anumite criterii, sunt premiati cu cate un stipendiu. Zau ca a trebuit sa ma uit in dictionar ce inseamna exact stipendiu, dar uite asa am mai invatat un cuvant in ambele limbi(in suedeza e stypendium) . Asadar, Diana a primit stipendiu pentru faptul ca dupa numai 2 ani in Suedia(chiar mai putin va zic io ) stapaneste suedeza 100%, pentru ca este surpriza cea mai mare dintre toti copiii la cat de repede a invatat si pentru ca a mai adaugat inca o limba straina cu succes la celelalte. Cam asta scrie in traducere libera pe "diploma". Stipendiul consta in 500 de coroane(in jur de 50 de euro). Diana vrea sa-si cumpere ultima aparitie in domeniu, SIMS 3. Daca nu se razgandeste...

Mara, am uitat sa iti spun, apropo de terasa, "straturi" si...pisica. A fatat mama pisica(vorbise Ovi mai demult cu o colega care are o pisica si urma sa fete) si miercurea care vine mergem sa ne alegem puiutzul pe care il vom lua acasa la intoarcerea din concediu. Trebuie sa stea 8 saptamani cu mama pana il alapteaza si pana se invata cu lada, primeste vaccinurile, etc. Nu va spun cat astept eu, dar fetele....
Da, cu problema Dianei...sper ca dupa ce mai creste sa indrazneasca sa ii spuna tatalui ei dorintele...ca deocamdata le impartaseste numai cu mine si lui nu indrazneste sa-i spuna, sa nu-l supere. E hotararea ei de acum incolo.

Ana-Maria, sanatate multa multa si tie, ai grija de tine, de voi. Te imbratisez cu drag si inca o data felicitari lui Alex!

si o zi frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

agho, am postat in acelasi timp. Felicitari copiilor, sa aveti vacanta placuta! Condoleante pentru matusa ta. Si concediu placut, plecam cam in acelasi timp...
Multumesc de ganduri, asa e...nu se compara concediile de vara cu nimic, dar trebuie sa trec peste asta, trebuie sa aiba timp petrecut si cu tatal ei si amintiri si de la ei, mai ales ca si acolo are un fratior, pe care il vede asa...din an in pasti cum se spune.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, in loc de cuvinte, uitr un brat de flori si felicitari pt. Diana! Ce frumos a mai fost sa primeasca o asa diploma plus niste "coronitze"! Bravooo!

Ana68, sper sa-ti treaca ofurile cat mai repede. Stai linistita ca va fi bine!

Andra, am recitit din urma, ca nu pricepeam de ce spune Sanca...(,) ca mergi cu 100 de km la ora. Spor la treburi! Cred ca acum se-ncheie si gradinita, serbari, cadouri, flori, (si la Robert, nu?)n-am dreptate? Plus celelalte treburi de serv etc. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Da, Mihaela! Numai ca eu stateam cred ca de vreo ora ca sa scriu, sa tooot scriu. Multumesc de urari! Drum bun si voua si vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andra,Miha,Agho,multumesc din suflet de felicitari si de urarile voastre!

Miha...ce premiu demential a primit Diana!Uau...de o mie de ori UAU! Felicitari!Te rog sa o pupacesti din partea mea,sper sa-si mai aminteasca de mine si sa ii spui ca ma bucur mult pentru performanta ei cu limba impletita si rezultatele de la scoala....Bravo!

Agho...mi-au dat lacrimile citindu-ti cuvintele....multumesc din suflet....probabil ca asa este,cum ai scris...trebuia sa se petreaca si asta...ca sa aflam cat de mult ne iubim si ce familie faina suntem si cat de faina e viata asta....felicitari maxime pentru Ana si Andrei,pentru mediile excelente!

Andra...nu mai sunt la curent cu noutatile...scriai mai de mult ca Robert era un pic mai adolescent decat trebuia....cum mai este?Ati dat la pace?

Mara,am sunat in seara asta si am vorbit cu medicul de la Cluj...un tip exceptional...mi-a vorbit de parca ne cunosteam de cand lumea si pamantul....emotionant...si mi-a zis clar ca nu e nici o graba,ca nici nu ar trebui sa vin la control,de fapt....dar m-am panicat si la sugestia lui de a merge prin octombrie la Cluj,i-am zis ca e mult pana departe,asa ca mi-a recomandat sa il resun,intro dimineata...habar nu am cand,ca sa faca o programare pentru septembrie....oare cand sa il sun,ma intreb?La inceput de septembrie?Sau mai repede?Nici nu stiu....in fine...nici nu vreau sa te zapacesc...scuze!Si nu in ultimul rand,felicitari lui Tibi,pentru rezultatele excelente!

Va pup cu drag...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare!

de la o persoana aflata inca in "convalescenta"datorita durereii de cap!

Asa ca nu am intzeles ce i s-a intimplat Anei,dar ma rog sa fie bine (ceva accident din ce am dedus eu si ceva cu Luana careia ii doresc sanatate),sa-i aduc condoleantzele mele lui Agho,sa-i multzumesc Ancai pentru urari,sa o felicit pe Flower pentru rezultatele lui Tibi,pe Ana dar mai ales pe Diana Mihaelei!

Eu zac de aseara cu durerei de cap,la noi este o vreme mizerabila,cu furtuna si ploaie cit cuprinde,offf...viatza mea!

la noi a fost astazi liber,asa ca pruncul are liber si miine deci un weekend prelungit!

Saptamina viitoare pleaca cu cortul vineri!Sper sa mai intru pina atunci!

Toate cele bune!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Agho, felicitari lui Andrei si Anei!

Mihaela, Diana are un mare talent la limbi! Felicitari!

Sanca, Tom nu-i tot ala cu soccer-ul de anul trecut? Vad ca si Elliot e atras de unii de-astia de care mai bine te-ai lipsi. Vorbeste cu parintii, bietul Matei. Spor la cercetari de licee.

Flower, felicitari lui Tibi pt locul 1/2!

Ana, felicitari lui Alex pt rezultatul maxim.

Andra, mai poti la alergat si multumit pe toata lumea?

Dana, imi pare rau ca te tot doare capul...

Ana, imi pare asa de rau ca a trebuit sa treceti prin asa incercari! Bine ca e totul bine. Te inteleg cu atat mai mult cu cat in ultimele 3 saptamani si noi am fost in 2 accidente, cu ambele masini. Primul mai treaca mearga, m-a pocnit pe mine unul in van, da-i masina mare, eu eram singura si mergeam la controlul prenatal, asa ca totul a fost ok in afara masinii, care s-a reparat. A doua zi dupa ce am scos masina de la reparat, i-a pocnit unul pe sotul meu si pe Dedi. Cu ea am tremurat un pic, spre seara nu isi mai putea folosi gatul, isi tinea capul cu mana, oribil. I-a trecut in cateva zile, accidentul a fost vineri, mai are doar taietura de pe gat de la centura si ceva bube pe scalp de la alea de prins parul. Masina se pare ca nu o mai repara astia. Sincer, mie acum mi se pare cel mai periculos lucru sa mi se desfaca airbags in fata, doar de asta mi-ar fi cel mai frica.
Bine ca sunteti toti intregi si fara probleme majore, celelalte se rezolva toate. Cu Luana ca fi bine, iti tin pumnii!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor, am o voce astazi... de parca eu am fost la concertul cu Eagles, nu Mirela.

Ana-Maria, uite imi pare bine ca ai vorbit cu dr din CJ si ca mai te-a linistit un pic. Draguta de Luana, sanatate. O sa fie bine.
Aici se gaseste un produs - Arnica, care se ia ptr vanatai si ajuta la vindecare. Nu se gaseste ceva similar si la voi, sa te ajute sa te vindeci mai repede? (Arnica Montana se numeste, da-i un google)

Dana sanatate. Tare pacatoase sant durerile de cap, mai ales in ziua libera... Eu imi iau o maine o zi de stat acasa. Baietii intra si ei in vacanta.

Mihaela - felicitari Dianei, fata isteata. Bravo ei. Zau ca e mare lucru, ca in mai putin de 2 ani sa ajungi sa stapanesti o limba straina la fel ca bastinasii.

Mara aici sant liceuri si liceuri. La liceul de cartier, nu e cu intrare. Intra toata lumea, dar ca sa faci carte, copilul trebuie sa se califice pentru clasele avansate, unde se face scoala, nu joaca si ochi dulci... La liceele private, e cu intrare - interviu, notele cls 6-7-8, teste, si bani... Se da si bursa, dar sansele mele de a-mi vedea copilul cu bursa, sant foarte mici, ca el isi da silinta sa faca cat mai putin, sau numa strictul necesar.
bafta cu santierul si cu remodelarea apartamentului. Si noi trebuie sa facem stucatura la casa pe afara, dar astept sa mai urce un pic actiunile ce le avem, sa le pot vinde, sa putem platii cu ele.

Andra cum a fost la serbarea de sfarsit de an scolar?

Agho felicitari copiilor pentru un an scolar terminat cu Brio. I se schimba vocea lui Andrei. Oaaaaa... S-a ingrosat? Semnele de adolscenta au inceput sa apara. La Elliot numa atitudinea fatza de noi, altfel.... te apuca

MqqM vai si tu te lauzi cu aventuri din astea? Ce naspa, si ce emotii trebe sa fii avut.
Eu cand am fost in Rom, ne urcam in masina cu verisoara mea, si mai = mai sa-i zic lui Matei, la ce-si pune centura (copilul meu are obicei intrat in sange) ca doar 2-3 strazi mergem. Dar nu am zis nimic, si la capul strazii a intrat din plin in noi un Logan, chiar in usa lui Matei, ca daca nu avea centura, zbura de pe scaunul din spate.
Da, Tom e ala cu soccer-ul. I-am interzis lui Elliot sa mai vina cu el de la scoala (si au acelas drum), asa ca ieri cand au venit de la scoala - Tom era cu o strada in fata lor, si Matei cu Elliot din urma. Elliot ma tot batea la cap sa vina Tom la noi acasa in vacanta, pana cand pleaca la taica'su in UK. I-am zis lui Elliot, ca nu vreau sa mai aud de Tom, mai ales ca EL nu e in stare sa-si puna prietenul la punct, sau sa-si apere fratele.

Azi Matei a mers cu clasa la o petrecere pe plaja, cu clasa lui. Eu am sunat de dimineata la o mamica, dar nu am gasit-o acasa, si nu am putut sa o rog sa-l ia si pe Matei acasa cand se sparge petrecerea. Tocmai l-am sunat pe Elliot sa se duca pana la beach si sa-l ia pe Matei acasa, si ce credeti ca mi-a zis??? A mancat prea mult si nu poate sa mearga 5 strazi pana la plaje... Uff, ca fierb de nervi. I-am zis ca a mancat ca porcul, si ca nu e sanatos.... Copilu asta nu mai face nimic din ce zic eu.

Va doresc un week end super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'NEATA FETELOR,

andacos,iti doresc multa sanattate!Poate ca starea ta se datoreaza si vremii urate de afara...poate esti meteodependenta...Multa sanatate!

Mqqm,vaiiiiii.....imi pare rau de necazurile voastre!Zau de nu ajung la concluzia ferma ca s-o intors lumea cu curul in sus....Imi pare sincer rau si sper ca Dedi este in regula....Si daca nu se mai poate repara masina,ce faceti?O vindeti la fier vechi sau cum?Iooiiii,bine ca si tu ai scapat cu bine din accident....Doamne ce de necazuri!Multumesc de sustinere si va doresc si eu multa sanatate!

Anca,ba da,am si eu crema cu arnica,m-am tot dat cu ea,dar e cam vax albina....n-are efect la mine.Probabil ca e pentru vanatai normale,din cele minore,nu ca astea ale mele....Radea Marius de mine(facem si noi haz de necaz)si ma intreba daca nu cumva am pus frana ca la familia Flinstone....si i-am zis ca nu am vazut gaura in podeaua masinii,dar mai sti?O sa incerc o crema cu heparina...vedem daca trece...

Va tzuc pe toate si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata....doamne fetelor,dar ce se intampla?accidente?bolnavioare?
hmmm,nu-i bine deloc....
ana, si felcitari invatacelului,cu toate sicanelele profei de mate...el tot cu 10 a terminat!
MqqM,ma bucur ca sunteti bine,tabla se mai repara sau nu,dar omul..bine ca s-a terminat cu bine!
agho,condoleante pt matusa!
andacos,multa sanatate!
mihaela_s,felicitari dianei...!
flowr power,felicitari pt tibi....
si felicitari tuturor scolareilor,si daca am omis pe cineva sa ma scuzati,nu a fost cu intetentie,a si nu in ultimul rand vacanta placuta!
noi am terminat clasa a 5 a cu 9.84,a iesit a treia din clasa,insa se putea si mai bine,dar asta este,poate la anul...
va cesc pe toate si va doresc un week-end placut!

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput