Copii din 1995-1998(31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Mercic

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor,

azi sant mai bine, intr-o ureche, dar mai bine...
Elliot trece printr-o faza tare aiurea, ca nu-i convine nimica si crede ca i se cuvine totul. Si eu nu am energia sa ma cert cu el.

Mara felicitari lui TB pentru rezultatele obtinute anul asta, si ca si-a intrecut propriul record. Bravo lui, si sa o tina tot asa. Vad ca voi a-ti inceput-o cu plimbari inainte de vacanta.
Si Matei al meu, a plimbat 5 dollari ptr cadoul profesorului, cam o saptamana. Noroc ca l-am intrebat daca a dat plicul cu bani, ca altfel mai era si acuma in ghiozdan. Si ca sa nu uite, luni a plecat de acasa cu plicul in mana.

Andra spor la treaba, ca vad ca iara gonesti cu suta la ora

Ana va tineti de aventuri off road.

Miha ce ai facut ai intrat intr-o pasa mai proasta? In loc sa fii fericita, ca Diana are atatea usi deschise inaintea ei, si ca voi ii oferiti un viitor cu multe oportunitati, tu plangi ca nu merge in vacanta cu voi. Aplica si tu mini-vacante, cand e ea acasa, sau in timpul anului scolar. Daca o scoti intr-o vineri de la scoala, odata pe luna, nu cred ca se supara nimeni, si faceti si voi un "long-week-end" pe continent.

Vineri imi iau zi libera, sa merg la sfarsitul de an la baieti la scoala. Am inceput sa ma uit la diferite licee si sa incep studiu ca in cateva luni o sa incepem sa aplicam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca, nu...nu trec prin nici o pasa proasta...pur si simplu m-a izbit zilele trecute realitatea si am reactionat. Am revenit apoi cu ultimul mesaj pe care l-am scris aici si am concluzionat ca prea doresc sa am eu totul si sunt egoista. Poate cand Diana va mai creste si va dori sa stea cu noi sau de dragul prietenilor de aici si va indrazni ea sa ceara singura tatalui ei permisiunea de a sta mai putin in Ro, se va putea...dar eu nu pot sa cer asta. Cum spuneai si tu...in loc sa vad avantajele si partea plina a paharului, eu vad invers. Ai dreptate, incercam cat de des putem sa iesim si noi pe continent, acum o luna am fost la Stockholm...Problema e ca Ovi trebuie obligatoriu sa-si ia concediu 4 saptamani vara, asa e politica spitalului si in rest mai are o saptamana de Craciun...nu prea poate sa-si ia zile libere, plus ca e singurul care lucreaza deocamdata...Multumesc de "scuturare", imi prinde bine.

Mara, felicitari lui TB pentru rezultate! Bravo lui si bravo voua.
Eu am socotit 2 luni pentru ca atat vor fi de cand plecam noi de aici si pana se intoarce Diana. Cat stam noi in Ro va sta cu noi, pentru ca rudele mele nu au vazut-o de 2 ani, va fi si aceea vacanta noastra. La tatal ei sta 6 saptamani, va ramane la el cand noi plecam inapoi incoace din Ro.

Andra, mult mult spor la treburi.

Cu agho ce o fi? N-a mai dat demult pe aici...

Fetelor, nu stiu daca ati citit ieri/azi blogul Anei-Maria, dar a trecut si inca trece prin momente care o incearca. Ana-Maria, suntem aici alaturi de tine, ne gandim cu mult mult drag la voi si te asteptam cu vesti bune. si ai grija de voi. Felicitari premiantului Alex, o merita din plin!

Noi maine avem festivitatea, o sa mancam si tort si apoi e vacanta binemeritata. Petreceri frumoase la toti copiii, vacante placute!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ana si fruntea sus ca or sa vina si zile mai bune. Noroc cu postarea Miahelei, ca eu habar nu aveam de aventura voastra. Cand ai scris ca ai iesit cu masina de pe sosea, m-am gandit ca voi aveti 4x4 si a-ti luat-o pe carari de munte - aventura off road. Eu habar nu aveam prin ce a-ti trecut.
Lasa ca e bine ca santeti teferi si nu aveti oase rupte.
Luana, scumpa o sa fie bine, dar numa de o veste asa nu aveai nevoie la ora asta.

, sanatate si sa ne tii la curent cu ce v-a zis dr din Cj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multumesc fete dragi, de sustinere....inca sunt acasa,impreuna cu copiii,am medical luat,abia luni merg la lucru.Picioarele incep sa se dezumfle...Bine ca gorobetii sunt in regula...Multumesc de urari,Alex a terminat ca si anul trecut,cu media 10 generala...si pana la urma uite ca treburile s-au asezat cat se poate de bine,stiti voi ce spun...
Cu Luanuta sper s-o rezolvam cumva,imi fac curaj sa sun la Cluj si sa imi fac programarea....parca ceva imi da suturi in cur sa sun si ceva ma trage inapoi....cine sa ma mai inteleaga?

Inca o data va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si va tzuc cu tot dragul!Si nu ma dati disparuta daca nu scriu....is in zona,cu treaba...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Ana draga, inteleg eu bine ca Luanei i-au gasit un defect de sept (o discontinuitate a septului interventricular /interatrial-DSA/DSV) sau un canal persistent ? Altceva nu prea are ce sa fie .Daca pana acum a fost asimptomatic e posibil sa fie mic si atunci nesemnificativ hemodinamic, adica nu prea afecteaza alte organe amestecul de sange ce se produce .
Stiu ca te loveste cu leuca fix in moalele capului o astfel de veste si ca te intrebi la nesfarsit o perioada de ce tocmai mie, dar dintre toate defectele congenitale astea sunt cele mai putin grave .
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa vezi exact despre ce e vorba si mai ales cat masoara gaurica . Deci ceva-ul ala care te trage inapoi, nu-l asculta. Trebuie sa stii si in felul asta sa te linistesti .

Daca te duci la Institutul Inimii, de evitat Oprita. Daca reusesti sa ajungi la dr Cotui e mai indicat . Ca sa-ti faci o parere http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135737&whichpage=3 postul lui titelu in special.

In rest, bine ca ati scapat intregi .

Felicitari lui Alex !

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ana sunt alturi de tine si STIU ca totul va fi bine,nu se poate altfel.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Anca, Miha,

Ancaspor la cautare de licee . La voi cum se intra ,in functie de mediile din anii anteriori?
Noi o vacanta propriuzisa nu cred ca vom avea anul asta. Asa ca incercam s-o mai comitem in we-uri . Vom reamenaja apartamentul in vara asta, o sa avem echipe de parchetari, zugravi,....pereti demolati,...

Miha, asa cred ca ar fi cel mai bine, sa vorbeasca Diana cu tatal despre ceea ce-si doreste. Asta e cel mai important, ce-si doreste ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flower-power

Ana draga, inteleg eu bine ca Luanei i-au gasit un defect de sept (o discontinuitate a septului interventricular /interatrial-DSA/DSV) sau un canal persistent ? Altceva nu prea are ce sa fie .Daca pana acum a fost asimptomatic e posibil sa fie mic si atunci nesemnificativ hemodinamic, adica nu prea afecteaza alte organe amestecul de sange ce se produce .
Stiu ca te loveste cu leuca fix in moalele capului o astfel de veste si ca te intrebi la nesfarsit o perioada de ce tocmai mie, dar dintre toate defectele congenitale astea sunt cele mai putin grave .
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa vezi exact despre ce e vorba si mai ales cat masoara gaurica . Deci ceva-ul ala care te trage inapoi, nu-l asculta. Trebuie sa stii si in felul asta sa te linistesti .

Daca te duci la Institutul Inimii, de evitat Oprita. Daca reusesti sa ajungi la dr Cotui e mai indicat . Ca sa-ti faci o parere http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135737&whichpage=3 postul lui titelu in special.

In rest, bine ca ati scapat intregi .

Felicitari lui Alex !

Mara...multumesc mult de sfat!Scriu pe fuga ca am picioarele de aceeasi dimensiune pe toata luungimea si nu mai pot de durere....in fine,e vorba de ceea ce ai banuit tu,nu e graba si nici pericol,e ceva ce se cheama canal arterial neopturat,a ramas asa inca din viata intrauterina si nu s-a mai inchis.Aici am mers la cardiologul pediatru,care ne-a dat scrisoare de trimitere catre Dl.Doctor Chira Manuel,chirurg cardio vascular pediatru...la Cluj.Pe dumnealui trebuie sa-l sun si sa fac programarea....si sigur am s-o fac.Cardiologul de aici ne-a zis ca putem merge cand dorim,ca asa cum nu am stiut 5 ani de asta,puteam foarte bine sa nu aflam veci pururi deoarece Luana nu are absolut nici un simptom .Pe scrisoare scrie asa:""Bombare arc artera pulmonara";"concluzii:canal arterial persistent,compensat hemodinamic".Iar la recomandarile dansei scrie asa:dispensarizare cardiologica si prin MF;profilaxia endocarditei baccteriene si consult de specialitate chirurgie cardio-vasculara,Institutul Inimii Cluj Napoca,Dl Dr.Chira Manuel si tel...
Asa ca am sa sun,cat mai curand...cred ca saptamana care vine,ca inca sunt putin cu pluta...adica inca nu am reusit sa ma adun...

Multumesc frumos tuturor de sustinere si ca sunteti alaturi de mine....ma emotioneaza foarte tare lucrul asta....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Buna, dragelor! Eu am tot scris, dar cum nu aveam noutati, m-am abtinut o vreme, pana cand chiar n-am mai reusit sa si scriu.

Sanca, bine-ai revenit din excursie! Imi pare rau pt Matei, cat si pt atitudine alui Elliot. Dar sa stii ca si Ana a fost uneori suparata de colegi de-ai lui And si al meu n-a facut nimic. Bineinteles ca l-am bombanit bine.
lui And a inceput sa i se schimbe vocea si e ff enervanta, iar cand vorbeste mait are, e revoltat, suna ingrozitorrrrr! Abia astept sa i se stabilizeze, numai ca habar n-am cat va dura. Sper ca nu prea mult.
Succes! Sa termini cu bine!

Ana68, sanatate, sanatate, sanatate si liniste! La multi ani lui Marius! Asta a fost sa fie o cumpana in viata voastra. Ma bucur din tot sufletul ca n-ati patit nimic grav. Eu asa ma gandesc ca nu i-a convenit deloc lui aghiuta ca v-ati dus voi la manastire...de v-a oclit pe toate drumurile si coclaurile. O sa fie bine si lUana, ai sa vezi!
Totodata, felicitari baiatului pt. 10 total! Bravoo si n-am cuvinte! Asa bucurie mai zic si eu!

Mihaela, a trecut si we-ul cu bune cu rele, pt ca luni am plecat la mama, pt. ca a mai murit o matusa, sora mamei si a trebuit sa ajutam pt inmormantare ( marti). Daca luni a plouat torential in Buc., pe drum a fost o vreme f buna, era racoare si nu ploua. Nu zic ca inainte de Urziceni era un accident (de la stiri am aflat ca s-a soldat cu 2 decese si 3 raniti) si noroc cu altii dintr-o alta masina care stiau zona si-am luat-o pe un drum ocolitor (3 km) si am evitat statul in coloana care a durat destul. Pe drumul spre Buzau eram singuri pe sensul nostru. Fiind luni, zi libera, se intorceau la masini spre Bucuresti... Noi n-aveam treaba, eram unicat. De prin localitati daca mai aparea cate o masina pe sensul nostru.
Felicitari Dianei pt testele de la religie si toate celelalte! Ma bucur pt voi. Si e ff bn cum gandesti referitor la vacanta Dianei. Cred ca ti se rupe sufletul ca va despartiti pt un timp si ca un we nu poate inlocui un concediu in care sa impartasiti impresiile, dar asa va creste cu amintiri frumoase de la ambele familii. E normal sa fie asa. Te consolezi tu cumva ca doar esti om in toata firea.

Flower, ce sa mai spun decat felicitari baiatului pt rezultatul excelent! Chiar ca ati avut un we frumos si inca o data se constata cat d emica este lumea! E tare frumos sa te revezi dupa ani si ani! Iar voua spoooor la mesterit prin casa!

mQQm, felicitari lui Dedi! Numai bine si tie (voua)! Cum nu ai scris mai multe, sper numai sa-ti vina cheful.

Dana, spor la mesterit si voua p-acasa! Oricum ar fi, sa va bucurati chiar si in conjunctura asta cu activitati de zugravit si amenajat!

Mirela68, cred ca sunteti deja plecati! Asteptam impresiile la intoarcere. Felicitari Andradei! Foarte bine!Si Ana a fost cu colegii ei la o pizza.

mhldvrc, am auzit ceva de-un job nou?!...

Maine dupa-amiaza plecam din Buc la mama ca avem treaba acolo in we. Si ii vom lasa la mama si pe copii pana ne ducem noi la sf. lunii in concediu. Abia astept concediul. N-am planificat nimic. Vom vedea atunci.
Maine dimineata insa va fi festivitatea de premiere la scoala. Vor lua si copiii mentiuni. Ana a terminat cu 9.60, iar And. cu 9.14.
Ana e pe locul 10 din clasa cu media asta. Ce sa va spun, ca din 27 de copii, 26 sunt sunt cu medii de peste 8.50. Concurenta e mare. Mie mi se pare OK ca sunt un colectiv de copii buni si asta conteaza ff mult pt. ridicarea nivelului la invatatura.

Inca o data felicitari copiilor vostri, ai tuturor si vacanta frumoasa!

Mergi la inceput