Copii din 1995-1998(31)
Raspunsuri - Pagina 4
Sanca spune:
Fetelor am revenit, cu intarziere, dar iata-ma!
Danutza, scuze de intarziere, dar La multi ani cu bucurii si impliniri.
Mini vacanta din Colorado a fost fantastica. Fetelor, am mirosit ploaia.... Aici in Sudul Californiei, ploua, dar nu miroase a proaspat, a ploaie. Am facut si poze, trebe sa ma organizez si sa le postez. Am avut o gramada de teme, mai am si eu o saptamana si termin cu clasa de contabilitate si intru in vacanta.
Am citit mai tot din urma, revin cu comentarii. Felicitari tuturor copilutilor.
mirela68 spune:
Va salut de la serviciu. Noi lucram si azi, chiar daca oficial e liber. Productia trebuie sa mearga pt ca asteapta clientii marfa.Asta e cand ai contracte (si bine ca avem, ca in iarna am cam somat) nu e timp de tinut sarbatori...
Andrada a terminat clasa a-VI-a ca si anul trecut, a treia din clasa cu media gen 9.76. Miercuri vor avea festivitatea iar de joi cred ca vor fi liberi. Gata cu scoala! Din pacate, domnul lor diriginte (chiar daca e mai tanar) nu organizeaza nici o excursie si nici o activitate cu clasa. S-au inteles copii sa iasa la o pizza intr-o dupamasa.
Oricum, Andrada ramane singura urmatoarele trei zile (sub supravegherea lui buni) pt ca noi impreuna cu alti 6 amici plecam maine dimineata la Viena la concert Eagles
V-a fi cam obositor pt ca maine, o zi intreaga pe drum, miercuri dimineata la pas prin Viena -seara la concert, joi iar pe drum inapoi spre casa iar vineri trebuie sa ajung la serviciu...
Dar merita oboseala pt ca miercuri seara Don Henley si trupa lui ne vor canta LIVE
http://www.youtube.com/watch?v=3afiWbRGjK8
Ana68 spune:
Va salut si eu,pe fuguta....azi dau tuturor cate o felie de tort si o cafeluta....
Mihaela_s...uneori treburile din viata nu se petrec cum am vrea noi...imi pare rau de tristetea ta...cine stie?Poate ca Diana va vrea sa mearga cu voi si cand va fi mai mare....
Noi am facut testul off road ieri,lui Verso....am batut cararile muntilor cu masina noastra....un adevarat test de anduranta si off road pentru masina noastra de familie,echipata sa duca copii si parinti si nicidecum sa intre pe unde nici cu gandul nu gandeam sa existe....
Asa ca dupa ziua de sambata,care a fost de neuitat...dintrun anume punct de vedere,ziua de ieri a fost de exceptie penntru mine ca sofer si pentru noi ca familie....
Vedem azi ce-o mai fi....poate un party in aer liber....
Va pup cu drag pe toate...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
mihaela_s spune:
Dragelor, ce liniste pe aici...ati intrat cu toate in vacanta?
Sanca, bine ai revenit! Te asteptam dupa ce termini cu scoala(succes mult!) sa ne povestesti mai multe si sa vedem si fotografii. Te inteleg cu mirosul de padure, eu nu-l simteam in Ro, nu aveam unde in oras, rar ajungeam in zone cu padure...dar aici il simt in fiecare zi, padurea e langa noi.
Ana-Maria, multumesc...cred ca vreau eu prea mult uneori...incerc sa-i inteleg si pe ei, familia tatalui Dianei, ei au doar cateva saptamani pe an ca sa o aiba aproape, eu o am restul anului...avem si noi distractiile noastre impreuna, dar concediul e concediu si de asta mi-e putin ciuda. Cred insa ca va trebui sa ma obisnuiesc cu ideea, la fel cum ei s-au obisnuit cu ideea ca Diana a plecat din Ro si e departe de ei...nu le putem avea pe toate, fiecare a lasat de la el. Numai ca asa suntem noi oamenii, vrem mereu ceea ce nu avem...cand ma gandesc ca putea sa nu accepte sa vina Diana cu noi si sa am tot felul de probleme...nu pot sa am eu pretentia sa am totul.
Mirela, felicitari Andradei pentru media frumoasa! Bravo! iar voua distractie placuta la Viena la concert! Sa ne povestesti la intoarcere cum a fost...
Mihaela am vazut dimineata un mesaj de al tau...unde a disparut? felicitari pentru copii! Succes Tatianei la testul de engleza. Iar tie, succes la noul job, sa nu fie atat de obositor ca si cel de la florarie!
Diana a terminat cu testele, a luat punctaje maxime la religie si la stiinte, a luat 50 de puncte din 54 la engleza si un "excelent" la franceza. Stiti deja ca aici nu se face nici o clasificare a copiilor, nu stiu Diana pe ce loc e in clasa, medie nici atat pentru ca nu au note...dar eu sunt multumita de cum a mers anul asta.
Aseara ar fi trebuit sa avem grillkväll(adica seara la picnic cu grill) dar s-a anulat din cauza ploii. Si mi-e o ciuda pe suedezii astia ca nu pot fi domnule spontani in nimic...au anulat pur si simplu! Azi e vreme frumoasa, puteam foarte bine sa mergem azi...dar pe ei daca nu-i anunti cu cel putin 2-3 saptamani inainte, sa isi verifice agenda, ei nu pot...asa ca saracii copii din cauza ploii au ratat cheful de sfarsit. Bine, au avut excursia de 3 zile, a fost frumos, dar asta era impreuna cu toti parintii si profesoarele...ei, asta e. Maine e ultima zi de scoala, joi au festivitatea care consta in a canta cantece in biserica(nu cantece bisericesti, dar se tine acolo pentru acustica foarte buna) si apoi un picnic cu prajituri si cafea in curte, la iarba verde. Sper ca macar joi vremea sa tina cu noi...mai vedem.
Va si sper sa mai vin pe aici pana plecam in Ro...
Vacanta placuta tuturor copiilor!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
Buna fetelor,
eu sant cu nasul infundat, ca m-a pocnit raceala la mana a treia - ca intai a avut-o Elliot, pasat lui tac'su si acu e randul meu. Ma taresc, si mai nou mi-am pierdut si gustul, ca pana si ceaiul meu are gust a apa...
Intr-o saptamana am finala la clasa de contabilitate, asa ca intru si eu in vacanta de saptamana viitoare.
Eu deabea astept sa termine baietii scoala, ca sincera sa fiu... m-am saturat. Mai nou, prietenul lui Elliot se tot ia de Matei, dupa scoala in drum spre casa... Si eu nu mai pot de draci. In primul rand ca Elliot sta si nu ia apararea lui fratisu, ca mai multi draci am pe Elliot ca e pasiv.
Ieri a venit Matei de la scola cu nasul plin de sange. I-am interzis lui Elliot sa mai vina de la scoala cu Tom, si daca nu asculta, o sa sun sa vorbesc cu parinti lui Tom. Sa-si bata fratii lui, si sa-l lase pe Matei in pace, ca de el are grija frati'su...
MqqM - bafta lui Dedi la recital, felicitari de absolvire. Acuma ai softmore acasa.
Ana - bun tortul, nu prea i-am simtit eu gustul, dar asta e... Multumesc de invitatie. Care e ocazia?? Acel capuccino mi-a adus aminte de Milano.
Mirela distractie placuta la concert.
Miha vacanta placuta. Cata dreptate ai tu, ca noi vrem tot ce nu putem avea...
Mai revin, ca mi-am pierdut rabdarea..... ma duc sa o caut....
flower-power spune:
Hello mamici !
Noi am fost in vilegiatura pe la Vulcanii Noroiosi, Poiana Pinului, Ciolanu.... Alma sa stii ca m-am gandit la tine cand am trecut pe langa Crang, stadoinul Gloria Buzau. Chiar ma gandeam ce-ar fi sa te vad .Sigur ti-ai fi zis ca cine-i duduia care se ia de tine .Dar daca te apelam Alma te prindeai cam de pe unde sa ma iei .
A fost fain mai ales ca la vulcani ne-am intalnit cu totul intamplator cu niste fosti colegi de faculta, cu care nu ne mai vazusem de heheheiii...
In poiana ne-a placut, era o atmosfera tare aerisita . Iarba verde, verde , aerul curat, pasarele, eu tolanita pe un sezlong cu o carte buna in mana ... Ne-am oprit in drum si am luat de la tarani cirese si capsune .Dar asa in cantitati industriale...Baietii au gasit si fragute si zmeura(inca necoapta)in padure .Am facut si niscai poze, sper sa le si incarc in album .
In alta ordine de idei, vine vacanta cu trenul din Franta , al meu Tiber o sa ia premiul I/II .Termina cu 9.93 . L-am felicitat in primul rand pt ca a reusit sa-si depaseasca pozitia de anul trecut(din clasa de la sc cealalta) unde era in pozitia a 3-a . Dat fiind nivelul clasei de acum si cat de ambitioase sunt vreo cateva colege in mod special, sincer nu ma asteptam . Vineri probabil vor avea festivitatea .
Am fost si n-am fost surprinsa de faptul ca desi cineva a luat initiativa sa se stranga bani sa se ia ceva dirigintelui, nu a adus nimeni. TB a plimbat banii vreo 2 zile la scoala(uitand bineinteles sa-i dea ) pana a vazut care-i treaba . Avand in vedere ca omul a fost singurul dintre profesori care nu le-a urat nimic de 1Iunie, nici nu stiu de ce ma mai mir.Dreptu-i ca dupa cum am vazut parintii la sedinte nu ma asteptam la asa solidaritate
Anca, ma bucur ca ti-ai facut aparitia, eu te tot pomeneam pe aici .Nu stiu de ce intelesesem c-ai gatat si tu cu scoala . Hai mah, chiar asa Elliot il lasa pe Matei s-o incaseze de fata cu el ... . Uite si Tb are un coleg care mai e si oarecum vecin .Vin impreuna de la sc. Iar asta, genul care se tot grozaveste, scoala-i mai mult asa un loc de distractie si sa faci temele nashpa ,...teribilissme...,ba inca-i si mai zicea ceva porecla legata de nume, nu mai zic de limbaj. Tb l-a lasat in plata lui o vreme, dar uneori nu-i suficient, mai ales cand vrei ori nu, te vezi in fiecare zi . Si atunci a trebuit sa-l mai tempereze . Si se pare ca functioneaza .
Bafta cu ultimul curs, si sa-ti treaca raceala repede
Trimit sa nu pierd cearceaful
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
ralualexandrei spune:
Sanca sanatet multa!
Mirela distractie placuta la concert !
Mihaela ce sa zic brava fetei pt rezultatele excelente .
Mqqm bag de seama ca fetele is mai studioase ca baietii.
Ana multam pt tratatie si sa-ti teaiasca jumatea o suta de ani fericiti alaturi de tine
Sunt intr-o perioada taaare aglomerata nu stiu incotro sa ma impart insa sper sa o scot la capat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
flower-power spune:
Miha, frumoase straturi . In cativa ani vor fi si mai si . Dupa o zi stresanta nimic nu se compara cu a te ocupa de flori. Poate doar o pisica reuseste sa te destreseze la fel .Sau muzica... Si sunt de acord, nimic nu se compara cu a savura cafeaua/ceaiul intr-o dimineata insorita inconjurat de culori cu care sa-ti clatesti retina ...hai ca m-a luat valul
Bravo Dianei pt rezultatele de la teste!
Te inteleg in ceea ce priveste statul departe de voi ,dar chiar e musai sa stea 2 luni ? Nu ma pricep deloc la lucrurile astea dar n-ar trebui ca sa se faca multumind in special copilul ? Am citit si postul tau urmator, noroc []ca tu esti o inteleapta
Cand citesc cuvintele scrise de tine in suedeza imi amintesc de "Torente". Era la moda cand eram prin liceu cred .
Cand plecati catre tara ?
Ana, sa-ti traiasca Mariusake ! Ma pui sa caut prin bloage, frumos iti shade ?
Mirela, noroc cu tine ca ai intretinut atmosfera pe-aici luni. Restul fiind liberi care incotro (asta ca sa-i raspund si Mihaelei)
Felicitari Andradei pt rezultat .Voua distractie placuta si chiar de obositor drumul o sa va incarcati bateriile in timpul concertului in mod sigur .Merci de melodie, una dintre preferatele mele
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
flower-power spune:
Andra ,zilele-astea tocmai am vorbit cu seful echipei care o sa ne presteze izolatia .Al meu s-a lasat convis de noul material(sticla celulara) care-i de 6 ori mai scump dar se pare ca si mai bun ,stii ceva de asta ?
ralualexandrei spune:
Mara nu stiu nimic dar ma interesez.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro